Arkin Ouderen

Arkin Ouderen staat voor behandeling van psychische klachten die horen bij het proces van ouder worden. Ouderdom hoort bij het leven maar het proces van ouder worden verloopt bij iedereen anders. We kennen allemaal wel ouderen die tot op hoge leeftijd verrassend gezond en vitaal blijven.

Anderen worden ziek en krijgen te maken met vergeetachtigheid en verwardheid. Of voelen zich eenzaam na het overlijden van een dierbare en worden misschien angstig, somber of depressief. Deze psychische klachten kunnen samenvallen met lichamelijke beperkingen of sociaal isolement en moeten tijdig beoordeeld en goed behandeld worden.


Verpleegkundige II met coördinerende taken

Voor de Ouderen kliniek in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiast verpleegkundig coördinator, die het een uitdaging vindt om samen met collega’s te werken aan de kwaliteit van zorg bij deze  doelgroep, waarbij veiligheid, clientgerichtheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
Het oppakken van coördinerende taken binnen het team van de gesloten afdeling, het coachen van jouw collega’s, het plannen van opnames en uitplaatsingen, het bewaken van de kwaliteit van zorg, multidisciplinair werken. Dit zijn de uitdagingen waar jij naar opzoek bent vanuit jouw ervaring en sta jij klaar om jouw opgedane kennis en vaardigheden vanuit deze rol te delen! Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder!

 
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin Ouderen, Amsterdam
Geplaatst op: 28 mei 2020
Sluitingsdatum: 31 juli 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Verpleegkundige Ouderenkliniek

Ben jij een enthousiaste en geduldige verpleegkundige die graag met ouderen werkt met psychiatrische, somatische en sociale problematieken? Dan zijn wij bij Arkin Ouderen op zoek naar jou! 
Opleiding: MBO
Min. aantal uren: 28
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin Ouderen, Amstelveen
Geplaatst op: 1 januari 2020
Sluitingsdatum: 31 juli 2020
Bekijk vacature

Bekijk de video over Arkin Ouderen
  • Samen sterk
    in de stad.
    ISO 9001 HKZ

    Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

    Arkin