Meet & Greet: Traineeship Verpleegkundige GGZ

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar de GGZ? Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship, waarin je in 22 maanden kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden!

Tijdens de Meet & Greet vertellen wij meer over het traineeship en kan je vragen stellen aan Nienke. Zij heeft zelf de overstap gemaakt van het ziekenhuis naar de GGZ.

Al vaker nagedacht over een overstap, maar wist je niet hoe?
Pak dan deze kans om er meer te weten over te komen en meld je hieronder aan voor de online Meet & Greet van 23 maart om 17:00 uur.

Voor wie: Gediplomeerde mbo- en hbo-verpleegkundigen of als jij de opleiding volgt tot verpleegkundige en je je alvast wilt oriënteren op je loopbaan.

Meld je aan vóór 19 maart en ontvang een uitnodiging voor online bijeenkomst.

Alvast meer weten? Bekijk hier de vacature.

  • Arkin hecht grote waarde aan je privacy. Arkin heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor relevante informatie omtrent het event en mogelijke carrièrekansen. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Arkin en voor de duur van een jaar worden bewaard.