PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.  Meer weten over werken bij PuntP? Bekijk de video’s van Annelies en Marjolein, GZ-Psychologen bij PuntP.


Psycholoog (Angst- & Stemmingsstoornissen)

Als psycholoog bij PuntP sta je voor curatieve op gezondheid gerichte zorg! Je denkt vanuit een transdiagnostische visie en geeft hier richting aan door cliënten vaardigheden te laten ontwikkelen die leiden tot zelfgekozen gezondheidsdoelen. Past dit bij jou, lees snel verder in de vacature!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 28
Max. aantal uren: 36
Locatie: PuntP, Amsterdam
Geplaatst op: 25 mei 2020
Sluitingsdatum: 1 juni 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Psychiater (Angst- & Stemmingsstoornissen)

Als psychiater bij PuntP sta je voor curatieve op gezondheid gerichte zorg! Je denkt vanuit een transdiagnostische visie en geeft hier richting aan door cliënten vaardigheden te laten ontwikkelen die leiden tot zelfgekozen gezondheidsdoelen. Je begeleidt dit met state-of-art therapieën. Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact op!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 16
Max. aantal uren: 32
Locatie: PuntP, Strekkerweg
Geplaatst op: 20 februari 2020
Sluitingsdatum: 1 juni 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Ambulant werkende PuntP (Angst en Stemmingsstoornissen)

Werk je graag in een multidisciplinair zelforganiserend team met cliënten met angst en stemmingsstoornissen? Ben je op zoek naar een baan met veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei? Solliciteer dan snel naar de functie van ambulant werkende (hbo-v/GGZ-agoog) bij PuntP!
Opleiding: HBO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 32
Locatie: PuntP, Amsterdam
Geplaatst op: 17 februari 2020
Sluitingsdatum: 31 mei 2020
Contracttype: Regulier contract
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Annelies
Bekijk de video over PuntP
  • Samen sterk
    in de stad.
    ISO 9001 HKZ

    Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

    Arkin