Kijk jij verder dan normaal?

Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen.

Werkbegeleider Tuinhuis

Onder het genot van goede gesprekken, gelach en een kopje koffie, is het jouw rol om onze deelnemers te coachen en te begeleiden. Zij hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en komen vanuit alle hoeken van de samenleving. Amsterdamse mentaliteit, een grote diversiteit en stevig in je schoenen staan, dit zijn termen waar jij jezelf in kunt vinden!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 uur
MBO € 1.996 - € 3.396

Directeur Roads

Heb je grote dromen en houd je ervan om ze ook zelf waar te maken? Schakel je makkelijk tussen kleine belangen en grote issues? Geloof je in kansen bieden en kansen pakken?De ambitie van Roads is om de spin in het grote gecompliceerde web van zorg en het sociale domein te zijn, om onze deelnemers en partners goed te kunnen ondersteunen. Dit vraagt een goed overzicht, een...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

IPS trajectcoach (Jeugd)

Ben jij een enthousiast hulpverlener en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Wil jij je specialiseren op de gebieden van coaching werk en school? Ligt jou affiniteit bij jongvolwassenen? Heeft werken in een multidisciplinair team jou voorkeur? Dan is het IPS trajectteam (Roads) opzoek naar jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

IPS-trajectcoach

Wij zoeken een IPS-coach die, met hart voor cliënten, hen naar en bij regulier werk begeleidt.

Bekijk vacature

Diemen 32 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Stagiair (Online) Communicatie

Ben jij op zoek naar uitdagende stageplek waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen als aanstormend marketingcommunicatiespecialist? En ben je benieuwd naar onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Belangrijk: Wij bieden momenteel alleen stageplaatsen voor studenten die de opleiding volgen aan de HVA of Inholland Diemen.Sollicitaties van studenten die...

Bekijk vacature

Amsterdam, Obiplein 32 - 36 uur
HBO, HBO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin