Kijk jij verder dan normaal?

Jellinek

Jellinek, is als onderdeel van Arkin, dé expert op het gebied van verslaving in Nederland. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep – van jong tot oud, hoog- en laagopgeleid, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende achtergrond – voor zowel gedragsverslaving als middelenafhankelijkheid.

Naast preventie biedt Jellinek zowel poliklinisch, als intensieve klinisch behandelingen. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. In het werk wordt altijd uitgegaan van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Jellinek doet ook zélf wetenschappelijk onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOPGGz keurmerk. Jellinek heeft behandellocaties in: Amsterdam, Amersfoort, Almere, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Wij hechten als organisatie aan professionaliteit, wetenschappelijk onderlegde behandeling en een aanpakkers-mentaliteit. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen gericht op effectiviteit en innovatief.

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Jellinek? Neem contact op met onze recruiter Evelien van der Laan, via 06 15880339.

Normaal is ook maar een oordeel

‘Bij Jellinek denken we niet in ‘normaal’ versus ‘abnormaal’,’ vertelt GZ-psycholoog Judith. ‘Als je iets hier leert, dan is het om je open-minded op te stellen.’ Kijk jij net als Judith ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Jellinek.

GZ-psycholoog Kliniek Utrecht

Ben je een GZ-Psycholoog die graag ervaring wil opdoen bij dé verslavingsexpert in een klinische setting en is het jouw doel om het inhoudelijke behandelaanbod naar een nog hoger plan te tillen? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek in de Kliniek in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
VWO € 3.538 - € 5.553

GZ-psycholoog Digitale Polikliniek

Wil jij als GZ-psycholoog bijdragen aan de doorontwikkeling van ons nieuwe concept de 100% Digitale polikliniek? Dit is te combineren met werk op andere locaties van Jellinek of volledig vanuit huis. Samen met jou kijken wij wat het beste bij jou past.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Psychiater JOT

Ben jij de psychiater die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of om eens mee te lopen.Ook als je binnenkort klaar bent met je opleiding, je heel graag wilt werken in een Outreachend team en tools wilt leren in...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Verpleegkundige Klinische Detox

Blijf jij de mens achter zijn/haar verslaving zien als verpleegkundige? Wil jij bijdrage aan het herstel van verslaving? Dat kan met of zonder ervaring in de verslavingszorg. Ga aan de slag bij de Klinische Detox van Jellinek.

Bekijk vacature

Amsterdam, Jacob Obrechtstraat 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Verpleegkundige High Care Detox

''Als verpleegkundige in de verslavingszorg kom je alle facetten van je vak tegen en is de doelgroep heel divers. Dat maakt het werk uitdagend op de High Care Detox'' - Verpleegkundige

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 32 uur
HBO, MBO € 1.996 - € 3.396

Verpleegkundig specialist FACT

Als Verpleegkundig Specialist is jouw inbreng in onze multidisciplinaire FACT wijkteam Gooi&Vechtstreek onontbeerlijk. Je krijgt hiervoor volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten. Elke dag weer! Werk je mee aan onze herstelvisie?

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Master Psycholoog Verslavingszorg

De volgende stap zetten als masterpsycholoog? Kom werken bij ons poliklinische team in Hilversum: Jellinek Gooi & Vechtstreek. Je komt te werken met een hele diverse doelgroep, waar naast verslaving ook sprake is van veel verschillende comorbide stoornissen.

Bekijk vacature

Hilversum 32 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Ambulant begeleider FACT verslavingszorg

Als ambulant begeleider bij het FACT Jellinek Utrecht lever jij een bijdrage aan stabiliteit en herstel van cliënten met chronische, complexe psychiatrische en verslavingsproblematiek . Dit doe je niet alleen, maar met een heel team van professionals.

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO

GZ-Psycholoog FACT

Wil je herstelgericht werken als GZ-Psycholoog zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit kan bij dé expert in verslavingszorg Jellinek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven. Dit kan bij dé expert in verslavingszorg Jellinek in Utrecht! We zijn op zoek voor het FACT-team of de polikliniek. Samen kijken wat het beste bij jou past!

Bekijk vacature

Utrecht 16 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ-Psycholoog Jellinek Outreachend Team

Ben jij GZ-psycholoog of klinisch psycholoog en wil jij als (regie)behandelaar ervaring opdoen bij dé behandelexpert op het gebied van verslaving? Solliciteer of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Verslavingsarts

Ben jij de verslavingsarts die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan solliciteer dan direct of neem contact op. We maken graag kennis met je!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Ambulant verpleegkundige FACT

Als Ambulant Verpleegkundige bij dit FACT-team van Jellinek werk je in de gemoedelijke sfeer van Gooi&Vechstreek. Je hebt samen met je collega's die missie om mensen met een alcohol- en drugsverslaving en psychische problemen te ondersteunen bij hun herstel. Je werkt zowel graag zelfstandig als met een team, werken bij FACT is namelijk zeer afwisselend net wat...

Bekijk vacature

Hilversum 28 - 36 uur
HBO, MBO € 2.265 - € 3.755

Psychiater FACT Utrecht

Ben jij de psychiater die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving met FACT als aandachtsgebied? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of om eens mee te lopen.Ook als je binnenkort klaar bent met je opleiding, je heel graag wilt werken in een FACT team en...

Bekijk vacature

Utrecht 16 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

ANIOS Verslavingszorg (Amersfoort)

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!

Bekijk vacature

Amersfoort 28 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Master-Psycholoog Digitale Polikliniek + Polikliniek Jacob Obrechtstraat Jellinek

Zie jij de mens achter de verslavingsproblematiek? Ben je een pionier en betrokken?Kom dan werken bij onze 100% Digitale Polikliniek en de Polikliek Jacob Obrechtstraat te Amsterdam.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
WO € 3.026 - € 4.717

GZ-psycholoog Polikliniek

Wil jij cliënten behandelen met verslaving en verschillende comorbide problemen als PTSS, ADHD en borderline? Kom werken bij Jellinek!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO

Verpleegkundige JellinekMinnesota

‘’Je hebt elke dag het gevoel dat je zinvol bezig bent als verpleegkundige. Het is meer dan alleen je werk’’. Wil jij ook elke dag het verschil maken? Ga dan aan de slag als verpleegkundige bij JellinekMinnesota!!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO, MBO € 1.996 - € 3.396

Master-Psycholoog Digitale Polikliniek + Polikliniek Hilversum Jellinek

Zie jij de mens achter de verslavingsproblematiek? Ben je een pionier en betrokken?Kom dan werken bij onze 100% Digitale Polikliniek en Polikliek Hilversum.

Bekijk vacature

Hilversum 32 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Verpleegkundige High Care Detox Jellinek

'Als verpleegkundige op de HCD houd je je bezig met de begeleiding in het psychische en somatische afkicken, dat is super interessant.'- Verpleegkundige HCDWil jij echt een verschil maken? Dat kan met of zonder ervaring in de verslavingszorg. Met een positieve mentaliteit, weet jij in no-time jouw weg te vinden in het gedreven High Care Detox team in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
HBO, MBO € 1.996 - € 3.396

Ambulant verpleegkundige FACT Jellinek

Ben je een verpleegkundige die graag ambulante ervaring wil opdoen in de verslavingszorg? Werken vanuit een herstelgerichte visie? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek FACT Team Utrecht!

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Master-Psycholoog Digitale Polikliniek + Polikliniek Amersfoort Jellinek

Zie jij de mens achter de verslavingsproblematiek? Ben je een pionier en betrokken? Kom dan werken bij onze 100% Digitale Polikliniek en Polikliek Amersfoort.

Bekijk vacature

Amersfoort 32 uur
WO € 3.026 - € 4.717

ANIOS Verslavingszorg (Utrecht)

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

ANIOS Verslavingszorg (Amsterdam)

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek! Vanaf 1 oktober en de periode daarna kun je starten.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) FACT verslavingszorg

Vind jij het in je werk als SPV’er belangrijk om een bijdrage te leveren aan herstel en stabiliteit op verschillende levensgebieden? Kom dan werken bij Jellinek FACT Team Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO € 2.607 - € 4.218

GZ-Psycholoog FACT Gooi en Vechtstreek

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? ? Dit is jouw kans om ons FACT-team in de Gooi- en Vechtstreek te kunnen versterken!

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Klinisch Psycholoog (curatieve verslavingszorg)

Ben jij Klinisch psycholoog en wil jij als regiebehandelaar ervaring opdoen bij dé behandelexpert op het gebied van verslaving? Solliciteer of neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 4.295 - € 6.702
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin