Arkin BasisGGZ

Arkin BasisGGZ biedt eerstelijns GGZ aan volwassenen met lichte tot matige psychische aandoeningen. De behandelingen zijn kortdurend en laagdrempelig. Het kan gaan om klachten als somberheid, angst, paniek en burn-out maar wij behandelen ook slaap-, geheugen- en relatieproblemen, ADHD, eet- en verslavingsproblemen en medisch onverklaarde klachten.

Samen met de cliënt kijken we naar een passende manier van ondersteuning en behandeling. Wanneer blijkt dat gespecialiseerde GGZ nodig is, dan kunnen cliënten doorstromen naar een ander onderdeel van Arkin, bijvoorbeeld Jellinek of PuntP. Voor cliënten met chronische psychiatrische problematiek, die bijvoorbeeld uitstromen bij Mentrum, hebben wij een speciaal behandelteam klaarstaan.

Wij bieden onze behandelingen aan in de directe omgeving van onze cliënten en altijd in nauwe samenwerking met de huisarts die wij actieve ondersteuning bieden in de vorm van POH-GGZ.

Onze zorg is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat de groots mogelijke effectiviteit van onze hulpverlening voor zowel de korte als lange termijn gewaarborgd is.


(Ambulant) HBO Verpleegkundige, HBO-V-Verpleegkundige, SPV

Bij Arkin BasisGGz werken jaarlijks 3000 cliënten aan hun herstel. Met de deskundige begeleiding van meer dan 100 zorgprofessionals pakken zij de regie over hun leven weer op. We zijn toegankelijk en dichtbij, voor zowel verwijzer, als voor de cliënt. Wij zoeken een nieuwe collega!
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin BasisGGZ, Amsterdam (Centrum/Oost)
Geplaatst op: 5 maart 2018
Sluitingsdatum: 31 maart 2018
Bekijk vacature

Verpleegkundig Specialist BasisGGZ

Bij Arkin BasisGGZ werken jaarlijks 3.000 cliënten aan hun herstel. We zijn toegankelijk en dichtbij, voor zowel verwijzer, als voor de cliënt. Zoek jij een nieuwe baan binnen een gemotiveerd en multidisciplinair team? Het takenpakket is op het niveau van functiegroep 65! 
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin BasisGGZ, Amsterdam, Hilversum, Amersfoort
Geplaatst op: 15 februari 2018
Sluitingsdatum: 7 april 2018
Bekijk vacature

Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (POH GGz)

Je bent voor de cliënt en huisarts toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je cliënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie. Ben jij een ondernemende hulpverlener? Neem dan contact op!
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 4
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin BasisGGZ, Amsterdam diverse locaties
Geplaatst op: 18 januari 2018
Sluitingsdatum: 1 mei 2018
Contracttype: Bepaalde tijd
Bekijk vacature

 • Bekijk het interview met Jos

 • Jobalert

  Staat jouw ideale baan hier niet tussen? Maak dan een zoekprofiel aan. Vacatures die aan jouw zoekprofiel voldoen worden aan je toegezonden.

  Stel Job Alert in »

  Open sollicitatie

  Wil je een open sollicitatie sturen? Na beoordeling van deze open sollicitatie kunnen je gegevens voor de duur van 6 maanden in portefeuille opgenomen worden. Op dit moment adviseren we je om ons alleen een open sollicitatie te sturen als je werk zoekt binnen de beroepsgroepen verpleegkundigen, behandelaren, medici en medisch specialisten.

  Stuur open sollicitatie »

  Werken bij Arkin: 11 specialismen, 1 loopbaan
  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Onderdeel van  Arkin