Kijk jij verder dan normaal?

PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.

Ambulant verpleegkundige/Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige/GZ Agoog

Ben jij een Ambulant verpleegkundige, Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige of GZ Agoog die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt en ook invloed hebben wil op het verder ontwikkelen van het behandelprogramma voor mensen met stemming, angst, en bipolaire stoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

GZ psycholoog angst- en stemmingsstoornissen

Ben jij die puzzelende BIG geregistreerd psycholoog die graag individueel of groepen behandelt, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt én ook veel invloed wil hebben op het verder ontwikkelen van het behandelprogramma voor mensen met angst- en stemmingsstoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam, diverse locaties 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin