Ontdek jouw loopbaan als Sophieoloog

Ontdek jouw loopbaan als Sophieoloog

PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.  Meer weten over werken bij PuntP? Bekijk de video van Annelies, GZ Psycholoog bij PuntP.


Psychiater (Angst & Stemmingsstoornissen én Psychotrauma)

Bij ons kun je het beste van twee werelden combineren door te werken voor zowel PuntP als het Sinai Centrum op het gebied van Angst & Stemmingsstoornissen en Psychotrauma. Interesse? Je bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 20
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Utrecht, Amersfoort
Geplaatst op: 21 november 2019
Sluitingsdatum: 13 januari 2020
Bekijk vacature

Psychiater (Angst- & Stemmingsstoornissen)

Ben jij de Sofieoloog die specialistische GGz wil bieden en vanuit een trans-diagnostische visie wil werken? PuntP breidt uit naar Utrecht en Amersfoort! Dit doen wij samen met onze collega's van Arkin BasisGGZ, Sinaï en Jellinek. In Amersfoort gaan wij ook nauw samenwerken met het NPI. Ben je benieuwd naar al deze ontwikkelingen en wat dit voor mogelijkheden biedt? Neem dan contact op of reageer op de vacature!

Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Utrecht en Amersfoort
Geplaatst op: 3 oktober 2019
Sluitingsdatum: 1 februari 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Annelies
Bekijk het interview met Hanneke
  • Samen sterk
    in de stad.
    ISO 9001 HKZ

    Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

    Arkin