Jellinek

Jellinek, is als onderdeel van Arkin, dé expert op het gebied van verslaving in Nederland. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep – van jong tot oud, hoog- en laagopgeleid, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende achtergrond – voor zowel gedragsverslaving als middelenafhankelijkheid.

Naast preventie biedt Jellinek zowel poliklinisch, als intensieve klinisch behandelingen. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. In het werk wordt altijd uitgegaan van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Jellinek doet ook zélf wetenschappelijk onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOPGGz keurmerk. Jellinek heeft behandellocaties in: Amsterdam, Amersfoort, Almere, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Wij hechten als organisatie aan professionaliteit, wetenschappelijk onderlegde behandeling en een aanpakkers-mentaliteit. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen gericht op effectiviteit en innovatief.

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Jellinek? Neem contact op met onze recruiter Evelien van der Laan, via 06 15880339.

Normaal is ook maar een oordeel

‘Bij Jellinek denken we niet in ‘normaal’ versus ‘abnormaal’,’ vertelt GZ-psycholoog Judith. ‘Als je iets hier leert, dan is het om je open-minded op te stellen.’ Kijk jij net als Judith ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Jellinek.

ANIOS Verslavingsgeneeskunde Utrecht

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!Jellinek heeft op dit moment een openstaande vacature voor de functie van ANIOS in de psychiatrie / verslavingszorg in Utrecht. De arbeidsvoorwaarden en het salaris voor een ANIOS zijn volgens de CAO GGZ FG 65 (vanaf aanloopschaal 64). Heb je interesse? Solliciteer dan nu of lees verder voor...

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
WO

Verpleegkundig specialist FACT

Als Verpleegkundig Specialist is jouw inbreng in onze multidisciplinaire FACT wijkteam Gooi&Vechtstreek onontbeerlijk. Je krijgt hiervoor volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten. Elke dag weer! Werk je mee aan onze herstelvisie?

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Cliëntondersteuner

Ben je een Clientondersteuner die graag mensen helpt die opgenomen zijn in onze verslavingskliniek? Die samen met de groepsleiding wil werken aan een gastvrij leefklimaat op onze afdeling? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek!

Bekijk vacature

Utrecht 32 uur
MBO, MBO

Groepsbegeleider dagbehandeling Jellinek Utrecht

Werken op de dagbehandeling CGT van Jellinek Utrecht als groepsbegeleider? Gedurende je werkdag wisselen jouw werkzaamheden zich af van het begeleiden van onze cliënten, het organiseren en coördineren van zorg- en behandelactiviteiten tot het actief bijdragen aan het verbeteren van ons zorgaanbod. Jij staat in de start blokken om hier aan de slag te gaan? Lees...

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 32 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

GZ-Psycholoog

Als GZ-psycholoog bij het Jellinek Outreachend Team (JOT) in Amsterdam aan de slag? Het JOT zet zich in om mensen te helpen met het middelgebruik te stoppen of iedergeval te verminderen. Dit doen wij vanuit de CRA methodiek.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Master Psycholoog dagbehandeling CGT

Ben jij de masterpsycholoog die wij zoeken? Zie jij de mens achter de verslavingsproblematiek? Lees hieronder wat deze functie bij Jellinek in Utrecht inhoudt en toon ons je belangstelling!

Bekijk vacature

Utrecht 32 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Verslavingsarts

Ben jij de verslavingsarts die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan solliciteer dan direct of neem contact op. We maken graag kennis met je!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Ambulant verpleegkundige FACT Utrecht

Als Ambulant verpleegkundige in de regio Utrecht werken in de verslavingszorg vanuit een herstelgerichte visie? Werken van maandag tot vrijdag overdag? Kom dan werken in het FACT Team van Jellinek!

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO

Interventieleider Jeugdzorg Utrecht en Amersfoort Preventiewerker II bij Jellinek

Het Jellinek Preventieteam zoekt een collega die inzetbaar is op het gebied van verslavingspreventie in Utrecht en Amersfoort op het gebied van jeugdzorg.

Bekijk vacature

Utrecht en Amersfoort 32 - 36 uur
HBO, WO € 2.607 - € 4.218

Master Psycholoog Jellinek Amersfoort

‘’Ik had een heel ander beeld van de verslavingszorg. Wat ik nu heb geleerd is dat het juist heel breed is en zoveel omvattend, dat het voor een psycholoog een hele goede leerschool is.’’ – Psycholoog Jellinek

Bekijk vacature

Amersfoort 28 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Verpleegkundige JellinekMinnesota

‘’Je hebt elke dag het gevoel dat je zinvol bezig bent als verpleegkundige. Het is meer dan alleen je werk’’. Wil jij ook elke dag het verschil maken? Ga dan aan de slag als verpleegkundige bij JellinekMinnesota!!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO, MBO

ANIOS Verslavingsgeneeskunde | Amersfoort

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!Jellinek heeft op dit moment een openstaande vacature voor de functie van ANIOS in de psychiatrie / verslavingszorg in Amersfoort. De arbeidsvoorwaarden en het salaris voor een ANIOS zijn volgens de CAO GGZ FG 65 (vanaf aanloopschaal 64). Heb je interesse? Solliciteer dan nu of lees verder...

Bekijk vacature

Amersfoort 28 - 36 uur
WO

Manager Behandelzaken | Verpleegkundig specialist | GZ-psycholoog | Klinisch Psycholoog | Verslavingsarts | Psychiater |

Ben jij die gedreven professional en wil je jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dit kan bij Jellinek, koploper in de verslavingszorg!

Bekijk vacature

Utrecht 32 - 36 uur
WO

GZ-psycholoog Kliniek

Ben je een GZ-Psycholoog die graag ervaring wil opdoen bij dé verslavingsexpert in een klinische setting en is het jouw doel om het inhoudelijke behandelaanbod naar een nog hoger plan te tillen? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek in de Kliniek in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
VWO € 3.538 - € 5.553

Manager Behandelzaken

Ben jij die gedreven manager met zorgkennis, die staat voor samenwerking in de stad? Dit kan bij het outreachende team van Jellinek, koploper in de verslavingszorg!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog FACT

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit is jouw kans om ons FACT-team in de Gooi- en Vechtstreek te kunnen versterken!Naast verslavingsproblmatiek behandel je ook co-morbide problematiek.

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Psychiater JOT

Ben jij de psychiater die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of om eens mee te lopen.Ook als je binnenkort klaar bent met je opleiding, je heel graag wilt werken in een Outreachend team en tools wilt leren in...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

GZ-Psycholoog FACT

Wil je herstelgericht werken als GZ-Psycholoog zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit kan bij dé expert in verslavingszorg Jellinek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

Psychiater FACT

Ben jij de psychiater die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving met FACT als aandachtsgebied? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of om eens mee te lopen.Ook als je binnenkort klaar bent met je opleiding, je heel graag wilt werken in een FACT team en...

Bekijk vacature

Utrecht 16 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin