Kijk jij verder dan normaal?

Arkin Jeugd & Gezin

Arkin Jeugd & Gezin is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Kinderen en jongeren (0-23 jaar) komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornis, eetstoornis, gedragsstoornis, psychose en andere psychiatrische problematiek of een verslavingsprobleem.

Daarnaast hebben we ook een specialistisch aanbod voor relatie- of gezinsproblematiek zoals huiselijk geweld of ‘vechtscheidingen’. In nauwe samenwerking met onze partners in de jeugdzorg, opvoedondersteuning en onderwijs helpen wij jongeren en gezinnen om (weer) op eigen kracht verder te kunnen. Kinderen, jongeren en hun ouders uit de regio’s Amsterdam, Amstelland en Zaanstreek-Waterland kunnen terecht bij onze behandellocaties in Amsterdam en Diemen.

Ambulant HBOV- of SPV, Verpleegkundig Specialist, Orthopedagoog of Master-Psycholoog

Bij het signaleren van risicovol ouderschap heb jij een verbindende rol bij het toeleiden van de ouder(s) naar passende specialistische GGZ of Verslavingszorg van Arkin. Je werkt daarbij intensief samen met Gezinsmanagers van Jeugdbescherming en andere hulpverleners.

Bekijk vacature

Regio Zaanstreek en Waterland 28 - 36 uur
HBO, WO

Master-Psycholoog/ Orthopedagoog (Project aan Huis)

Is outreachend behandelen je passie? Vind je behandelen en diagnostiek binnen de context van de sociale psychiatrie een uitdaging? Waarbij je uitgaat van het gezin en zijn omgeving en wat daarin nodig is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk vacature

Diemen en Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist (Project Aan Huis)

Ligt jouw hart bij het behandelen van jeugd en gezinnen? Wil je horen of komen kijken wat dit inhoudt? We maken graag kennis!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Systeemtherapeut (HBO-Behandelaar, GZ- of Klinisch-Psycholoog of Psychotherapeut)

Als systeemtherapeut behandel je vanuit het Centrum voor Relationele Therapie gezinnen met met diverse problematiek. Denk aan huiselijk geweld, vechtscheiding, ouderverstoting en psychiatrische kwetsbaarheid. Kijk jij verder dan normaal? Lees verder!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Kinder- & Jeugd- Psychiater

Binnen ons team (8 psychiaters) ben jij als enthousiaste Kinder- & Jeugdpsychiater met ervaring of als startend medisch specialist, van harte welkom.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin