Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen. Meer weten over werken bij Roads? Bekijk de video met Milou, trajectcoach bij Roads.


Projectleider ‘Roads Maakt’

Heb jij een commerciële inslag én affiniteit met mensen met psychische kwetsbaarheid? Solliciteer dan op deze vacature!
 
Opleiding: HBO
Aantal uren: 24
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 14 november 2018
Sluitingsdatum: 30 november 2018
Bekijk vacature

Stagiair Commerciële Economie Bedrijfskunde of Marketing

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Ben jij degene die altijd out-of-the-box denkt en altijd nieuwe mogelijkheden ziet? Denk jij in kansen in plaats van problemen? En gaat jouw hart sneller kloppen van de uitdaging om een sociale firma op de kaart zetten?
Begin je carrière dan bij bakkerij Het Appeltaart Imperium als stagiair.
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Aantal uren: 24
Locatie: Roads, Haarlem, Bakkerij het Appeltaart Imperium
Geplaatst op: 7 november 2018
Sluitingsdatum: 30 november 2018
Contracttype: Stage
Bekijk vacature

Activiteitenbegeleider Sport & Activiteitenbegeleider Algemeen

Wij hebben 2 verschillende vacatures voor activiteitenbegeleider: heb jij passie voor sport of ervaring met arbeidsmatige activiteiten? Dan ben je welkom bij het team van Roads bij de Mentrum Kliniek Jan Thoméepad!
Opleiding: MBO
Aantal uren: 24
Locatie: Roads, Jan Thomeepad Amsterdam
Geplaatst op: 6 november 2018
Sluitingsdatum: 30 november 2018
Bekijk vacature

Flex Activiteitenbegeleider

Wil je werken wanneer het jou uitkomt in de regio’s Haarlem/Haarlemmermeer? Wij bieden de mogelijkheid om een super leuke afwisselende baan te hebben, waarbij je bij alle locaties binnen de regio kan bijspringen. Het werk is vaak te combineren met andere activiteiten, zoals een opleiding, een andere baan of opvoeding van kinderen. Is dit iets voor jou?
Opleiding: MBO
Locatie: Roads, Haarlem/Haarlemmermeer
Geplaatst op: 5 november 2018
Sluitingsdatum: 30 november 2018
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

Stagiair Online Marketing

Krijg jij geen genoeg van social media? Heb jij online marketing in de vingers? En weet je altijd hoe het nóg beter kan? Meer clicks, meer likes, maar vooral; een betere match tussen je boodschap en je doelgroep. En wil je tegelijkertijd zorgen dat jouw inzet de samenleving een beetje mooier maakt? Kom ons dan helpen om Roads beter op de (online) kaart te zetten!
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Roads, Amsterdam, Obiplein
Geplaatst op: 30 oktober 2018
Sluitingsdatum: 30 november 2018
Contracttype: Stage
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Milou
Bekijk de video over het werk van de IPS Trajectcoaches
 • Jobalert

  Staat jouw ideale baan hier niet tussen? Maak dan een zoekprofiel aan. Vacatures die aan jouw zoekprofiel voldoen worden aan je toegezonden.

  Stel Job Alert in »

 • Open sollicitatie

  Wil je een open sollicitatie sturen? Na beoordeling van deze open sollicitatie kunnen je gegevens voor de duur van 6 maanden in portefeuille opgenomen worden. Op dit moment adviseren we je om ons alleen een open sollicitatie te sturen als je werk zoekt binnen de beroepsgroepen verpleegkundigen, behandelaren, medici en medisch specialisten.

  Stuur open sollicitatie »

 • Samen sterk
  in de stad.
  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Onderdeel van  Arkin