Kijk jij verder dan normaal?

Inforsa

Inforsa biedt intensieve behandeling voor volwassenen met complexe meervoudige problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Ook biedt Inforsa forensische zorg, bijvoorbeeld met reclasseringsprogramma’s.

Onze zorg is gebaseerd op vertrouwen naar de cliënt, waarbij het werken aan de zelfcontrole van cliënten en het voorkomen van terugval centraal staan. Hierbij gaan wij uit van de mogelijkheden van onze cliënten en werken wij stap voor stap toe naar haalbare doelen. Indien nodig zoeken wij ook buiten bestaande kaders naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor de meest complexe problematiek. Wij geloven namelijk dat er altijd een oplossing is.

Inforsa heeft behandellocaties in Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Bekijk hieronder de actuele vacatures of lees hier meer over werken in de forensische zorg.

Iedereen is op z’n eigen manier normaal

Cliënten bij Inforsa vertonen vaak ontwrichtend gedrag. Maar voor Naomie, verpleegkundige GGZ, is iedereen op z’n eigen unieke manier normaal. Kijk jij net als Naomie ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Inforsa.

Masterpsycholoog Forensisch Ambulante Zorg

Ons Forensisch FACT-team biedt hoogstaande forensische zorg vanuit een historie in de forensische verslavingszorg en de bemoeizorg. Binnen dit enthousiaste en gedreven team is ruimte voor initiatief en zelfstandigheid met als doel het voorkomen en terugdringen van recidive. Ben jij een master-psycholoog met de juiste mindset of zelfs met forensische ervaring? Dan gaan we...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

Masterpsycholoog Forensisch FACT

Ons Forensische FACT team integreert FACT zorg op een unieke manier met een breed scala aan psychologische interventies. Er is veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidieve. Ben jij een masterpsycholoog met de juiste mindset, of zelfs met forensische ervaring? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bekijk vacature

Hilversum 32 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

Activiteitenbegeleider / werkbegeleider

In de veilige en steunende omgeving van onze kliniek ga je aan onze bijzonder cliënten zinvolle dagbesteding bieden. Hierbij leren ze nieuwe vaardigheden wat hun gevoel van eigenwaarde stimuleert en hen weer meer toekomstperspectief biedt.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

Maatschappelijk werker Forensisch Psychiatrische Kliniek

Samen met het behandelteam wordt gezocht naar de meest optimale behandeling.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Psychiater ZZP (per juni)

Is het jouw uitdaging om met een creatief team de elders vastgelopen behandeling van cliënten weer vlot te trekken? En dit met meer creatieve ruimte en middelen en minder administratie dan je misschien gewend bent? Ben jij vanaf juni beschikbaar? Neem dan direct contact op 020 5908138.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 28 uur
WO

2 Psychiaters Inforsa

De moeilijkste patiënten perspectief bieden met veel professionaliteit, doorzettingsvermogen en lef. Dat is werken bij Inforsa in Amsterdam!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO

GZ-psycholoog ZZP

Kijk jij verder en blijf jij puzzelen om een insteek te vinden die stagnerend of ontwrichtend gedrag kan doorbreken? Vind jij het leuk om out-of-the-box te denken? Kom het team van de Kliniek Intensieve Behandeling dan per direct tot medio augustus 2021 versterken!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 32 uur
WO

GZ-psycholoog Kliniek Intensieve Behandeling (ivm zwangerschapsverlof)

In verband met verlof van een collega zoeken wij per direct tot medio augustus 2021 een GZ-Psycholoog. Je bent welkom om mee te lopen of voor een vrijblijvend gesprek met een van onze professionals.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Master-psychologen Forensisch Ambulante Zorg (regio Utrecht)

Onze Forensische poli biedt hoogstaande forensische behandelingen vanuit een historie in de forensische verslavingszorg. Binnen dit nog jonge team is veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidieve. Ben jij een master-psycholoog met de juiste mindset of zelfs met forensische ervaring? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

Psychiater (Kliniek Langdurige Intensieve Zorg)

Wij zoeken naar nieuwe wegen om de behandeling van vastgelopen cliënten nieuwe richting te geven. Dit doe je bij ons met meer middelen en creatieve ruimte dan je misschien gewend bent. Hierbij is de aanwezige kennis en kunde over behandeling van therapieresistente aandoeningen uniek.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.318 - € 9.294

Verpleegkundige KIB (Kliniek Intensieve Behandeling)

Een pittige baan bij een bijzondere kliniek die op dit moment volop in beweging is! Op de KIB zoeken we verpleegkundigen die meer willen met hun kennis en vaardigheden. Bijvoorbeeld modules geven aan clienten, delen van behandelingen uitvoeren, klinische lessen geven. Een baan dus voor ambitieuze verpleegkundigen die zich verder willen ontwikkelen in de totale behandeling.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige LIZ (Kliniek Langdurige Intensieve Zorg)

Inforsa zoekt spelers voor de Champions League van de GGZ! De 'LIZ' biedt behandeling aan psychiatrisch cliënten met ernstig ontwrichtende gedragsproblemen, bij wie behandeling in de reguliere ggz niet of niet meer mogelijk is. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is uniek. Onze kernwaarden '...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Manager Behandelzaken Kliniek (Psychiater of Klinisch-Psycholoog)

Op zoek naar een interessante baan in een sector die volop in het brandpunt van de belangstelling staat? Waar professionaliteit, veiligheid en waardigheid voorop staan? Onze Forensisch Psychiatrische Kliniek zoekt een manager behandelzaken die ook zelf cliënten behandelt. Bij ons is en blijft er altijd veel te leren!.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Psychiater (Kliniek Intensieve Behandeling)

Wij behandelen cliënten van wie de behandeling elders is vastgelopen. Dat is pittig en vergt creativiteit. Dat doen we met veel enthousiasme, humor en in een leuk multidisciplinair team. Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO

Psychiater Forensisch F-ACT (Amersfoort)

Ben jij de nieuwe collega die samen met ons de uitdaging aangaat onze bijzondere cliënten te begeleiden naar herstel en het hervinden van hun plek in de samenleving? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin