Stages

Stages zijn een prachtige manier om te ontdekken of een loopbaan binnen de ggz bij jou past. Wij bieden met name stageplekken voor zorgfuncties. In mindere mate bieden we agogische stages. Hieronder vind je per opleiding de stagemogelijkheden.

Belangrijk

Wij bieden momenteel alleen stageplaatsen voor studenten die de opleiding volgen bij de genoemde onderwijsinstellingen. Sollicitaties van studenten die aangesloten zijn bij andere instellingen nemen we niet in behandeling.

Verpleegkundige stages

Wij bieden stages aan studenten van de onderwijsinstellingen:

  • Hogeschool van Amsterdam
  • Hogeschool InHolland (Noord Holland)
  • ROCTOP

Ben je een leerling van een van deze onderwijsinstellingen? Meld je dan aan via het stagebureau van je opleiding.
Zoek je een stage vanuit een andere onderwijsinstelling? Momenteel kunnen wij jouw geen stageplek bieden en nemen een eventuele sollicitatie niet in behandeling.

SPH / Social Work / Maatschappelijk Werk & Dienstverlening

Wij bieden stages aan studenten van de onderwijsinstellingen:

  • Hogeschool van Amsterdam
  • Hogeschool InHolland (Noord Holland)

We bieden weer stagemogelijkheden vanaf september 2022. De stageplekken tot die datum zijn allen al vergeven.

Volg je als student een van genoemde opleidingen aan een van de genoemde onderwijsinstellingen en zoek je per september 2022 een stage?
Stuur dan jouw motivatiebrief en cv  naar : stuur email

Zoek je een stage vanuit een andere opleiding of onderwijsinstelling? Momenteel kunnen wij jouw geen stageplek bieden en nemen een eventuele sollicitatie niet in behandeling.

Maatschappelijke Zorg / Sociaal Werker of Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Wij nemen stagiaires aan van de onderwijsinstelling uit de regio van Amsterdam Ben je student van een van de opleidingen aan een onderwijsinstelling uit de regio van Amsterdam?
Stuur dan je motivatiebrief en cv naar: stuur email

WO Psychologie/Pedagogie stages

Arkin en de specialismen van Arkin hebben een beperkt aantal stageplaatsen. Wij hebben afspraken met Amsterdamse universiteiten die studenten voor deze stageplaatsen voordragen. Hiervoor kun je contact opnemen met de stagecoördinatoren van de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Rechtstreeks aan Arkin of de ggz-specialismen van Arkin gerichte stageverzoeken kunnen wij daarom niet in behandeling nemen. Het betreft de studies Psychologie, Neuropsychologie, Forensische Psychologie en Orthopedagogie.

Stages op het hoofdkantoor

Een enkele keer bieden wij een stage aan op ons hoofdkantoor in Amsterdam.  Deze ‘niet zorginhoudelijke opleidingen’ komen sporadisch voor. Als we een stagemogelijkheid hebben, dan kun je deze vinden op deze pagina bij de vacatures.

Stagiair (online) communicatie

Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je veel leert, zeer diverse marketing & communicatiewerkzaamheden gaat doen én iets terug doet voor de maatschappij? Dan is Arkin d&...
Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO, WO