Kijk jij verder dan normaal?

Spoedeisende Psychiatrie

De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is de stedelijke crisisdienst. Het is een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest. Wij bieden 24/7 hulp aan jeugdigen en volwassenen met acute psychische problemen, variërend van ernstige psychosociale problematiek tot zeer ernstige psychopathologie, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek. Wij bieden onze behandeling klinisch als het nodig is, en thuis als het kan.

Cliënten worden bij ons aangemeld door de huisarts. Zij kunnen ook op andere manieren bij ons terechtkomen. Mensen die door een psychische aandoening verward zijn, kunnen worden opgehaald met de Psycholance. Dit is een aangepaste ambulance met een GGZ-verpleegkundige aan boord die direct kan helpen. Mensen kunnen desgewenst zittend worden vervoerd.

Onze kerntaak is op korte termijn psychiatrisch onderzoek uitvoeren op basis van specialistische kennis. Indien nodig wordt direct gestart met de behandeling. Wij werken nauw samen met Mentrum (een onderdeel van Arkin) en met andere klinieken in Amsterdam en daarbuiten. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is onderdeel van Arkin en een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest.

ANIOS Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam

Het bieden van openbare geestelijke gezondheidszorg in hartje Amsterdam betekent dat je veel kunt leren over diagnostiek, handelen in crisissituaties en het betrekken van naast-betrokkenen. Je kunt per direct tussen nu en oktober bij ons aan de slag.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Master-Psycholoog Mobiel Crisisteam Jeugd (ivm zw-verlof)

In verband met verlof van een collega zoeken wij voor ca 7 maanden een medewerker Mobiel Crisisteam Jeugd. Je gaat directe hulp verlenen aan kinderen en jeugdigen in crisissituaties. Dit vooral in avond-, nachturen en weekend en in het Amsterdamse, bijvoorbeeld op het politiebureau of in het gezin. Staat dit jou op het lijf geschreven? Neem dan direct contact op .

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Orthopedagoog Mobiel Crisisteam Jeugd (ivm zw-verlof)

In verband met verlof van een collega zoeken wij voor ca 7 maanden een medewerker Mobiel Crisisteam Jeugd. Je gaat directe hulp verlenen aan kinderen en jeugdigen in crisissituaties. Dit vooral in avond-, nachturen en weekend en in het Amsterdamse, bijvoorbeeld op het politiebureau of in het gezin. Staat dit jou op het lijf geschreven? Neem dan direct contact op.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO

Verpleegkundig Specialist SPA

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 3.026 - € 4.717

Cliëntbegeleider SPA

Een functie die de combi zorg en veiligheid in zich heeft bij mensen in acute psychische nood. Gastheerschap, kunnen de-escaleren , maar ook durven ingrijpen. Sta jij sterk in je schoenen en kun je een de-escalerende houding aannemen? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
VMBO-t, MBO € 1.996 - € 3.101

hbo verpleegkundige SPA

Als verpleegkundige of sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij SPA is jouw werk ad-hock schakelen in crisissituaties en werk je in een hecht team met een goed gevoel voor humor. Wil jij jouw expertise inzetten in het verzorgen van acute psychiatrische beoordelingen en kortdurende crisisinterventies? Dan is het Crisisteam de plek voor jou volgende carrièrestap!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Master-Psycholoog of Orthopedagoog Mobiel Crisisteam Jeugd (ivm zw-verlof)

In verband met verlof van een collega zoeken wij ingaande April voor ca 7 maanden een medewerker Mobiel Crisisteam Jeugd. Je gaat directe hulp verlenen aan kinderen en jeugdigen in crisissituaties. Dit vooral in avond-, nachturen en weekend en in het Amsterdamse, bijvoorbeeld op het politiebureau of in het gezin. Staat dit jou op het lijf geschreven? Neem dan direct...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO

Psychiater Spoedeisende Psychiatrie

Als Psychiater speel je een cruciale rol bij de mensen die in acute psychische nood zijn.Jij kijkt verder dan normaal. Ligt jouw hart bij hectiek en de grote-stadsproblematiek van Amsterdam? Dan maken we graag kennis met je!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin