Kijk jij verder dan normaal?

Cliëntondersteuner (Kliniek Reigersbos)

Als cliëntondersteuner draag je bij aan een gastvrij klimaat en aan een vaste dagstructuur in onze herstelkliniek. Je ondersteunt cliënten in de dagelijkse zelfzorg en bij het gezamenlijke huishouden.Is dit iets voor jou? Reageer dan snel!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
MBO € 1.798 - € 2.677

POH GGZ jeugd bij praktijk in Oud-West (4 uur)

Als POH GGZ Jeugd ben je er voor de cliënt en de huisarts, toegankelijk en dichtbij door in een huisartsenpraktijk te werken waar je patiënten ziet voor triage, advies, coaching, kortdurende begeleiding en terugvalpreventie.Deze vacature is bij een huisartsenpraktijk in Amsterdam Oud-West.

Bekijk vacature

Amsterdam 3 - 4 uur
HBO, WO € 2.607 - € 4.218

Staat jouw vacature er niet bij? Meld je aan voor een Job Alert en we mailen je als eerste als er een nieuwe vacature is.

Meld je aan voor een Job Alert

Preventiewerker Jeugd (evt Freelance)

Ben jij iemand met een frisse uitstraling?Weet jij kinderen en jongeren aan te spreken en te motiveren? Dan zoeken wij jou! Het Jeugdteam van Arkin Jeugd & Gezin preventie verzorgt (outreachende) preventieve interventieprogramma’s voor kinderen, jongeren en jeugdigen met een (hoog) risicoprofiel op het gebied van psychische stoornissen of middelengebruik. Wij...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
HBO, WO € 2.265 - € 3.755

Groepsbegeleider open afdeling

Als groepsbegeleider op de open afdeling bij Kliniek Eerste Constantijn Huygensstraat pas je de intensiteit van de begeleiding aan naar de behoefte van de EPA cliënten.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

GZ Agoog

Ben jij een GZ agoog die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, maar ook veel invloed hebben wil op het verder ontwikkelen van het behandelprogramma voor mensen met stemming, angst, en bipolaire stoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Psychomotorisch Therapeut

Als sportieve Psychomotorisch Therapeut weet je jouw behandeling aan te passen aan het niveau van de cliënt en dus te variëren in attitude. Blijf jij de mens achter de problematiek zien? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 uur
HBO € 2.607 - € 4.218

Groepsbegeleider HIC

Als groepsbegeleider vanuit locatie Jan Thoméepad in Amsterdam Noord, help je EPA-cliënten met deskundigheid en daadkracht de weg naar herstel en terugkeer naar de maatschappij terug te vinden.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO, VMBO-t € 1.996 - € 3.396

Gezocht: Gedreven psychomotore therapeut met hart voor persoonlijkheidsstoornissen

Wij zoeken een PMT-er die binnen verschillende referentiekaders kan werken en aanvullende psychomotore therapie kan bieden naast ons huidig behandelaanbod.Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
HBO

Ambulant begeleider FACT verslavingszorg

Als ambulant begeleider bij het FACT Jellinek Utrecht lever jij een bijdrage aan stabiliteit en herstel van cliënten met chronische, complexe psychiatrische en verslavingsproblematiek . Dit doe je niet alleen, maar met een heel team van professionals.

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO

Groepsbegeleider Flexpool Arkin

Krachten te kort op de afdeling!Vakanties!Openstaande vacatures met als gevolg dat de vaste medewerkers in de knel komen vanwege onderbezetting!Maar wat nu?Gelukkig! Als groepsbegeleider bij het Arkin Flexbureau sta jij klaar om in deze situaties bij te springen op onze afdelingen.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 40 uur
HBO, MBO € 1.996 - € 3.396

Groepsbegeleider (Forensisch Psychiatrische Kliniek)

Bij de 'state-of-art’ behandelingen binnen onze Kliniek wordt gewerkt vanuit de kernwaarden verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Dit vormt de basis voor de (geleide) terugkeer van de cliënt naar de samenleving.Wil jij hier als groepsbegeleider aan bijdragen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Groepsbegeleider (Kliniek Langdurige Zorg)

Met ons team en de cliënt zoek je naar wegen om vastgelopen behandelingen vlot te trekken. Dit met meer middelen en ruimte dan je misschien gewend bent. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is tamelijk uniek. Spreekt dit je aan? Kom dan langs voor een oriënterend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Ambulant Werkende | FACT Diemen/IJburg

Al ervaring in de psychiatrie als MWD / SPH / GGZ-Agoog of basispsycholoog? Onze multi-disciplinaire wijkteam biedt jou de ruimte voor jouw inbreng als ambulant werkende. Samen maken we het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO € 2.265 - € 3.755
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin