Kijk jij verder dan normaal?

PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.

Management Assistent PuntP (zw.sch.verv.)

Voor de secretariële ondersteuning voor het merk PuntP zijn we, in verband met de invulling van een zwangerschapsverlof, van 1 juli tot 1 december op zoek naar een initiatiefrijke en enthousiaste Managementassistent voor 24 uur per week.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
MBO € 1.955 - € 3.037

Manager Bedrijfsvoering PuntP en Curatieve Basis GGZ

Krijg jij als manager bedrijfsvoering bij PuntP & CBGGZ energie van leiding geven aan professionals, sturing op algehele bedrijfsvoering, procesoptimalisaties en logistiek, maar weet je ook vanuit ondernemerschap en samen met jouw medewerkerkers te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie, kom dan werken bij PuntP en CBGGZ.

Bekijk vacature

Amsterdam 36 uur
HBO, WO

Manager Behandelzaken PuntP (GZ-Psycholoog / Klinisch Psycholoog)

Ben jij BIG geregistreerd psycholoog en wil je jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dit kan bij PuntP expert op het gebied van angst en stemmingsstoornissen.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
WO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin