Traineeship psychologen

In dit traineeship breng je het motto van Arkin: ‘11 specialismen, 1 loopbaan’ in de praktijk. Je maakt een vliegende start in jouw loopbaan, door in korte tijd ervaring op te doen binnen verschillende specialismen in de GGz. Daarnaast volg je in dit tweejarige traject beroepsgerichte cursussen die jouw kennis en professionele attitude versterken. Je krijgt onder meer de mogelijkheid om de basiscursus CGt 100 uur en EMDR basis te volgen. Daarnaast maak je kennis met de groepssupervisie en maak je deel uit van een intervisie groep. Je onderhoudt waardevolle contacten met jouw mede-trainees met wie je de scholing doorloopt!

Het eerste jaar ben je werkzaam bij het onderdeel van Arkin, waar je bent aangenomen. In jaar 2 wissel je naar een werkplek binnen een ander specialistisch onderdeel van Arkin.

Arkin faciliteert het traineeship. De cursusonderdelen worden gevolgd in jouw eigen tijd. Arkin kent een studiekostenregeling, welke ook van toepassing is op het traineeship. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn volgens de CAO GGz, zie de vacatures voor psychologen.

Voor wie is het traineeship bedoeld?

Je komt in aanmerking voor het traineeship als je:

  • Afgestudeerd (master)psycholoog of orthopedagoog bent;
  • Maximaal 1 jaar werkervaring hebt in de geestelijke gezondheidszorg;
  • Nog niet met de basiscursus (100 uur) CGt bent gestart.

Ja, ik ben enthousiast! Wat nu?

Solliciteer vanaf nu op één van de vacatures voor masterpsychologen en/of orthopedagogen binnen Arkin. Je doorloopt de standaard sollicitatieprocedure, waarbinnen een onderscheid wordt gemaakt tussen kandidaten die wel/ niet aan de selectiecriteria voor het traineeship voldoen. Het traineeship start in oktober 2019. Je kunt echter vanaf heden al worden aangenomen voor de functie van psycholoog/orthopedagoog binnen Arkin.

Heb je vragen? Neem contact op met Jane Wassenaar (recruiter) via 06-15266519.

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin