Arkin Ouderen

Arkin Ouderen staat voor behandeling van psychische klachten die horen bij het proces van ouder worden. Ouderdom hoort bij het leven maar het proces van ouder worden verloopt bij iedereen anders. We kennen allemaal wel ouderen die tot op hoge leeftijd verrassend gezond en vitaal blijven.

Anderen worden ziek en krijgen te maken met vergeetachtigheid en verwardheid. Of voelen zich eenzaam na het overlijden van een dierbare en worden misschien angstig, somber of depressief. Deze psychische klachten kunnen samenvallen met lichamelijke beperkingen of sociaal isolement en moeten tijdig beoordeeld en goed behandeld worden.

ANIOS (Ouderen Kliniek)

Bij ons kun je veel ervaring opdoen met het bieden van psychiatrische zorg aan cliënten met complexe problematiek. Dit is een goede basis voor een verdere toekomst in de psychiatrie, ouderenzorg of als huisarts. Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend te komen kijken! Je kunt tussen 1 maart en begin april bij ons starten.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
WO

Verpleegkundig coördinator Arkin Ouderenkliniek

Ben jij een ervaren verpleegkundige en wil je graag je kennis delen en coördinerende taken oppakken? Bij onze Ouderen kliniek in Amstelveen zoeken wij een verpleegkundig coördinator, die het een uitdaging vindt om samen met collega’s de kwaliteit van zorg bij onze ouderen verder te optimaliseren, waarbij veiligheid, clientgerichtheid, gastvrijheid hoog in...

Bekijk vacature

Amstelveen 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Verpleegkundige Ouderenkliniek

Ben je mbo-verpleegkundige en spreekt jou de doelgroep ouderen aan? Ons behandel- en zorgaanbod is zeer divers waardoor jouw werk in de kliniek ook lekker afwisselend en erg dynamisch is.

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 32 uur
MBO

Verzorgende IG Ouderen

Als Verzorgende IG bij de Ouderenkliniek in Amstelveen zorg je samen met collega’s voor een optimale kwaliteit van zorg aan de cliënten. Hierbij staan begrippen als veiligheid, clientgerichtheid en gastvrijheid hoog in het vaandel!

Bekijk vacature

Amstelveen 20 - 36 uur
MBO

GZ-Psycholoog Ouderen

Als GZ Psycholoog bij Arkin Ouderen werk je met de doelgroep waarbij psychische klachten samenvallen met lichamelijke beperkingen of sociaal isolement. Aan jou de uitdaging om als regiebehandelaar deze cliënten tijdig te beoordelen en goed te behandelen.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
WO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin