Traineeship verpleegkunde

Altijd al geïnteresseerd in werken in de GGZ? Maar heb je nooit de mogelijkheid gekregen? Dan is dit de kans om over te stappen! Arkin biedt een traineeship aan voor BIG geregistreerd verpleegkundigen ‘van buiten’ de GGZ of als je net klaar bent met de opleiding.

Het traineeship voor verpleegkundige bestaat uit een periode van 15 of 22 maanden. De eerste maand start je met een inwerktraject om Arkin beter te leren kennen. Na dit inwerktraject volgen er twee periodes van ieder 7 maanden, bij twee verschillende onderdelen van Arkin. Wil jij graag na die 15 maanden nog een andere doelgroep ontdekken? Dan is het mogelijk traineeship te verlengen met 7 maanden. Na de eerste inwerkmaand ga je als persoonlijk begeleider/verpleegkundige van cliënten zelfstandig aan de slag. Uiteraard wordt werkbegeleiding geboden.

Gedurende het traineeship krijg je een mentor en maakt supervisie deel uit van je traineeship. Vanzelfsprekend is deskundigheidsbevordering op maat, op het gebied van GGZ, voor ons belangrijk. Dit doen we via E-learning, blended- en klassikaal leren. Aandachtsgebieden zijn onder meer: psychopathologie, psychofarmacologie, herstelondersteunend werken, ambulantisering en crisisinterventie. Na afloop van het traineeship ontvang je een certificaat waarop staat welke GGZ modules je hebt gevolgd.

Heb je vragen neem dan contact op met Sophie de Haan – Kamp , Praktijkopleider via 06 29 29 96 36 . Je kan ook direct solliciteren op onderstaande vacatures.

Webinar Traineeship verpleegkundige GGZ

Meer weten over het traineeship meld je aan voor ons webinar? Wij vertellen meer over webinar en je kan vragen stellen aan verpleegkundige die de overstap hebt gemaakt naar de GGZ middels het traineeship.

18
April
20:00

Webinar: Traineeship Verpleegkundige GGZ

Online bijeenkomst Aanmelden

Bekijk de vacatures

Traineeship mbo verpleegkundige GGZ

Nieuwsgierig naar werken in de GGZ als verpleegkundige? Maak als verpleegkundige kennis met verschillende psychiatrische ziektebeelden, verschillende specialismen en soort werk gedurende...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO

Traineeship hbo verpleegkundige GGZ

Nieuwsgierig naar werken in de GGZ als verpleegkundige? Maak als verpleegkundige kennis met verschillende psychiatrische ziektebeelden, verschillende specialismen en soort werk gedurende...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO