Kijk jij verder dan normaal?

Spoedeisende Psychiatrie

De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is de stedelijke crisisdienst. Het is een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest. Wij bieden 24/7 hulp aan jeugdigen en volwassenen met acute psychische problemen, variërend van ernstige psychosociale problematiek tot zeer ernstige psychopathologie, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek. Wij bieden onze behandeling klinisch als het nodig is, en thuis als het kan.

Cliënten worden bij ons aangemeld door de huisarts. Zij kunnen ook op andere manieren bij ons terechtkomen. Mensen die door een psychische aandoening verward zijn, kunnen worden opgehaald met de Psycholance. Dit is een aangepaste ambulance met een GGZ-verpleegkundige aan boord die direct kan helpen. Mensen kunnen desgewenst zittend worden vervoerd.

Onze kerntaak is op korte termijn psychiatrisch onderzoek uitvoeren op basis van specialistische kennis. Indien nodig wordt direct gestart met de behandeling. Wij werken nauw samen met Mentrum (een onderdeel van Arkin) en met andere klinieken in Amsterdam en daarbuiten. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is onderdeel van Arkin en een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest.

Manager Behandelzaken SPA Crisisteams

Werken als manager behandelzaken binnen een innovatieve en inhoudelijk interessante organisatie? Midden in een inspirerende Amsterdamse context is dit een uitdagende, zelfstandige positie voor een enthousiaste manager.Weet jij jouw visie als Psychiater in de rol van Manager Behandelzaken concreet om te zetten in acties voor de crisisteams in Amsterdam? Dan pas jij bij ons!

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
WO

Master-Psycholoog Crisisteam Jeugd

Als Master-Psycholoog van het mobiele crisisteam van de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA), verleen je directe hulp aan kinderen en jeugdigen in crisissituaties. Dit vooral in avond-, nachturen en weekend en bijvoorbeeld op het politiebureau of in het gezin.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Verpleegkundig Specialist SPA

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 3.026 - € 4.717
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin