Novarum

Novarum is gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met de eetstoornissen anorexia, boulimia, eetbuistoornis, eetstoornis NAO (Niet Anders Omschreven) en obesitas. De behandelingen zijn in hoofdzaak gericht op genezing en herstel.

Als eerste behandelcentrum voor eetstoornissen in Nederland startten wij met het behandelen volgens de Cognitive Behavior Therapy Enhanced (CBT-E) methodiek. Hierdoor is de effectiviteit hoger dan bij bestaande reguliere eetstoornisbehandelingen en de gemiddelde behandelduur korter. De behandeling is gericht op het normaliseren van het verstoord eetgedrag, het vergroten van de zelfcontrole en het verbeteren van het zelfbeeld.

Novarum heeft haar zorg ingericht volgens basisprincipes van Regie bij Client en Transparantie & Gelijkwaardigheid. Behandelingen zijn op het individu toegespitst, sterk gefocust op de in stand houdende klachten. Zodat cliënten zich (weer) durven te laten zien, zoals zij echt zijn. Novarum heeft behandellocaties in Amsterdam en Alkmaar.

Manager Bedrijfsvoering

Als manager Bedrijfsvoering geef jij duaal leiding aan circa 65 medewerkers in Amstelveen. Je bent verantwoordelijk voor een gezonde financiële als menselijke aansturing van onze poli’s en kliniek.

Bekijk vacature

Amstelveen 36 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Systeemtherapeut Novarum

Ben jij betrokken en wil je jezelf blijven ontwikkelen als systeemtherapeut? Ga jij net als wij, elke dag voor ontwikkeling én altijd met de focus op het groeiende welzijn van onze cliënten? Kun jij je vinden in deze werkhouding, en zijn de bijzonderheden van deze functie binnen ons expertisecentrum precies wat jij zoekt in een nieuwe baan? Novarum is op...

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 32 uur
WO

Verpleegkundige Avonddienst en Slaapwacht

Wij zoeken per 1 januari 2022 een verpleegkundige met enige kennis van/affiniteit met eetstoornissen en ervaring in de psychiatrie, die naast het verpleegkundige zijn ook veel affiniteit heeft met gastheer- of gastvrouwschap. Wil jij ervaring opdoen met eetstoornissen? Dat kan binnen het deskundig, stabiel en betrokken team van Novarum!

Bekijk vacature

Amstelveen 16 uur
MBO, HBO
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin