Traineeship verpleegkunde

Altijd al geïnteresseerd in werken in de GGZ? Maar heb je nooit de mogelijkheid gekregen? Dan is dit de kans om over te stappen! Arkin biedt een traineeship aan voor BIG geregistreerd verpleegkundigen ‘van buiten’ de GGZ of als je net klaar bent met de opleiding.

Het traineeship voor verpleegkundige bestaat uit een periode van 22 maanden. De eerste maand start je met een inwerktraject om Arkin beter te leren kennen. Na dit inwerktraject volgen er drie periodes van ieder 7 maanden, bij drie verschillende onderdelen van Arkin. 2 van deze onderdelen liggen vast, de derde wordt in overleg met jou bepaald. Na de eerste inwerkmaand ga je als persoonlijk begeleider van cliënten zelfstandig aan de slag. Uiteraard wordt werkbegeleiding geboden.

Gedurende het traineeship krijg je een mentor en maakt supervisie deel uit van je traineeship. Vanzelfsprekend is deskundigheidsbevordering op maat, op het gebied van GGZ, voor ons belangrijk. Dit doen we via E-learning, blended- en klassikaal leren. Aandachtsgebieden zijn onder meer: psychopathologie, psychofarmacologie, herstelondersteunend werken, ambulantisering en crisisinterventie. Na afloop van het traineeship ontvang je een certificaat waarop staat op welke afdelingen je aan de slag bent geweest.

Heb je vragen neem dan contact op met Femia Clijnk, hoofd verpleegkundige opleidingen van Arkin op 020 590 4401 of  06-21202311. Je kan ook direct solliciteren op onderstaande vacatures.

Wil je meer weten over dit traineeship voor verpleegkundige bekijk dan het webinar, klik hier

 

Traineeship hbo verpleegkundige GGZ

Ben jij hbo-verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar de GGZ of ben jij bijna klaar met de opleiding tot veprleegkundige? Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship, waarin je in 22 maanden kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO

Traineeship mbo verpleegkundige GGZ

Wil jij als mbo-verpleegkundige graag de overstap maken naar de GGZ?Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship! In 22 maanden werk je met verschillende doelgroepen en maak je zo kennis met verschillende psychiatrische ziektebeelden.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO € 1.996 - € 3.396