Kijk jij verder dan normaal?

PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.

Master Psycholoog angst- en stemming (depressie en bipolaire stoornis)

Ben jij een Master psycholoog die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, en ook zich verder wil ontwikkelen in stemming, angst, en bipolaire stoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam, diverse locaties 24 - 36 uur
WO € 3.026 - € 4.717

Ambulant verpleegkundige (AV)/Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige (SPV)

Ben jij een Ambulant verpleegkundige of Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, maar ook veel invloed hebben wil op het verder ontwikkelen van het behandelprogramma voor mensen met stemming, angst, en bipolaire stoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Psychiater angst- en stemmingsstoornissen (depressie en bipolaire stoornissen)

Als psychiater bij PuntP behandel je cliënten met een angst- of stemmingsstoornis. Wil je voor deze cliënten het verschil maken, samenwerken in een multidisciplinair team én behandelprogramma’s voor onze cliënten verder ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

GZ psycholoog angst- en stemming (depressie en bipolaire stoornis)

Ben jij een BIG geregistreerd psycholoog die graag individueel wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, maar ook veel invloed hebben wil op het verder ontwikkelen van het behandelprogramma voor mensen met stemming, angst, en bipolaire stoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam, diverse locaties 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin