Kijk jij verder dan normaal?

Jellinek

Jellinek, is als onderdeel van Arkin, dé expert op het gebied van verslaving in Nederland. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep – van jong tot oud, hoog- en laagopgeleid, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende achtergrond – voor zowel gedragsverslaving als middelenafhankelijkheid.

Naast preventie biedt Jellinek zowel poliklinisch, als intensieve klinisch behandelingen. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. In het werk wordt altijd uitgegaan van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Jellinek doet ook zélf wetenschappelijk onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOPGGz keurmerk. Jellinek heeft behandellocaties in: Amsterdam, Amersfoort, Almere, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Wij hechten als organisatie aan professionaliteit, wetenschappelijk onderlegde behandeling en een aanpakkers-mentaliteit. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen gericht op effectiviteit en innovatief.

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Jellinek? Neem contact op met onze recruiter Evelien van der Laan, via 06 15880339.

Normaal is ook maar een oordeel

‘Bij Jellinek denken we niet in ‘normaal’ versus ‘abnormaal’,’ vertelt GZ-psycholoog Judith. ‘Als je iets hier leert, dan is het om je open-minded op te stellen.’ Kijk jij net als Judith ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Jellinek.

Master-Psycholoog Digitale Polikliniek + Polikliniek Amersfoort Jellinek

Zie jij de mens achter de verslavingsproblematiek? Ben je een pionier en betrokken? Kom dan werken bij onze 100% Digitale Polikliniek en Polikliek Amersfoort.

Bekijk vacature

Amersfoort 32 uur
WO € 2.963 - € 4.620

Verpleegkundige verslavingszorg JellinekMinnesota

‘’Het is niet alleen werk, het geeft het gevoel dat je zinvol bezig bent als verpleegkundige’’Wil jij ook zinvol bezig zijn? Ga dan aan de slag als verpleegkundige bij JellinekMinnesota!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO, MBO

(Wetenschappelijk) Onderzoeksassistent (PTSS onderzoek)

Wil je cliënten werven voor wetenschappelijk onderzoek, diagnostische interviews afnemen, contact houden met behandelaren, en zo een bijdrage leveren aan het wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van PTSS en verslaving? Solliciteer dan op deze vacature!Wij zijn op zoek naar een onderzoeksassistent voor een onderzoeksproject bij Jellinek in samenwerking met...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 1.955 - € 3.326

Ambulant Werkende FACT Jellinek Amersfoort

Ben je een case manager die graag ambulant wil werken in de verslavingszorg? Werken vanuit een herstelgerichte visie? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek FACT Team Amersfoort!Dit deskundige en betrokken team heeft onlangs de certificering FACT afgerond met een 8!

Bekijk vacature

Amersfoort 32 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Preventiewerker

Het Preventieteam zoekt collega's die inzetbaar zijn op het gebied van verslavingspreventie.Samen met enthousiaste collega's voer je activiteiten uit op allerlei locaties in de regio's Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO, WO € 2.218 - € 3.678

Directiesecretaresse / secretaris Jellinek

Jellinek zoekt versterking van het directiesecretariaat! Zoek jij een afwisselende baan waarbij je naar hartenlust kunt ordenen en organiseren? Ben jij de enthousiaste en initiatiefrijke directiesecretaresse die wij zoeken? Neem dan contact op via 06-81751512.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

ANIOS Verslavingsgeneeskunde

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

ANIOS Verslavingsgeneeskunde

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Doktersassistent Jellinek Outreachende Teams

Ben je de doktersassistent die onze medici graag ondersteunt? Kom werken bij het Jellinek Outreachende Teams (JOT) van top GGz instelling Jellinek!Wij zijn op zoek naar een doktersassistent(e) voor onze teams verdeeld over de stad Amsterdam en voor onze medicatie poli.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO € 1.955 - € 3.037

Ambulant verpleegkundige FACT Jellinek

Ben je een verpleegkundige die graag ambulante ervaring wil opdoen in de verslavingszorg? Werken vanuit een herstelgerichte visie? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek FACT Team Utrecht!

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Verpleegkundige Klinische Detox

Blijf jij de mens achter zijn/haar verslaving zien als verpleegkundige? Wil jij bijdrage aan het herstel van verslaving? Dat kan met of zonder ervaring in de verslavingszorg. Ga aan de slag bij de Klinische Detox van Jellinek.

Bekijk vacature

Amsterdam, Jacob Obrechtstraat 24 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige High Care Detox

Wil jij echt een verschil maken? Blijf jij de mens achter zijn/haar verslaving zien als verpleegkundige?Dat kan met of zonder ervaring in de verslavingszorg. Met een positieve mentaliteit, weet jij in no-time jouw weg te vinden in het gedreven High Care Detox team in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
HBO, MBO € 1.955 - € 3.326

Ambulant verpleegkundige FACT verslavingszorg

Blijf jij, als enthousiaste verpleegkundige in het ambulante werkveld, de mens zien achter zijn of haar verslaving? Dan is het Jellinek FACT-team zeker iets voor jou!Benieuwd wat deze functie inhoudt? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Hilversum 32 - 36 uur
HBO, MBO € 2.218 - € 3.678

Klinisch Psycholoog (Utrecht)

Wil jij graag je ervaring delen bij dé verslavingsexpert en is het jouw doel om het inhoudelijke behandelaanbod naar een nog hoger plan te tillen?

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO € 4.206 - € 6.564

Verpleegkundig Specialist FACT Jellinek

Als Verpleegkundig Specialist is jouw inbreng in onze multidisciplinaire FACT wijkteam onontbeerlijk. Je krijgt hiervoor volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten. Elke dag weer! Werk je mee aan onze herstelvisie?

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
HBO € 3.465 - € 5.439

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) FACT verslavingszorg

Vind jij het in je werk als SPV’er belangrijk om een bijdrage te leveren aan herstel en stabiliteit op verschillende levensgebieden? Kom dan werken bij Jellinek FACT Team Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO € 2.553 - € 4.131

Verpleegkundig Specialist GGZ Utrecht

Ben je een Verpleegkundig Specialist die graag ervaring wil opdoen bij dé verslavingsexpert?Met jouw talent tilt Jellinek het inhoudelijk behandelaanbod naar een nog hoger plan!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog polikliniek

Wil jij cliënten behandelen met verslaving en verschillende comorbide problemen als PTSS, ADHD en borderline? Kom werken bij Jellinek!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

GZ-Psycholoog FACT Gooi en Vechtstreek

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? ? Dit is jouw kans om ons FACT-team in de Gooi- en Vechtstreek te kunnen versterken!

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
WO € 3.465 - € 5.439

GZ-Psycholoog verslavingszorg

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven. Dit kan bij dé expert in verslavingszorg Jellinek in Utrecht! We zijn op zoek voor het FACT-team of de polikliniek. Samen kijken wat het beste bij jou past!

Bekijk vacature

Utrecht 16 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

GZ-Psycholoog JOT

Ben jij GZ-psycholoog of klinisch psycholoog en wil jij als (regie)behandelaar ervaring opdoen bij dé behandelexpert op het gebied van verslaving? Solliciteer of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Manager Behandelzaken GZ- of Klinisch-Psycholoog of Psychiater)

Ben jij die gedreven professional en wil je jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dit kan bij Jellinek, koploper in de verslavingszorg!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Psychiater FACT Utrecht

Ben jij de psychiater die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving met FACT als aandachtsgebied? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of om eens mee te lopen.Ook als je binnenkort klaar bent met je opleiding, je heel graag wilt werken in een FACT team en...

Bekijk vacature

Utrecht 16 - 36 uur
WO € 5.318 - € 9.294

GZ-psycholoog verslavingszorg FACT

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit kan bij dé expert in verslavingszorg Jellinek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Verslavingsarts Jellinek

Ben jij de verslavingsarts die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan solliciteer dan direct of neem contact op. We maken graag kennis met je!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 4.206 - € 6.564

Klinisch Psycholoog (curatieve verslavingszorg)

Ben jij Klinisch psycholoog en wil jij als regiebehandelaar ervaring opdoen bij dé behandelexpert op het gebied van verslaving? Solliciteer of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 4.206 - € 6.564
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin