Traineeship verpleegkunde

Altijd al geïnteresseerd in werken in de GGZ? Maar heb je nooit de mogelijkheid gekregen? Dan is dit de kans om over te stappen! Arkin start twee maal per jaar (voor- en najaar) een traineeship voor BIG geregistreerd verpleegkundigen ‘van buiten’ de GGZ.

Het traineeship bestaat uit een periode van 22 maanden. De eerste maand start je met een inwerktraject om Arkin beter te leren kennen. Na dit inwerktraject volgen er drie periodes van ieder 7 maanden, bij drie verschillende onderdelen van Arkin. 2 van deze onderdelen liggen vast, de derde wordt in overleg met jou bepaald. Na de eerste inwerkmaand ga je als persoonlijk begeleider van cliënten zelfstandig aan de slag. Uiteraard wordt werkbegeleiding geboden.

Gedurende het traineeship krijg je een mentor en maakt supervisie deel uit van je traineeship. Vanzelfsprekend is deskundigheidsbevordering op maat, op het gebied van GGZ, voor ons belangrijk. Dit doen we via E-learning, blended- en klassikaal leren. Aandachtsgebieden zijn onder meer: psychopathologie, psychofarmacologie, herstelondersteunend werken, ambulantisering en crisisinterventie. Na afloop van het traineeship ontvang je een certificaat waarop staat welke GGZ modules je hebt gevolgd. Wil je meer weten over dit traineeship neem dan contact op met Femia Clijnk, hoofd verpleegkundige opleidingen van Arkin op 020 590 4401. Of solliciteer direct op onderstaande vacature.

Traineeship Verpleegkundige GGZ (mbo-v/hbo-v)

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar de GGz? Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship, waarin je in 22 maanden kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden. Solliciteren kan doorlopend!
Opleiding: MBO, HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin, Amsterdam
Geplaatst op: 1 januari 2020
Sluitingsdatum: 31 december 2020
Contracttype: Traineeship
Bekijk vacature

 

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin