Novarum

Novarum is gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met de eetstoornissen anorexia, boulimia, eetbuistoornis, eetstoornis NAO (Niet Anders Omschreven) en obesitas. De behandelingen zijn in hoofdzaak gericht op genezing en herstel.

Als eerste behandelcentrum voor eetstoornissen in Nederland startten wij met het behandelen volgens de Cognitive Behavior Therapy Enhanced (CBT-E) methodiek. Hierdoor is de effectiviteit hoger dan bij bestaande reguliere eetstoornisbehandelingen en de gemiddelde behandelduur korter. De behandeling is gericht op het normaliseren van het verstoord eetgedrag, het vergroten van de zelfcontrole en het verbeteren van het zelfbeeld.

Novarum heeft haar zorg ingericht volgens basisprincipes van Regie bij Client en Transparantie & Gelijkwaardigheid. Behandelingen zijn op het individu toegespitst, sterk gefocust op de in stand houdende klachten. Zodat cliënten zich (weer) durven te laten zien, zoals zij echt zijn. Novarum heeft behandellocaties in Amsterdam en Alkmaar.


Psychiater Centrum voor Eetstoornissen

Novarum zoekt in verband met vertrek van de huidige psychiater voor 3 dagen per week een psychiater.
Je kunt direct contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met Margriet van Leeuwen (psychiater Novarum) of Elske van den Berg (directeur Behandelzaken).

Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Novarum, Amstelveen
Geplaatst op: 9 februari 2021
Sluitingsdatum: 28 februari 2021
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Manager Behandelzaken (GZ-/Klinisch Psycholoog, Psychiater)

Heb jij de ambitie om te managen binnen een professioneel expertisecentrum? Beschik jij over een wetenschappelijke interesse en hecht je waarde aan de externe oriëntatie van de organisatie? Novarum stelt zichzelf mooie doelen en bereikt deze graag samen met jou!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 32
Locatie: Novarum, Amstelveen
Geplaatst op: 2 februari 2021
Sluitingsdatum: 15 maart 2021
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

GZ-psycholoog

"Iedereen is het waard om gezien te worden". Dit motto is leidend voor onze omgang met de cliënt én met eigen medewerkers. Betrokkenheid, ambitie en innovatie. Past dit bij jou? Kom eens langs om een kijkje te nemen! Novarum is op zoek naar een nieuwe collega in Amstelveen'. 

Opleiding: WO
Min. aantal uren: 16
Max. aantal uren: 36
Locatie: Novarum, Amstelveen
Geplaatst op: 15 december 2020
Sluitingsdatum: 28 februari 2021
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Mirte
Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin