Spoedeisende Psychiatrie

De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is de stedelijke crisisdienst. Het is een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest. Wij bieden 24/7 hulp aan jeugdigen en volwassenen met acute psychische problemen, variërend van ernstige psychosociale problematiek tot zeer ernstige psychopathologie, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek. Wij bieden onze behandeling klinisch als het nodig is, en thuis als het kan.

Cliënten worden bij ons aangemeld door de huisarts. Zij kunnen ook op andere manieren bij ons terechtkomen. Mensen die door een psychische aandoening verward zijn, kunnen worden opgehaald met de Psycholance. Dit is een aangepaste ambulance met een GGZ-verpleegkundige aan boord die direct kan helpen. Mensen kunnen desgewenst zittend worden vervoerd.

Onze kerntaak is op korte termijn psychiatrisch onderzoek uitvoeren op basis van specialistische kennis. Indien nodig wordt direct gestart met de behandeling. Wij werken nauw samen met Mentrum (een onderdeel van Arkin) en met andere klinieken in Amsterdam en daarbuiten. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is onderdeel van Arkin en een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest.

GZ-Psycholoog acute psychiatrie Crisisteam

Werken als GZ-psycholoog op een afwisselende en zeer boeiende werkplek? Niet bang voor patiënten, naasten en verwijzers in crisis? Samenwerken in een kundig en bevlogen multidisciplinair...
Bekijk vacature

Amsterdam Oud-West en Zuid-Oost 32 - 36 uur
WO € 4.108 - € 6.264

Ervaringswerker II, Assertive Community Treatment

Ben jij persoonlijk bekend met de uitdagingen van geestelijke gezondheid en wil je anderen helpen op hun herstelreis? Kom dan ons team versterken! Jouw unieke ervaring als (voormalig) cli&...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
HBO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin
Heb je een vraag? Chat met ons.