PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.  Meer weten over werken bij PuntP? Bekijk de video van Annelies, GZ Psycholoog bij PuntP.


Ambulant werkende/HBO verpleegkundige/SPV-er

Werk je graag in een multidisciplinair zelforganiserend team met cliënten met angst en stemmingsstoornissen? Ben je op zoek naar een baan met veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei? Solliciteer dan snel naar de functie van Ambulant werkende / HBO verpleegkundige / SPV-er bij PuntP!
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 32
Locatie: PuntP, Amsterdam
Geplaatst op: 4 mei 2018
Sluitingsdatum: 1 augustus 2018
Bekijk vacature

Ervaren GZ-psycholoog/ werkbegeleider PIOG’s

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog die zich verder wil ontwikkelen in een diverse omgeving, in nauwe samenwerking met andere merken van Arkin? Wens je een centrale rol te vervullen in de opleiding van behandelaren en kun je invulling geven aan klinisch leiderschap? Bel 06-15880340 voor meer informatie of solliciteer direct!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 8
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Amsterdam; Roetersstraat/ Ganzenhoef/ Strekkerweg
Geplaatst op: 28 maart 2018
Sluitingsdatum: 30 juni 2018
Contracttype: Onbepaalde tijd
Bekijk vacature

GZ-Psycholoog

Wil jij werken vanuit een trans-diagnostische visie en cliënten begeleiden met state-of-the-art therapieën? Ben je op zoek naar een baan met veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan snel naar de functie van GZ psycholoog bij PuntP!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Amsterdam; Roetersstraat/ Ganzenhoef/ Strekkerweg
Geplaatst op: 28 maart 2018
Sluitingsdatum: 30 juni 2018
Contracttype: Onbepaalde tijd
Bekijk vacature

Psychiater Angst- & Stemmingsstoornissen (per direct tot februari)

Als psychiater bij PuntP sta je voor curatieve op gezondheid gerichte zorg! Je denkt vanuit een transdiagnostische visie en geeft hier richting aan door cliënten vaardigheden te laten ontwikkelen die leiden tot zelfgekozen gezondheidsdoelen. Je begeleidt dit met state-of-art therapieën. Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact op!
Opleiding: WO
Aantal uren: 16
Locatie: PuntP, Roetersstraat/Strekkerweg
Geplaatst op: 28 februari 2018
Sluitingsdatum: 15 juli 2018
Contracttype: Bepaalde tijd
Bekijk vacature

Verpleegkundig Specialist (Angst- & Stemmingsstoornissen)

Bij PuntP sta je als regie-behandelaar (functiegroep 65) voor curatieve op gezondheid gerichte zorg! Je denkt vanuit een transdiagnostische visie en geeft hier richting aan door cliënten vaardigheden te laten ontwikkelen die leiden tot zelfgekozen gezondheidsdoelen. Je begeleidt dit met ondersteunende deeltherapieën waarvoor je wordt geschoold. Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact op: 020 5905600!
Opleiding: HBO
Locatie: PuntP, Roetersstraat/Strekkerweg Amsterdam
Geplaatst op: 1 januari 2018
Sluitingsdatum: 30 juni 2018
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Annelies
Bekijk het interview met Hanneke
 • Jobalert

  Staat jouw ideale baan hier niet tussen? Maak dan een zoekprofiel aan. Vacatures die aan jouw zoekprofiel voldoen worden aan je toegezonden.

  Stel Job Alert in »

 • Open sollicitatie

  Wil je een open sollicitatie sturen? Na beoordeling van deze open sollicitatie kunnen je gegevens voor de duur van 6 maanden in portefeuille opgenomen worden. Op dit moment adviseren we je om ons alleen een open sollicitatie te sturen als je werk zoekt binnen de beroepsgroepen verpleegkundigen, behandelaren, medici en medisch specialisten.

  Stuur open sollicitatie »

 • Werken bij Arkin: 11 specialismen, 1 loopbaan
  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Onderdeel van  Arkin