PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.  Meer weten over werken bij PuntP? Bekijk de video van Annelies, GZ Psycholoog bij PuntP.


Psycholoog (angst- & stemmingsstoornissen)

Als basispsycholoog bij PuntP sta je voor curatieve op gezondheid gerichte zorg! Je denkt vanuit een transdiagnostische visie en geeft hier richting aan door cliënten vaardigheden te laten ontwikkelen die leiden tot zelfgekozen gezondheidsdoelen. Je begeleidt dit met state-of-art therapieën waarvoor je wordt geschoold.
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Amsterdam, Roetersstraat/Strekkerweg/Ganzenhoef
Geplaatst op: 13 september 2018
Sluitingsdatum: 28 september 2018
Bekijk vacature

Senior GZ-psycholoog/ werkbegeleider PIOG (angst- en stemmingsstoornissen)

Ben jij een ervaren GZ-psycholoog en wens je een centrale rol te vervullen in de opleiding van behandelaren? Wil jij meehelpen bouwen aan ons nieuwe zorgpad Persoonlijkheidsstoornissen? Bel 06-15880340 voor meer informatie of solliciteer direct!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 8
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP
Geplaatst op: 13 september 2018
Sluitingsdatum: 31 oktober 2018
Bekijk vacature

GZ-Psycholoog (angst- en stemmingsstoornissen)

Wil jij werken vanuit een trans-diagnostische visie en op kleinere schaal ook persoonlijkheidsstoornissen behandelen? Ben je op zoek naar een baan met veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan snel naar de functie van GZ-psycholoog bij PuntP!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Amsterdam; Roetersstraat/ Ganzenhoef/ Strekkerweg
Geplaatst op: 29 augustus 2018
Sluitingsdatum: 31 oktober 2018
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Annelies
Bekijk het interview met Hanneke
 • Jobalert

  Staat jouw ideale baan hier niet tussen? Maak dan een zoekprofiel aan. Vacatures die aan jouw zoekprofiel voldoen worden aan je toegezonden.

  Stel Job Alert in »

 • Open sollicitatie

  Wil je een open sollicitatie sturen? Na beoordeling van deze open sollicitatie kunnen je gegevens voor de duur van 6 maanden in portefeuille opgenomen worden. Op dit moment adviseren we je om ons alleen een open sollicitatie te sturen als je werk zoekt binnen de beroepsgroepen verpleegkundigen, behandelaren, medici en medisch specialisten.

  Stuur open sollicitatie »

 • Samen sterk
  in de stad.
  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Onderdeel van  Arkin