PuntP

PuntP is specialist in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen zoals een depressie of een bipolaire stoornis. PuntP wil de beste en meest effectieve behandeling voor haar cliënten. Het is hierin belangrijk dat de cliënt, indien mogelijk, meebeslist over de behandeling en de behandelaar. Door deze keuzes bij de start en ook tijdens de behandeling samen te maken zal de behandeling beter aansluiten bij de wensen en hulpvraag van de cliënt.

Binnen de behandeling van PuntP staan de gezondheidsdoelen van de cliënt centraal. Deze doelen kunnen gaan over relaties en vriendschappen, dagelijkse bezigheden en werkzaamheden, fysieke gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling. Bij de start van een behandeling leert de cliënt samen met de behandelaar een reële inschatting te maken welke behandeldoelen haalbaar zijn.

Door in de behandeling te focussen op de gezondheidsdoelen wordt het helder waar hij/zij naar op weg is. De behandelingen van PuntP hebben een vast aantal sessies. PuntP zorgt er ook voor dat er tijdens de behandeling op vaste momenten geëvalueerd wordt. Op deze manier stuur de cliënt zelf mee in het bepalen van de richting van de behandeling. PuntP heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam.

Meet&Greet sociaal psychiatrisch behandelaren PuntP

Ben jij GGZ-agoog, SPV’er of verpleegkundig en wil je een volgende stap maken als HBO behandelaar? Dan ben je bij PuntP op de juiste plek!

Tijdens deze meet & greet heb je de kans om een kijkje te nemen in de werkzaamheden van de sociaal psychiatrisch behandelaren van PuntP.

We starten de avond met een presentatie over de inhoud van het werk als sociaal psychiatrisch behandelaar. Daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen onder het genot van een hapje en drankje.

Datum: donderdag 12 oktober van 18:30-20:00

Locatie: Roetersstraat 210, 1018 WE Amsterdam

Ben jij er ook bij? Schrijf je hier in, klik hier

Hbo behandelaar ggz

Ben jij een hbo behandelaar /agoog die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, maar ook veel invloed hebben wil op het...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.527 - € 3.981

Hbo verpleegkundige behandelaar

Ben jij een verpleegkundige die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, maar ook veel invloed hebben wil op het verder...
Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
HBO

Social psychiatrische verpleegkundige

Ben jij een Social psychiatrische verpleegkundige die graag individueel en groepsgericht wil behandelen, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt, maar ook veel invloed...
Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.866 - € 4.468
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2023 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin