Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen. Meer weten over werken bij Roads? Bekijk de video met Milou, trajectcoach bij Roads.


Activiteitenbegeleider bij OPNIEUW (creatief computergebruik/radio)

Ben jij bedreven in het toepassen van computerprogramma’s en heb je affiniteit met radio maken? Ben je daarnaast een creatieve, initiatiefrijke teamplayer? En vind je het leuk om anderen iets te leren over deze computer en radio kennis? Dan hebben wij een leuke baan voor jou op een dynamische plek in Amsterdam!
Opleiding: MBO, HBO
Aantal uren: 24
Locatie: Roads, Amsterdam, Delflandlaan
Geplaatst op: 18 januari 2021
Sluitingsdatum: 15 februari 2021
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Groepsbegeleider met coördinerende taken

Ben jij communicatief sterk, heb je een natuurlijke coachende stijl en weet jij met je enthousiasme collega’s en bewoners te motiveren een nieuwe koers in te slaan? Dan hebben wij een plek voor je in ons team!

Ben je nieuwsgierig naar deze functie ? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek

Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Roads, De Kleine Haag, Amersfoort
Geplaatst op: 11 januari 2021
Sluitingsdatum: 7 februari 2021
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Projectleider Leerlijnen

Heb jij affiniteit met leren en ontwikkelen én mensen met een psychische kwetsbaarheid? Solliciteer dan op deze vacature!
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 7 januari 2021
Sluitingsdatum: 1 februari 2021
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Milou
Bekijk de video over het werk van de IPS Trajectcoaches
Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin