Verpleegkundige opleidingen

De verpleegkundige discipline vormt binnen Arkin de grootste groep professionals, die de dagelijkse zorg van cliënten op zich neemt. Onze verpleegkundige beroepsopleiding heeft als taak mensen op te leiden van gemotiveerde leerlingen en stagiaires tot deskundige beroepsbeoefenaren. Centraal staat opleiden binnen de context van de grote stad met haar eigen dynamiek, gericht op herstel van sociale en maatschappelijke rollen, en gericht op kwaliteit van leven. Waar mogelijk in samenwerking met de naastbetrokkenen. Bij ons werken ruim 200 professionals in opleiding.

Aan verpleegkundigen met brede ervaring en verdere ambitie bieden wij de mogelijkheid om middels een Master opleiding door te groeien tot Verpleegkundig Specialist, waarin de rol van regiebehandelaar gecombineerd kan worden met innovatie, onderzoek en coaching van collega’s.

Arkin biedt de volgende duale opleidingen aan:

Opleiding aan iemand doorsturen? stuur door

Wil je meer weten over de opleiding?
Stuur dan een mail naar verpleegkundige.opleidingen@arkin.nl of bel naar tel. nr. 020 – 590 4410

Wij hebben vestigingen in zowel Amsterdam als Utrecht en werken nauw samen met de opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool van Utrecht en ROC TOP van Amsterdam.

Wil je meer weten over de opleidingen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Verpleegkundige Opleidingen op maandag t/m donderdag van 9.00 -17.00. Tel nummer 020 5904410. De sollicitatierondes starten in december. Via deze site heb je dan de mogelijkheid om te solliciteren.

Bekijk het interview met Jurjen

 

Bekijk het interview met Saskia


 

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin