Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen. Meer weten over werken bij Roads? Bekijk de video met Milou, trajectcoach bij Roads.


Werkbegeleider I fietsenwerkplaats

Ben jij de ervaren fietsenmaker die meer zoekt dan alleen de liefde voor de fiets! Wij zoeken een ervaren kracht met affiniteit met onze doelgroep. Naast het bijspringen en controleren van reparaties gedaan door onze deelnemers in een leerwerktraject ben jij ook in staat om de deelnemers het vak te leren en jouw enthousiasme over te brengen binnen het bedrijf!
Opleiding: MBO, Diversen
Min. aantal uren: 16
Max. aantal uren: 24
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 18 september 2019
Sluitingsdatum: 15 oktober 2019
Bekijk vacature

Werkbegeleider I Kantineproject

Heb jij een horeca-opleiding en horeca-ervaring? Ga je graag met mensen om en wil je hen begeleiden bij het eigen maken van horecavaardigheden? Dan is ons schoolkantineproject met “gezond en lekker eten” vast iets voor jou. 
Opleiding: MBO, HBO
Max. aantal uren: 28
Locatie: Roads, Amstelveen
Geplaatst op: 12 september 2019
Sluitingsdatum: 30 september 2019
Bekijk vacature

Werkbegeleider zorg

Ben jij de inlevende, empathische en ondernemende collega? Wil jij onze deelnemers echt een stapje verder helpen en heb jij geduld? Als je het dan ook nog affiniteit hebt met het grafische vak, kom dan bij Roads Print en Pixels werken!

Opleiding: HBO, MBO
Aantal uren: 12
Locatie: Roads, Haarlem
Geplaatst op: 12 september 2019
Sluitingsdatum: 30 september 2019
Bekijk vacature

Sales-accountmanager

Voor deze pioniersfunctie zoeken wij een kandidaat die toe is aan een tweede stap in zijn loopbaan als accountmanager! Heb jij 2-5 jaar ervaring in deze rol en ben jij de expert die de omzet van onze producten en diensten gaat verhogen? Houd je ervan onderdeel te zijn van een dynamische, maatschappelijke organisatie en heb je affiniteit met mensen met een psychische kwetsbaarheid? Solliciteer dan op deze vacature!
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 4 september 2019
Sluitingsdatum: 30 september 2019
Bekijk vacature

Stagiair Commerciële Economie Bedrijfskunde of Marketing

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Ben jij degene die altijd out-of-the-box denkt en altijd nieuwe mogelijkheden ziet? Denk jij in kansen in plaats van problemen? En gaat jouw hart sneller kloppen van de uitdaging om een sociale firma op de kaart zetten?
Begin je carrière dan bij bakkerij Het Appeltaart Imperium als stagiair.
Opleiding: HBO, WO
Min. aantal uren: 32
Max. aantal uren: 36
Locatie: Roads, Haarlem, Bakkerij het Appeltaart Imperium
Geplaatst op: 1 januari 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2019
Contracttype: Stage
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Milou
Bekijk de video over het werk van de IPS Trajectcoaches
Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin