Opleidingen tot verpleegkundige

De verpleegkundige discipline vormt binnen Arkin de grootste groep professionals, die de dagelijkse zorg van cliënten op zich neemt. Onze verpleegkundige beroepsopleiding heeft als taak mensen op te leiden van gemotiveerde leerlingen en stagiaires tot deskundige beroepsbeoefenaren. Centraal staat opleiden binnen de context van de grote stad met haar eigen dynamiek, gericht op herstel van sociale en maatschappelijke rollen, en gericht op kwaliteit van leven. Waar mogelijk in samenwerking met de naastbetrokkenen. Bij ons werken ruim 200 professionals in opleiding.

Aan verpleegkundigen met brede ervaring en verdere ambitie bieden wij de mogelijkheid om middels een Master opleiding door te groeien tot Verpleegkundig Specialist, waarin de rol van regiebehandelaar gecombineerd kan worden met innovatie, onderzoek en coaching van collega’s.

Arkin biedt de volgende duale opleidingen:

  • MBO verpleegkunde (4 jaar)
  • MBO verpleegkunde (versneld: 3 jaar; wanneer je reeds in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG, SPW4 of MWD4)
  • HBO verpleegkunde (4 jaar)
  • HBO verpleegkunde (versneld: 3 jaar; wanneer je reeds in het bezit bent van een HBO-diploma Social Work (SPH, MWD)
  • MBO V – HBO V traject, (3 jaar)
  • Opleiding tot verpleegkundig specialist in de GGZ (VS-GGZ)

Op dit moment is sollicitatie mogelijk voor onderstaande opleiding(en):

Er zijn op dit moment geen vacatures binnen dit segment.

Opleiding aan iemand doorsturen? stuur door

Wil je meer weten over de opleiding?
Wij hebben vestigingen (en dus opleidingsplaatsen) in zowel Amsterdam als Utrecht en werken nauw samen met de opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool van Utrecht en ROC TOP van Amsterdam. Wil je meer weten over de opleidingen? Neem gerust contact op met het secretariaat van de Verpleegkundige Opleidingen, per mail: verpleegkundige.opleidingen@arkin.nl, of telefonisch: 020 590 4410. De sollicitatierondes starten in december.

Verpleegkundig specialist worden in de ggz? Opleider Elfi en studente Eva vertellen wat je kunt verwachten

Arkin vroeg Elfi Rookhuizen in 2013 om de opleiding tot verpleegkundig specialist te implementeren en het nieuwe beroep binnen Arkin te positioneren. Wat kun je verwachten van de opleiding tot verpleegkundig specialist in de ggz? En welke kwaliteiten moet je daarvoor hebben? Rookhuizen en studente Eva van Geemen vertellen in een interview aan Hart voor Zorg over de opleiding.

Lees meer