Kijk jij verder dan normaal?

Groepsbegeleider Flexpool Arkin

Nieuwsgierig geworden wat het werken in de Flexpool van Arkin jou, als groepsbegeleider, kan bieden? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 40 uur
HBO, MBO € 1.955 - € 3.326

Groepsbegeleider (Forensisch Psychiatrische Kliniek)

Bij de 'state-of-art’ behandelingen binnen onze Kliniek wordt gewerkt vanuit de kernwaarden verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Dit vormt de basis voor de (geleide) terugkeer van de cliënt naar de samenleving.Wil jij hier als groepsbegeleider aan bijdragen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

Staat jouw vacature er niet bij? Meld je aan voor een Job Alert en we mailen je als eerste als er een nieuwe vacature is.

Meld je aan voor een Job Alert

Ambulant werkende | FACT

Al ervaring in de psychiatrie als MWD / SPH / GGZ-Agoog of basispsycholoog? In een van onze multi-disciplinaire wijkteams in Amsterdam bieden we jou alle ruimte voor jouw inbreng als ambulant werkende. Samen maken we het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Groepsbegeleider (Kliniek Langdurige Zorg)

Met ons team en de cliënt zoek je naar wegen om vastgelopen behandelingen vlot te trekken. Dit met meer middelen en ruimte dan je misschien gewend bent. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is tamelijk uniek. Spreekt dit je aan? Kom dan langs voor een oriënterend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Ambulant Werkende | FACT Diemen/IJburg

Al ervaring in de psychiatrie als MWD / SPH / GGZ-Agoog of basispsycholoog? Onze multi-disciplinaire wijkteam biedt jou de ruimte voor jouw inbreng als ambulant werkende. Samen maken we het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist | Coronateam

Ben jij de nieuwe GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die houdt van het werken met een crisisgevoelige doelgroep? Als onze nieuwe collega kom je te werken als regiebehandelaar binnen onze poli’s of FACT Jeugd. In verband met Covid heeft deze doelgroep het zwaar en daarom hebben we een speciaal corona-team opgegezet. Help je mee?

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
VWO € 3.465 - € 5.439

Groepsbegeleider Kliniek Intensieve Behandeling

Complex, soms heftig en spannend, maar altijd zoekend naar een manier om de elders vastgelopen behandeling te herstellen. Als ervaren groepsbegeleider weet jij als geen ander hoe je daaraan bijdraagt. In onze kliniek werk je op het toppunt van kennis en kunde bij behandeling van ontwrichtend gedrag. Wij zijn daarmee uniek in Nederland. Ben jij toe aan de volgende stap...

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Trajectcoach IPS

Wij zoeken een IPS-coach die, met hart voor cliënten, hen naar regulier werk of dagbesteding begeleidt.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Groepsbegeleider Medium Care

Als Groepsbegeleider op onze Medium Care afdeling in Kliniek de Nieuwe meer in Amsterdam West werk je met cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Vind jij triple problematiek interessant? Lees dan verder!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin