Kijk jij verder dan normaal?

Arkin BasisGGZ

Arkin BasisGGZ biedt eerstelijns GGZ aan volwassenen met lichte tot matige psychische aandoeningen. De behandelingen zijn kortdurend en laagdrempelig. Het kan gaan om klachten als somberheid, angst, paniek en burn-out maar wij behandelen ook slaap-, geheugen- en relatieproblemen, ADHD, eet- en verslavingsproblemen en medisch onverklaarde klachten.

Samen met de cliënt kijken we naar een passende manier van ondersteuning en behandeling. Wanneer blijkt dat gespecialiseerde GGZ nodig is, dan kunnen cliënten doorstromen naar een ander onderdeel van Arkin, bijvoorbeeld Jellinek of PuntP. Voor cliënten met chronische psychiatrische problematiek, die bijvoorbeeld uitstromen bij Mentrum, hebben wij een speciaal behandelteam klaarstaan.

Onze zorg is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat de groots mogelijke effectiviteit van onze hulpverlening voor zowel de korte als lange termijn gewaarborgd is.

Psychiater BasisGGz

Ben jij een enthousiaste, ondernemende psychiater die graag in de basis-GGZ zorg werkt? Werk jij graag generalistisch, kortdurend en in een professioneel zelf-organiserend team?Kom dan ons team versterken!

Bekijk vacature

Baarsjesweg 8 uur
WO € 5.430 - € 9.489

POH GGz voor praktijk in Amsterdam Noord (8 u per wk)

Als POH GGZ ben je er voor de cliënt en de huisarts, toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je patiënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie.Deze vacature is bij een huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord, vanaf oktober 2021 tot en met begin maart 2022.

Bekijk vacature

Amsterdam Noord 8 uur
HBO, WO

Manager behandelzaken (GZ-psycholoog of Klinisch Psycholoog)

Ben jij de generalist die kortdurend behandelt en gedreven is een transitie te realiseren? Weet jij samen met de collega’s het team naar een hoger plan te brengen, deel en vier jij successen? Dan pas jij bij ons: CBGGZ, specialist in kortdurend behandelen.

Bekijk vacature

Baarsjesweg 30 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

POH GGz bij praktijk in Amsterdam Oud-Zuid (24 uur)

Als POH GGZ ben je er voor de cliënt en de huisarts, toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je patiënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie.Deze vacature is bij een huisartsenpraktijk in Amsterdam Oud-Zuid.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
HBO, WO € 2.607 - € 4.218

POH GGZ jeugd bij praktijk in Oud-West (4 uur)

Als POH GGZ Jeugd ben je er voor de cliënt en de huisarts, toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je patiënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie.Deze vacature is bij een huisartsenpraktijk in Amsterdam Oud-West.

Bekijk vacature

Amsterdam 3 - 4 uur
HBO, WO € 2.607 - € 4.218

POH GGz bij praktijk in Amsterdam Nieuw West zwangerschapsvervanging

Als POH GGZ ben je er voor de cliënt en de huisarts, toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je patiënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie.Deze vacature is bij een huisartsenpraktijk in Amsterdam Nieuw West, De zwangerschapsvervanging is 16 uur dinsdag en woensdag, 29-12-2021 tot 25...

Bekijk vacature

Amsterdam 16 uur
HBO, WO € 2.607 - € 4.218

POH GGZ

Als POH GGZ ben je er voor de cliënt en de huisarts, toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je patiënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie.

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
HBO, WO € 2.607 - € 4.218

GZ-psycholoog

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige GZ-psycholoog.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO, Diversen € 3.538 - € 5.553
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin