Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen.

Medewerker Facilitair Beheer (Zw.sch.vervanging)

Op verschillende locaties van Roads zorg jij dat de facilitaire werkzaamheden goed verlopen zodat de dienstverlening klant- en servicegericht verloopt. Roads is er voor mensen met psychiatrische-, verslavings-, en/of psychosociale problemen die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk, scholing en dagbesteding.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
MBO € 1.996 - € 3.101

Trajectcoach Participatie

Wij zoeken een coach die mensen begeleidt naar werk of dagactiviteiten én die binnen Amsterdamse wijken zorgt voor verbinding tussen bewoners in kwetsbare omstandigheden, professionals en organisaties op het gebied welzijn en zorg. Je kunt per 1 juli bij ons aan de slag! Vacature ikv zwangerschapsvervanging, tijdelijk van maart tot december 2022 Roads is er voor...

Bekijk vacature

Amsterdam 34 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

IPS Jobcoach Jeugd

Wil jij jongeren en jongvolwassenen begeleiden bij het vinden van een passende baan of opleiding? Dit kan bij ons als IPS Jobcoach jeugd in Amsterdam-Noord. Je werkt samen met het FACT team van Arkin Jeugd en Gezin en hebt zo’n 12 aantal collega’s. Naast het werk op de locatie kun jij met de fiets naar al je afspraken. Heb je een afgeronde opleiding SPH, MWD,...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Werkbegeleider Kok bij Restaurant Freud

Ben je een kok die geïnteresseerd is in koken én begeleiden? In een omgeving die zich inzet voor mensen met een psychische kwetsbaarheid? Lees dan verder!

Bekijk vacature

Amsterdam 12 - 24 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin