Kijk jij verder dan normaal?

Arkin Jeugd & Gezin

Arkin Jeugd & Gezin is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Kinderen en jongeren (0-23 jaar) komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornis, eetstoornis, gedragsstoornis, psychose en andere psychiatrische problematiek of een verslavingsprobleem.

Daarnaast hebben we ook een specialistisch aanbod voor relatie- of gezinsproblematiek zoals huiselijk geweld of ‘vechtscheidingen’. In nauwe samenwerking met onze partners in de jeugdzorg, opvoedondersteuning en onderwijs helpen wij jongeren en gezinnen om (weer) op eigen kracht verder te kunnen. Kinderen, jongeren en hun ouders uit de regio’s Amsterdam, Amstelland en Zaanstreek-Waterland kunnen terecht bij onze behandellocaties in Amsterdam en Diemen.

Master Psycholoog / Orthopedagoog

Ben jij master psycholoog of orthopedagoog en ligt jouw hart bij de doelgroep jeugd (en gezin)? Zie jij het als een uitdaging om te werken met een crisisgevoelige doelgroep? Lees verder!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Verpleegkundig Specialist FACT Jeugd

Ligt jouw hart bij het behandelen van jeugd en gezinnen? Wil je komen kijken wat dit inhoudt? We maken graag kennis!

Bekijk vacature

Diemen en Amsterdam Noord 24 - 32 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Ambulant Verpleegkundige of SPV FACT Jeugd

Ben jij een enthousiaste ambulant verpleegkundige of SPV-er en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Werk jij graag met jongeren en/of jongvolwassenen? Dan zoekt het FACT Jeugd team jou! Je ondersteunt jongeren/jongvolwassenen (14 tot 23 jaar) met psychische problemen zoveel mogelijk in hun eigen omgeving. Een verantwoordelijke rol, waarin je intensief samenwerkt met...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.607 - € 4.218

Master-psycholoog /orthopedagoog FACT Jeugd

Is outreachend behandelen je passie? Vind je behandelen en diagnostiek binnen de context van de sociale psychiatrie een uitdaging? Waarbij je uitgaat van het gezin en zijn omgeving en wat daarin nodig is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Kinder & Jeugd Psychiater óf Psychiater Volwassenen F-ACT Jeugdteam ZO/Oost (Interim)

Heb jij passie voor het ambulant behandelen van jongeren, jongvolwassenen en hun systeem waarbij ook andere hulpverleners en ketenpartners betrokken worden? Dan ben je bij ons F-ACT Jeugdteam aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist bij Arkin Jeugd en Gezin

Ligt jouw hart bij het behandelen van kinderen en jongeren? Wil je horen of komen kijken wat dit inhoudt? We maken graag kennis!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist | Coronateam

Ben jij de nieuwe GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die houdt van het werken met een crisisgevoelige doelgroep? Als onze nieuwe collega kom je te werken als regiebehandelaar binnen onze poli’s of FACT Jeugd. In verband met Covid heeft deze doelgroep het zwaar en daarom hebben we een speciaal corona-team opgegezet. Help je mee?

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
VWO € 3.538 - € 5.553
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin