Jij kunt bij Arkin als groepsbegeleider aan de slag in de psychiatrie, verslavingszorg en forensische psychiatrie, in klinieken of ambulante teams.

  • Als Groepsbegeleider begeleidt je cliënten overeenkomstig hun behandelplan in hun dagelijks leven. Je observeert, voert gesprekken, rapporteert en draagt bij aan een goed leefklimaat.
  • Je coördineert de zorg rond de aan jou toegewezen cliënten en observeert het mentale, lichamelijke en sociale functioneren en ondersteunt ze hierin;
  • Je zorgt voor dossiervoering en draagt bij aan behandelplanbesprekingen;
  • Je onderhoudt contacten met de naasten van cliënten en andere partijen die betrokken zijn bij de behandeling.
bekijk de Groepsbegeleider vacatures

Bij Arkin werken teamplayers

Je bent onderdeel van een team, je deelt verantwoordelijkheid en kijkt samen naar wat goed is voor een cliënt. De arbeidssfeer met verpleegkundigen, groepsbegeleiders, psychologen en psychiaters is collegiaal en je kunt inhoudelijk en qua patiënt bejegening veel met elkaar delen. Omdat je collega's vaak meer ervaring hebben dan jij, kun je veel van hen leren. Professionals waarmee je werkt en jouw leidinggevenden zijn goed bereikbaar en ondersteunen daar waar nodig.

Arkin heeft een grote variëteit aan specialismen

Je kunt bij ons met verschillende cliëntdoelgroepen werken binnen de grootstedelijke curatieve en chronische psychiatrie, forensische psychiatrie, sociale psychiatrie en verslavingspsychiatrie/verslavingsgeneeskunde. Het is mogelijk om bij een opname- of herstelkliniek te werken, met volwassenen of juist met ouderen, in de verslavingszorg of forensische psychiatrie.

Sparren over verschillende vacatures?

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Arkin? De recruiters van Arkin helpen je hierbij! Neem contact met ons op via 088 - 161 7000.

Arkin in een notendop

Arkin bestaat uit de volgende 12 merken: Arkin basis GGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Arkin Ouderen, Inforsa, Jellinek, Mentrum, NPI, Novarum, PuntP, Roads, Sinai Centrum en Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Veel voorkomende vacatures zijn die van verpleegkundige, groepsbegeleider, GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog, ANIOS en psychiater.

Naar de vacatures

Werken bij Arkin

12 specialismen, 1 loopbaan

Traineeships

Klinisch leiderschap

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Beroepsopleidingen

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin