Kijk jij verder dan normaal?

Novarum

Novarum is gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met de eetstoornissen anorexia, boulimia, eetbuistoornis, eetstoornis NAO (Niet Anders Omschreven) en obesitas. De behandelingen zijn in hoofdzaak gericht op genezing en herstel.

Als eerste behandelcentrum voor eetstoornissen in Nederland startten wij met het behandelen volgens de Cognitive Behavior Therapy Enhanced (CBT-E) methodiek. Hierdoor is de effectiviteit hoger dan bij bestaande reguliere eetstoornisbehandelingen en de gemiddelde behandelduur korter. De behandeling is gericht op het normaliseren van het verstoord eetgedrag, het vergroten van de zelfcontrole en het verbeteren van het zelfbeeld.

Novarum heeft haar zorg ingericht volgens basisprincipes van Regie bij Client en Transparantie & Gelijkwaardigheid. Behandelingen zijn op het individu toegespitst, sterk gefocust op de in stand houdende klachten. Zodat cliënten zich (weer) durven te laten zien, zoals zij echt zijn. Novarum heeft behandellocaties in Amsterdam en Alkmaar.

Onderzoeksassistent Novarum (expertisecentrum voor eetstoornissen en obesitas)

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek binnen een TOPGGz instelling naar een vooruitstrevende behandeling voor mensen met een eetbuistoornis? Lees dan verder!Binnenkort gaat Novarum van start met een vervolgonderzoek naar de innovatieve guided self-help behandelmethode voor cliënten met een eetbuistoornis, genaamd BEDonline. Deze...

Bekijk vacature

Amstelveen 24 uur
WO € 1.996 - € 3.396

Dietist(e)

Novarum biedt als gespecialiseerd centrum voor eetstoornissen jou de mogelijkheid om snel veel expertise op te doen. Het team zoekt per zo snel mogelijk een diëtist(e).

Bekijk vacature

Amstelveen 24 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

GZ-psycholoog

"Iedereen is het waard om gezien te worden". Dit motto is leidend voor onze omgang met de cliënt én met eigen medewerkers. Betrokkenheid, ambitie en innovatie. Past dit bij jou? Kom eens langs om een kijkje te nemen! Novarum is op zoek naar een nieuwe collega in Amstelveen'.

Bekijk vacature

Amstelveen 16 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin