Jellinek

Jellinek, is als onderdeel van Arkin, dé expert op het gebied van verslaving in Nederland. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep – van jong tot oud, hoog- en laagopgeleid, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende achtergrond – voor zowel gedragsverslaving als middelenafhankelijkheid.

Naast preventie biedt Jellinek zowel poliklinisch, als intensieve klinisch behandelingen. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. In het werk wordt altijd uitgegaan van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Jellinek doet ook zélf wetenschappelijk onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOPGGz keurmerk. Jellinek heeft behandellocaties in: Amsterdam, Amersfoort, Almere, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Wij hechten als organisatie aan professionaliteit, wetenschappelijk onderlegde behandeling en een aanpakkers-mentaliteit. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen gericht op effectiviteit en innovatief.

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Jellinek? Neem contact op met onze recruiter Evelien van der Laan, via 06 15880339.

Normaal is ook maar een oordeel

‘Bij Jellinek denken we niet in ‘normaal’ versus ‘abnormaal’,’ vertelt GZ-psycholoog Judith. ‘Als je iets hier leert, dan is het om je open-minded op te stellen.’ Kijk jij net als Judith ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Jellinek.

Planner

Plannen binnen de GGZ is een vak waar vakmensen voor nodig zijn. De zorg die Arkin aan haar cliënten biedt is mensenwerk, waarbij de planning van de personele inzet essentieel is. Wil jij ons helpen met het verhogen van de kwaliteit van onze personeelsplanning?

Bekijk vacature

Utrecht 24 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Verslavingsarts

Ben jij de verslavingsarts die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan solliciteer dan direct of neem contact op. We maken graag kennis met je!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 4.295 - € 6.702

Managementassistent Preventie

Voor de managers bedrijfsvoering en inhoud van Jellinek Preventie, Preventie Jeugd GGZ en Preventie Volwassenen GGZ zoeken wij ter uitbreiding van het secretariaat een managementassistent voor 32-36 uur per week. De standplaats is locatie Jacob Obrechtstraat Amsterdam en Arthur van Schendelstraat Utrecht.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO € 1.996 - € 3.396

ANIOS verslavingsgeneeskunde | Amsterdam

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ-psycholoog Kliniek

Ben je een GZ-Psycholoog die graag ervaring wil opdoen bij dé verslavingsexpert in een klinische setting en is het jouw doel om het inhoudelijke behandelaanbod naar een nog hoger plan te tillen? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek in de Kliniek in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Verpleegkundige High Care Detox

Ben jij verpleegkundige en nieuwsgierig naar de verslavingszorg? Loop een dag mee bij Jellinek om te kijken of het bij je past! Elke middel en cliënt heeft weer zijn eigen ontwenningsverschijnselen, hierdoor ben jij nooit uitgeleerd als verpleegkundige. Volg onze e-learning en trainingen, wordt een expert in dit vakgebied!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 32 uur
MBO, HBO

ANIOS Verslavingsgeneeskunde | Amersfoort

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek! Jellinek heeft op dit moment een openstaande vacature voor de functie van ANIOS in de psychiatrie / verslavingszorg in Amersfoort. De arbeidsvoorwaarden en het salaris voor een ANIOS zijn volgens de CAO GGZ FG 65 (vanaf aanloopschaal 64). Je kunt op korte termijn en in de loop van april, mei...

Bekijk vacature

Amersfoort 28 - 36 uur
WO

ANIOS Verslavingsgeneeskunde | Utrecht

Drugs en Drank – Durf jij het aan als ANIOS? Ga aan de slag bij Jellinek! Jellinek heeft op dit moment een openstaande vacature voor de functie van ANIOS | Basisarts in de psychiatrie / verslavingszorg in Utrecht. Je kunt op korte termijn en in de loop van april, mei starten! Heb je interesse? Solliciteer dan nu of lees verder voor meer informatie.

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Psychiater FACT

Ben jij de psychiater die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving met FACT als aandachtsgebied? Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of om eens mee te lopen. Ook als je binnenkort klaar bent met je opleiding, je heel graag wilt werken in een FACT team...

Bekijk vacature

Utrecht 16 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Manager Behandelzaken Jellinek

Ben jij die gedreven manager met zorgkennis, die staat voor samenwerking in de stad? Dit kan bij het outreachende team van Jellinek, koploper in de verslavingszorg!

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
WO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin