Inforsa

Inforsa biedt intensieve behandeling voor volwassenen met complexe meervoudige problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Ook biedt Inforsa forensische zorg, bijvoorbeeld met reclasseringsprogramma’s.

Onze zorg is gebaseerd op vertrouwen naar de cliënt, waarbij het werken aan de zelfcontrole van cliënten en het voorkomen van terugval centraal staan. Hierbij gaan wij uit van de mogelijkheden van onze cliënten en werken wij stap voor stap toe naar haalbare doelen. Indien nodig zoeken wij ook buiten bestaande kaders naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor de meest complexe problematiek. Wij geloven namelijk dat er altijd een oplossing is.

Inforsa heeft behandellocaties in Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Bekijk hieronder de actuele vacatures of lees hier meer over werken in de forensische zorg.

Iedereen is op z’n eigen manier normaal

Cliënten bij Inforsa vertonen vaak ontwrichtend gedrag. Maar voor Naomie, verpleegkundige GGZ, is iedereen op z’n eigen unieke manier normaal. Kijk jij net als Naomie ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Inforsa.

Psychiater Forensisch F-ACT (Amersfoort)

Ben jij de nieuwe collega die samen met ons de uitdaging aangaat onze bijzondere cliënten te begeleiden naar herstel en het hervinden van hun plek in de samenleving? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

Reclasseringswerker (Inforsa Midden Nederland)

Met het bieden van gerichte zorg aan onze bijzondere cliënten ga je bijdragen aan hun re-integratie in de maatschappij. Eén van jouw rollen is die van intermediair tussen cliënt, zorg en justitie. Sta jij stevig in jouw schoenen en heb je interesse? Dan is dit iets voor jou. In verband met zwangerschapsverloven en onbetaald verlof van medewerkers...

Bekijk vacature

Midden Nederland 32 uur
HBO

Maatschappelijk Werker Forensisch Jeugdteam

Durf jij de uitdaging aan te gaan met onze uitdagende cliënten? Voor ons outreachende ambulante Forensisch Jeugd(fact)team in Amsterdam zijn we op zoek naar een Maatschappelijk werker.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

ANIOS (Kliniek Intensieve Behandeling)

Ben jij die creatieve, veerkrachtige, empathische arts met humor die wij zoeken? Wil jij zorg bieden aan een complexe patiënten populatie om zo de elders vastgelopen behandeling te herstellen? Deze derdelijns kliniek met een relatief hoge turnover en soms heftige en spannende situaties, heeft kennis en kunde op het gebied van behandeling van ernstig ontwrichtend...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Masterpsycholoog Forensisch FACT Team Hilversum

Ons forensische team integreert FACT zorg op een unieke manier met een breed scala aan psychologische interventies. Er is veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidieve. Ben jij een masterpsycholoog met de juiste mindset, of zelfs met forensische ervaring? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bekijk vacature

Hilversum 32 - 36 uur
WO

Psychiater Hoog Intensieve Beveiligde Zorg

Als psychiater bij de HIBZ behandel jij cliënten die in crisis verkeren en ontwrichtend gedrag vertonen. Samen met je team zet jij je in om veilig contact te herstellen en een terugkeer naar de reguliere behandeling mogelijk te maken. Dat vereist creativiteit, flexibiliteit en een goede samenwerking met collega’s. Is deze mooie uitdaging jou op het lijf...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Psychiater Kliniek Intensieve Behandeling

Wij behandelen cliënten van wie de behandeling elders is vastgelopen. Dat is pittig en vergt creativiteit. Dat doen we met veel enthousiasme, humor en in een leuk multidisciplinair team. Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO

Verpleegkundig Specialist GGZ (Forensisch Ambulante Zorg)

Wij behandelen cliënten van wie de behandeling elders is vastgelopen. Het team zoekt doorlopend naar nieuwe mogelijkheden om de cliënt te benaderen en te behandelen. Dat maakt het werk interessant maar ook pittig. Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Utrecht 32 - 36 uur
HBO

Verpleegkundige (Kliniek Intensieve Behandeling)

Een pittige baan bij een bijzondere kliniek die op dit moment volop in beweging is! Wij zoeken verpleegkundigen die meer willen met hun kennis en vaardigheden. Bijvoorbeeld modules geven aan clienten, behandelingen onderdelen uitvoeren, klinische lessen geven. Een baan dus voor ambitieuze verpleegkundigen die zich verder willen ontwikkelen in de totale behandeling.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige Jeugdteam (Forensisch Ambulante Zorg)

Durf jij de uitdaging aan te gaan met onze uitdagende cliënten?  Voor ons outreachende ambulante Forensisch Jeugd(fact)team in Amsterdam zijn we op zoek naar een verpleegkundige.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Verpleegkundige LIZ (Kliniek Langdurige Intensieve Zorg)

Inforsa zoekt spelers voor de Champions League van de GGZ! De 'LIZ' biedt behandeling aan psychiatrisch cliënten met ernstig ontwrichtende gedragsproblemen, bij wie behandeling in de reguliere ggz niet of niet meer mogelijk is. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is uniek. Onze kernwaarden '...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

GZ-Psycholoog Forensisch Psychiatrische Kliniek

Wij behandelen vanuit verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Samen met de cliënt zorgen we voor een veilige terugkeer naar de maatschappij. Naast regiebehandelaarschap heb je zelf cliënten in behandeling, voer je diagnostisch onderzoek uit of leid je Psychologen-in-opleiding op. Er is ruimte om je eigen expertise te ontwikkelen en toe te passen. Wat...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog Forensisch Psychiatrische Kliniek (ivm zw.sch.verlof)

Wij zoeken een collega die vanaf nu tot en met juli 2022 ons team kan komen versterken. je kunt bij ons in korte tijd veel ervaring opdoen waar je in jouw verdere loopbaan veel aan kunt hebben en wij denken graag mee met jouw loopbaanwensen, immers Arkin: 12 merken, 1 loopbaan.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO

GZ-Psycholoog Langdurig Intensieve Zorg

Wij zoeken naar nieuwe wegen om de behandeling van vastgelopen cliënten nieuwe richting te geven. Dit doe je bij ons met meer middelen en creatieve ruimte dan je misschien gewend bent. Hierbij is de aanwezige kennis en kunde over behandeling van therapieresistente aandoeningen uniek.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
WO

Klinisch Psycholoog Forensisch FACT Team

Je bent van harte welkom bij ons FACT team in óf Utrecht óf Hilversum. De teams bieden hoogstaande forensische behandelingen vanuit een historie in de forensische verslavingszorg. Wij hebben poli’s geïntegreerd met FACT teams. Wij bieden veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidive.

Bekijk vacature

Utrecht en Hilversum 24 - 36 uur
WO

Master Psycholoog Langdurige Intensieve Zorg

Wij behandelen vanuit verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Samen met de cliënt zorgen we voor een veilige terugkeer naar de maatschappij. Bij ons is er genoeg ruimte om je eigen expertise te ontwikkelen en toe te passen. Wat ons kenmerkt is een energiek en veilig opleidingsklimaat. Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Manager Bedrijfsvoering Forensisch Ambulante Zorg

Samen met een manager behandelzaken ga je onze (forensisch) ambulante teams in de regio midden Nederland aansturen. Met deze teams zorgen jullie voor een kwalitatief behandelprogramma, efficiënte bedrijfsvoering en een veilig werk- en behandelklimaat. Jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen, kan bij ons!

Bekijk vacature

Utrecht, Hilversum, Veenendaal 32 - 36 uur
WO

Groepsbegeleider (Kliniek Langdurige Zorg)

Met ons team en de cliënt zoek je naar wegen om vastgelopen behandelingen vlot te trekken. Dit met meer middelen en ruimte dan je misschien gewend bent. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is tamelijk uniek. Spreekt dit je aan? Kom dan langs voor een oriënterend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin