Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen.

IPS Jobcoach

Wil jij als IPS jobcoach mensen begeleiden bij het vinden van passend werkt? Naast je werk op locatie, kan je ook lekker op de fiets door Amsterdam naar je verschillende afspraken toe....
Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.467 - € 3.902

Psychomotorisch Therapeut

Ben jij de zelfstandige, creatieve en gedreven psychomotorisch therapeut die wij zoeken? Blijf jij de mens achter de problematiek zien? Dan is deze vacature iets voor jou!
Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
HBO € 2.806 - € 4.381

Werkbegeleider Bosbad

Ons team biedt een veilige omgeving aan bezoekers/cliënten die weer eerste stappen zetten in het leggen van contact. Heb jij ervaring met de doelgroep en wil je hier een rol in...
Bekijk vacature

Amersfoort 32 - 36 uur
MBO, HBO € 2.181 - € 3.536

Trajectcoach Participatie

Wij zoeken een coach die met hart en veelzijdigheid mensen begeleidt naar werk, opleiding of dagactiviteiten Je kunt direct bij ons aan de slag!
Bekijk vacature

Jan Thomeepad en andere Arkin/Roads locaties 32 uur
HBO € 2.467 - € 3.902
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin