Kijk jij verder dan normaal?

Inforsa

Inforsa biedt intensieve behandeling voor volwassenen met complexe meervoudige problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Ook biedt Inforsa forensische zorg, bijvoorbeeld met reclasseringsprogramma’s.

Onze zorg is gebaseerd op vertrouwen naar de cliënt, waarbij het werken aan de zelfcontrole van cliënten en het voorkomen van terugval centraal staan. Hierbij gaan wij uit van de mogelijkheden van onze cliënten en werken wij stap voor stap toe naar haalbare doelen. Indien nodig zoeken wij ook buiten bestaande kaders naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor de meest complexe problematiek. Wij geloven namelijk dat er altijd een oplossing is.

Inforsa heeft behandellocaties in Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Bekijk hieronder de actuele vacatures of lees hier meer over werken in de forensische zorg.

Iedereen is op z’n eigen manier normaal

Cliënten bij Inforsa vertonen vaak ontwrichtend gedrag. Maar voor Naomie, verpleegkundige GGZ, is iedereen op z’n eigen unieke manier normaal. Kijk jij net als Naomie ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Inforsa.

GZ-psycholoog Forensisch Ambulante Zorg

Ons Forensisch team in Utrecht biedt hoogstaande forensische behandelingen vanuit een historie in de forensische verslavingszorg. Daarnaast hebben wij een unieke combinatie gemaakt door een forensische poli te integreren in een forensisch FACT team; Binnen dit team is veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidive. Ook...

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Master-Psycholoog / Orthopedagoog Forensisch Psychiatrische Kliniek

In de Forensisch Psychiatrische Kliniek van Inforsa behandelen wij vanuit verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Samen met de cliënt zorgen we voor een veilige terugkeer naar de maatschappij.In de FPK van Inforsa is er genoeg ruimte om je eigen expertise te ontwikkelen en toe te passen. Wat ons kenmerkt is een energiek en veilig opleidingsklimaat. Kom jij...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

GZ-psycholoog Forensisch Psychiatrische Kliniek (ivm zw.sch.verlof)

Wij zoeken een collega voor de periode van december t/m juli Bij ons kun je in korte tijd veel ervaring opdoen waar je in jouw verdere loopbaan veel aan kunt hebben en wij denken graag mee met jouw loopbaanwensen, immers Arkin: 12 merken, 1 loopbaan.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Klinisch Psychoog (Forensisch FACT Team)

Je bent van harte welkom bij ons FACT team in óf Utrecht óf Hilversum. De teams bieden hoogstaande forensische behandelingen vanuit een historie in de forensische verslavingszorg. Wij hebben forensische poli’s geïntegreerd met forensische FACT teams. Wij bieden veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen...

Bekijk vacature

Utrecht en Hilversum 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog (Forensisch Psychiatrische Kliniek)

Wij behandelen vanuit verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Samen met de cliënt zorgen we voor een veilige terugkeer naar de maatschappij. Naast regiebehandelaarschap heb je zelf cliënten in behandeling, voer je diagnostisch onderzoek uit of leid je Psychologen-in-opleiding op. Er is ruimte om je eigen expertise te ontwikkelen en toe te passen. Wat...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Freelance/ZZP Psychiater (Kliniek Intensieve Behandeling)

Voor minimaal 8 en maximaal 36 uur per week zoekt de Kliniek Intensieve Behandeling (KIB) een freelance psychiater. Interesse? Dan organiseren wij graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met inhoudelijke collega’s.Telefoon 088-161 7000.

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
WO

ANIOS (Kliniek Langdurig Intensieve Zorg)

Bij ons zoek je samen met het team naar nieuwe wegen om de behandeling van vastgelopen cliënten nieuwe richting te geven. Dit doe je met meer middelen en creatieve ruimte dan je misschien gewend bent. Hierbij is de aanwezige kennis en kunde over behandeling van therapieresistente aandoeningen uniek. Het is een goede plek om veel ervaring op te doen. Je kunt bij ons...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Groepsbegeleider (Forensisch Psychiatrische Kliniek)

Bij de 'state-of-art’ behandelingen binnen onze Kliniek wordt gewerkt vanuit de kernwaarden verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Dit vormt de basis voor de (geleide) terugkeer van de cliënt naar de samenleving.Wil jij hier als groepsbegeleider aan bijdragen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Verpleegkundig Specialist FPK (Forensisch Psychiatrische Kliniek)

Inforsa zoekt een Verpleegkundig Specialist voor de FPK (Forensisch Psychiatrische Kliniek).

