Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen. Meer weten over werken bij Roads? Bekijk de video met Milou, trajectcoach bij Roads.


IPS trajectcoach

Wij zoeken een IPS-coach die, met hart voor cliënten, hen naar regulier werk of dagbesteding begeleidt. 
Je gaat deel uitmaken van het FACT-wijkteam in West.
Opleiding: HBO
Aantal uren: 32
Locatie: Roads, Amsterdam
Geplaatst op: 20 oktober 2020
Sluitingsdatum: 8 november 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Groepsbegeleider met coördinerende taken

Haal jij energie uit het werken met cliënten en het coachen van collega’s?
Weet jij met jouw van nature coachende stijl en creativiteit het voortouw te nemen bij het invoeren van veranderingen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek!
Opleiding: HBO, WO
Aantal uren: 32
Locatie: Roads, De Kleine Haag, Amersfoort
Geplaatst op: 10 september 2020
Sluitingsdatum: 28 oktober 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Milou
Bekijk de video over het werk van de IPS Trajectcoaches
Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin