Arkin BasisGGZ

Arkin BasisGGZ biedt eerstelijns GGZ aan volwassenen met lichte tot matige psychische aandoeningen. De behandelingen zijn kortdurend en laagdrempelig. Het kan gaan om klachten als somberheid, angst, paniek en burn-out maar wij behandelen ook slaap-, geheugen- en relatieproblemen, ADHD, eet- en verslavingsproblemen en medisch onverklaarde klachten.

Samen met de cliënt kijken we naar een passende manier van ondersteuning en behandeling. Wanneer blijkt dat gespecialiseerde GGZ nodig is, dan kunnen cliënten doorstromen naar een ander onderdeel van Arkin, bijvoorbeeld Jellinek of PuntP. Voor cliënten met chronische psychiatrische problematiek, die bijvoorbeeld uitstromen bij Mentrum, hebben wij een speciaal behandelteam klaarstaan.

Onze zorg is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat de groots mogelijke effectiviteit van onze hulpverlening voor zowel de korte als lange termijn gewaarborgd is.

Master Psycholoog Basis GGz Curatief

Arkin BGGZ curatief zoekt enthousiaste, zelfstandige psychologen. Werkzaam in Noord/Strekkerweg en of Centrum/Roeterstraat.
Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 32 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Ambulant Verpleegkundige BasisGGz

Ambulant Verpleegkundige bij BasisGGz Ondersteuning & Herstel worden? Bij ons werken jaarlijks ruim 1500 cliënten aan hun herstel. Met de deskundige begeleiding van meer dan 20...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
HBO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy | Cookie | © 2022 Werken bij Arkin - | : Lemon

Arkin