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Groepsbegeleider (Kliniek Langdurige Zorg)

Met ons team en de cliënt zoek je naar wegen om vastgelopen behandelingen vlot te trekken. Dit met meer middelen en ruimte dan je misschien gewend bent. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is tamelijk uniek. Spreekt dit je aan? Kom dan langs voor een oriënterend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige LIZ (Kliniek Langdurige Intensieve Zorg)

Inforsa zoekt spelers voor de Champions League van de GGZ! De 'LIZ' biedt behandeling aan psychiatrisch cliënten met ernstig ontwrichtende gedragsproblemen, bij wie behandeling in de reguliere ggz niet of niet meer mogelijk is. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is uniek. Onze kernwaarden '...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Ambulant Verpleegkundige (Forensisch Ambulante Zorg)

Durf jij de uitdaging aan te gaan met onze bijzondere cliënten? Voor het forensische F-ACT-team in Amersfoort zijn we op zoek naar een (ambulant) verpleegkundige.

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
HBO

Manager bedrijfsvoering I (Forensisch Psychiatrische Kliniek)

Bouwen en innoveren in de (forensische) zorg? Inforsa zoekt een enthousiaste Manager Bedrijfsvoering voor de Forensisch Psychiatrische Kliniek. Een interessante baan in de intensieve- en forensische psychiatrie die in het brandpunt van de belangstelling staat.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO, WO € 3.026 - € 4.717

Verpleegkundig Specialist GGZ

Wij behandelen cliënten van wie de behandeling elders is vastgelopen. Het team zoekt doorlopend naar nieuwe mogelijkheden om de cliënt te benaderen en te behandelen. Dat maakt het werk interessant maar ook pittig. Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Utrecht 32 - 36 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

ANIOS (Kliniek Intensieve Behandeling)

Complex, soms heftig en spannend, maar altijd zoeken naar een manier om de elders vastgelopen behandeling te herstellen. Ben jij die creatieve, veerkrachtige, empathische arts met humor die wij zoeken? Deze derdelijns kliniek met een relatief hoge turnover, heeft kennis en kunde op het gebied van behandeling van ernstig ontwrichtend gedrag en is uniek in Nederland. Je...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Psychiater Hoog Intensieve Beveiligde Zorg

Als psychiater bij de HIBZ behandel jij cliënten die in crisis verkeren en ontwrichtend gedrag vertonen. Samen met je team zet jij je in om veilig contact te herstellen en een terugkeer naar de reguliere behandeling mogelijk te maken. Dat vereist creativiteit, flexibiliteit en een goede samenwerking met collega’s. Is deze mooie uitdaging jou op het lijf...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

ANIOS (Forensische Psychiatrische Kliniek)

Bij ons werk je in een hecht team en 'state-of-art’ vanuit de kernwaarden verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Dit vormt de basis voor de (geleide) terugkeer van de cliënt naar de samenleving. Wil jij hieraan bijdragen? Je kunt per direct en de komende periode bij ons starten.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Groepsbegeleider Kliniek Intensieve Behandeling

Complex, soms heftig en spannend, maar altijd zoekend naar een manier om de elders vastgelopen behandeling te herstellen. Als ervaren groepsbegeleider weet jij als geen ander hoe je daaraan bijdraagt. In onze kliniek werk je op het toppunt van kennis en kunde bij behandeling van ontwrichtend gedrag. Wij zijn daarmee uniek in Nederland. Ben jij toe aan de volgende stap...

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Psychiater (Kliniek Langdurige Intensieve Zorg)

Wij zoeken naar nieuwe wegen om de behandeling van vastgelopen cliënten nieuwe richting te geven. Dit doe je bij ons met meer middelen en creatieve ruimte dan je misschien gewend bent. Hierbij is de aanwezige kennis en kunde over behandeling van therapieresistente aandoeningen uniek.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Verpleegkundige KIB (Kliniek Intensieve Behandeling)

Een pittige baan bij een bijzondere kliniek die op dit moment volop in beweging is! Op de KIB zoeken we verpleegkundigen die meer willen met hun kennis en vaardigheden. Bijvoorbeeld modules geven aan clienten, delen van behandelingen uitvoeren, klinische lessen geven. Een baan dus voor ambitieuze verpleegkundigen die zich verder willen ontwikkelen in de totale behandeling.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
MBO, HBO

Manager Behandelzaken Kliniek (Psychiater of Klinisch-Psycholoog)

Op zoek naar een interessante baan in een sector die volop in het brandpunt van de belangstelling staat? Waar professionaliteit, veiligheid en waardigheid voorop staan? Onze Forensisch Psychiatrische Kliniek zoekt een manager behandelzaken die ook zelf cliënten behandelt. Bij ons is en blijft er altijd veel te leren!.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Psychiater (Kliniek Intensieve Behandeling)

Wij behandelen cliënten van wie de behandeling elders is vastgelopen. Dat is pittig en vergt creativiteit. Dat doen we met veel enthousiasme, humor en in een leuk multidisciplinair team. Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Psychiater Forensisch F-ACT (Amersfoort)

Ben jij de nieuwe collega die samen met ons de uitdaging aangaat onze bijzondere cliënten te begeleiden naar herstel en het hervinden van hun plek in de samenleving? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin