Kijk jij verder dan normaal?

Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel.

Met de IPS-methodiek worden cliënten naar betaald werk begeleid. We werken dan ook nauw samen met reguliere werkgevers en sociale firma’s waar cliënten onder begeleiding, individueel of in groepsverband, aan de slag kunnen. We bieden ook vakgerichte scholing die aansluit bij diverse opleidingsinstituten, waaronder horeca, grafisch, transport en kunst. Concrete voorbeelden van sociale firma’s zijn: Restaurant Freud, ReCycle, Print en Pixels en Het Appeltaart Imperium.

Roads vervult een adviserende rol naar gemeenten en werkgevers, is actief in de wijk en biedt zorg en arbeid aangepast aan de specifieke problematiek van de lokale of grootstedelijke context. Vanzelfsprekend beschikken we als onderdeel van Arkin over veel specialistische kennis en ervaring. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen.

Medewerker Zorgverkoop

Wij zoeken als medewerker zorgverkoop een spin in het web bij subsidies en aanbestedingen.

Bekijk vacature

Amsterdam 36 uur
HBO € 3.026 - € 4.717

Activiteitenbegeleider Creatief en Textiel-atelier

Heb jij ervaring met (industriële) naaimachines en ook goede coachings-vaardigheden?Wil je zinvol bezig zijn en heb je affiniteit met de mensen die aan onze activiteiten deelnemen?Dit is jouw kans, lees snel de vacature en reageer! Zowel MBO- als HBO-ers kunnen reageren.

Bekijk vacature

Amsterdam, Delflandlaan 24 - 32 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.101

Activiteitenbegeleider ‘Inloop’

Op verschillende locaties binnen Roads Amsterdam zorg jij voor een prettige beschermende omgeving waar wijkbewoners en onze 'deelnemers' zich welkom voelen en verleid worden om aan creatieve, sportieve, zinvolle activiteiten deel te nemen. Iets voor jou? Solliciteer!

Bekijk vacature

Amsterdam, diverse locaties 32 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.101

IPS Trajectcoach (Jeugd)

Ben jij een enthousiast hulpverlener en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Wil jij je specialiseren op de gebieden van werk en school? Ligt jou affiniteit bij jongeren en jongvolwassenen? Heeft werken in een multidisciplinair team jou voorkeur? Dan is het IPS trajectteam (Roads) opzoek naar jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Manager Roads

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij een manager voor Roads.Heb jij affiniteit met mensen met psychische kwetsbaarheid? Solliciteer dan op deze functie!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 3.026 - € 4.717
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin