Als Groepsbegeleider kijk je verder dan normaal

Ben jij die enthousiaste, groepsbegeleider die houdt van warme zorg en aandacht voor de cliënt? Bij Arkin werk je in multidisciplinaire teams, gelijkwaardig samen aan herstel. Daarbij investeert Arkin steevast in jouw ontwikkeling! Interesse?
Bel met recruitment op 088 – 161 7000.

Meer vacatures

Groepsbegeleider Flexpool Arkin

Krachten te kort op de afdeling!Vakanties!Openstaande vacatures met als gevolg dat de vaste medewerkers in de knel komen vanwege onderbezetting!Maar wat nu?Gelukkig! Als groepsbegeleider bij het Arkin Flexbureau sta jij klaar om in deze situaties bij te springen op onze afdelingen.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 40 uur
HBO, MBO € 1.996 - € 3.396

Groepsbegeleider dagbehandeling Jellinek Utrecht

Werken op de dagbehandeling CGT van Jellinek Utrecht als groepsbegeleider? Gedurende je werkdag wisselen jouw werkzaamheden zich af van het begeleiden van onze cliënten, het organiseren en coördineren van zorg- en behandelactiviteiten tot het actief bijdragen aan het verbeteren van ons zorgaanbod. Jij staat in de start blokken om hier aan de slag te gaan? Lees...

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 32 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Groepsbegeleider Veteranen Intensieve Behandel Unit (met voorkeur voor nachtdiensten)

Het Sinai Centrum zoekt een groepsbegeleider/verpleegkundige voor de kleinschalige VIBU (Veteranen Intensieve Behandel Unit) in Amstelveen die regelmatig nachtdiensten wil draaien. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amstelveen 32 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Jij kunt bij Arkin als groepsbegeleider aan de slag in de psychiatrie, verslavingszorg en forensische psychiatrie, in klinieken of ambulante teams.

  • Als Groepsbegeleider begeleidt je cliënten overeenkomstig hun behandelplan in hun dagelijks leven. Je observeert, voert gesprekken, rapporteert en draagt bij aan een goed leefklimaat.
  • Je coördineert de zorg rond de aan jou toegewezen cliënten en observeert het mentale, lichamelijke en sociale functioneren en ondersteunt ze hierin;
  • Je zorgt voor dossiervoering en draagt bij aan behandelplanbesprekingen;
  • Je onderhoudt contacten met de naasten van cliënten en andere partijen die betrokken zijn bij de behandeling.
Bekijk de Groepsbegeleider vacatures

Bij Arkin werken teamplayers

Je bent onderdeel van een team, je deelt verantwoordelijkheid en kijkt samen naar wat goed is voor een cliënt. De arbeidssfeer met verpleegkundigen, groepsbegeleiders, psychologen en psychiaters is collegiaal en je kunt inhoudelijk en qua patiënt bejegening veel met elkaar delen. Omdat je collega's vaak meer ervaring hebben dan jij, kun je veel van hen leren. Professionals waarmee je werkt en jouw leidinggevenden zijn goed bereikbaar en ondersteunen daar waar nodig.

Arkin heeft een grote variëteit aan specialismen

Je kunt bij ons met verschillende cliëntdoelgroepen werken binnen de grootstedelijke curatieve en chronische psychiatrie, forensische psychiatrie, sociale psychiatrie en verslavingspsychiatrie/verslavingsgeneeskunde. Het is mogelijk om bij een opname- of herstelkliniek te werken, met volwassenen of juist met ouderen, in de verslavingszorg of forensische psychiatrie.

Onze zorg gaat verder dan normaal

Terwijl jij goed voor onze cliënten zorgt, zorgen wij goed voor jou. We kijken naar jou als persoon. We hebben aandacht voor een gezonde werk-privé balans, met mogelijkheden tot uitdaging in je werk. En bieden je natuurlijk cursussen of trainingen aan om nóg beter te worden in je vak.

Liever zelf contact opnemen? Dat kan!

Team Recruitment
Recruiter

Bel 088-1617000 E-mail Volg Team Recruitment
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin