Mentrum

Mentrum is er voor Amsterdammers met ernstige psychiatrische klachten. Vaak gaat dat gepaard met verslaving, trauma of een licht verstandelijke beperking.
Wij sluiten niemand uit. Vanuit onze spoedopnameklinieken in hartje Amsterdam, onze herstelondersteunende vervolgklinieken en onze ambulante teams in de wijken van de stad bieden we de best mogelijke zorg. Klinisch als het nodig is, thuis als het kan. In onze zorgprogramma’s staan kwaliteit, ‘thuis waar het kan’ en veiligheid hoog in het vaandel.

Mentrum helpt mensen zo veel mogelijk bij hun herstel. Dat doen we samen met de cliënt, familie en vrienden, met andere onderdelen van Arkin én ons brede netwerk van gespecialiseerde ketenpartners in de stad.

Geen mens is hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. Vaak op een innovatieve manier. Wij hebben meerdere behandellocaties in Amsterdam en FACT teams in alle delen van de stad.

Niemand is echt normaal

‘Niemand is echt normaal’, zegt Beeza, verpleegkundige GGZ bij Mentrum. Hij stapte bewust over van het ziekenhuis naar de psychiatrie en heeft nog geen dag spijt. Kijk jij net als Beeza ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Mentrum.

Psychiater Trace

Werk jij als Psychiater graag met cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische problematiek? Reageer dan op deze vacature bij Mentrum Trace op de polikliniek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Psychiater Nieuwe Meer

Een psychiater die meedenkt en mede vormgeeft aan topzorg voor de meest ontregelde psychiatrische cliënten van Amsterdam! Dat is wat acute opname kliniek; Kliniek Nieuwe Meer, zoekt! Wil je meebouwen? Neem alvast een kijkje!

Bekijk vacature

Amsterdam 12 uur
WO € 5.430 - € 9.489

GZ Psycholoog Trace

Werk jij als GZ-Psycholoog graag met cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische problematiek? Reageer dan op deze vacature bij Mentrum Trace op de polikliniek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Verpleegkundig Specialist | Ondersteuning & Herstel

Als Verpleegkundig Specialist GGZ bij Mentrum Ondersteuning en Herstel (O&H) ben je behandelaar en regiebehandelaar. Wil je ook meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg? Graag! Samenwerken met een FACT team is ook een mogelijkheid.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Verpleegkundig Specialist GGZ FACT

Als Verpleegkundig Specialist is jouw inbreng in onze multidisciplinaire FACT wijkteam onontbeerlijk. Je krijgt hiervoor volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer. Fiets je graag? Amsterdam Zuidoost is prachtig groen en heeft vrijliggende fietspaden. Wil jij echt het verschil maken in het herstelproces van je cliënt....

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
HBO

Ambulant Verpleegkundige | FACT Amsterdam Zuidoost

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van mensen met psychische problemen in de wijk bij hun herstel. De 'smeltkroes' Amsterdam Zuidoost biedt een speciale uitdaging voor jou als Verpleegkundige!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Ambulant werkende FACT Zuidoost

Als Ambulant Werkende werk je als casemanager bij het FACT-team Amsterdam-Zuidoost. Samen met je collega's maak je het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 32 uur
HBO

Verpleegkundige | herstelkliniek JTP

Ben jij een verpleegkundige die graag met deskundigheid en daadkracht EPA-cliënten weer op weg naar herstel en terugkeer naar de maatschappij wilt helpen? Kom dan in de de herstelkliniek in Amsterdam Noord werken!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 1.996 - € 3.396

Verpleegkundige I Herstelkliniek

Als mbo-verpleegkundige binnen Herstelkliniek Domselaerstraat in Amsterdam bied je klinische zorg aan volwassen en ouderen met ernstige psychiatrische aandoeningen, en begeleidt en ondersteunt hen in hun herstel richting zelfstandig of beschermd wonen.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Activiteitenbegeleider GGz Kliniek

Werken als groepsbegeleider in het vaktherapie-team van de kliniek Eerste Constantijn Huygensstraat? Wij zoeken een collega om met cliënten creatief aan hun behandeldoelen te werken.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO € 1.996 - € 3.101

Verpleegkundig Specialist | O&H

Werken als Verpleegkundig Specialist bij Mentrum Ondersteuning en Herstel betekent dat je de rol van regiebehandelaar combineert met die van behandelaar. Je denkt mee over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg, Daarnaast werk je samen met het FACT team.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO

Verpleegkundig specialist GGZ O&H

Als Verpleegkundig Specialist bij Mentrum Ondersteuning en Herstel (O&H) ben je behandelaar en regiebehandelaar. Wil je ook meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg? Graag! Samenwerken met een FACT team is ook mogelijk.

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Familie ervaringswerker | FACT Oost

Als Familie ervaringswerker heb je ervaring met iemand met een psychiatrische kwetsbaarheid in je omgeving/familie. Je heb een specifieke opleiding gevolgd op het gebied van Familie ervaringsdeskundigheid en wil je je jouw ervaring op professionele wijze inzetten? Dan ben jij de perfecte aanvulling op onze 4 f-ACT teams in de diverse en dynamische regio Oost.

Bekijk vacature

Amsterdam 12 - 16 uur
MBO

Orthopedagoog Generalist voor LVB cliënten

Werk jij als Orthopedagoog Generalist graag met cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische problematiek? Reageer dan op deze vacature bij Mentrum Trace!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ-Psycholoog Ondersteuning en Herstel

Als GZ-psycholoog bij Mentrum Ondersteuning en Herstel bij afdeling Noord ben je behandelaar en regiebehandelaar. Wil je ook meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg? Graag! Samenwerken met een FACT team? Ook dat is mogelijk!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Verpleegkundige / Groepsbegeleider

Kliniek Eerste Constantijn Huygensstraat zoekt een verpleegkundige/groepsbegeleider voor onze intensive care afdeling.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO, HBO

GZ Psycholoog Kliniek Nieuwe Meer

Een uitdagende baan voor een GZ psycholoog met een hart voor de EPA doelgroep en klinisch werk. “GZ psycholoog op kliniek Nieuwe Meer”

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Groepsbegeleider nachtdiensten

Werken met de EPA doelgroep? Bij de kliniek Eerste Constantijn Huygensstraat kun je als groepsbegeleider werken in de nachtdienst.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Ambulant Verpleegkundige | FACT IJburg-Diemen

Als Ambulant Verpleegkundige in het FACT-team Amsterdam IJburg en Diemen heb je korte lijntjes met de Gezondheidsdienst omdat je vanuit hetzelfde pand aan de IJburglaan werkt. Die samenwerking komt goed van pas bij het ondersteunen van jouw cliënten met psychische problemen.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO

Ambulant Werkende

Leren medicatie delen? Dat kan als je bij ons als Ambulant Werkende bij het FACT-team Amsterdam IJburg en Diemen start. Je hebt je eigen cliënten die je bij hen thuis begeleid als casemanager. Samen met je collega's en alle andere betrokkenen van de cliënt richt je je op het herstel van de cliënt.

Bekijk vacature

Diemen 24 - 32 uur
HBO

ANIOS FACT Wijkteam West

Werkend als ANIOS in het FACT-team Westerpark leer je Amsterdam West en haar grote diversiteit goed kennen. Je kunt per direct en in de komende periode starten voor de duur van 6 maanden. Interesse? Neem dan contact op!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Groepsbegeleider | Herstelkliniek Domselaerstraat

Wil jij als groepsbegeleider binnen Herstelkliniek Domselaerstraat in Amsterdam klinische zorg aan volwassen en ouderen met ernstige psychiatrische aandoeningen bieden? Je begeleidt en ondersteunt hen hiermee in hun herstel richting zelfstandig of beschermd wonen.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
MBO € 1.996 - € 3.396

ANIOS FACT Wijkteam Noord

Bij dit FACT-wijkteam werk je voor een van oorsprong hechte gemeenschap die met nieuwkomers een grote diversiteit aan cliënten heeft? Amsterdam Noord heeft een aantrekkelijke authentieke dynamiek! Je kunt bij ons direct of in maart, begin april aan de slag!

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog FACT Noord

Als GZ-psycholoog een belangrijke rol in het herstelproces van je cliënt én de ontwikkeling van de FACT teams spelen? I.v.m. zwangerschapsvervanging in de periode april - november 2022 zoeken wij een GZ-Psycholoog voor ons team FACT Noord Amsterdam.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 28 uur
WO

Verpleegkundige TOA | Tijdelijke Overbruggings Afdeling

Vind jij als Verpleegkundige onvoorspelbare situaties uitdagend? Dan is de Tijdelijke Overbruggings Afdeling (TOA) in hartje Amsterdam een interessante werkplek waar ultrakorte en complexe problematiek centraal staat.

Bekijk vacature

Amsterdam, 1e C. Huygensstraat 24 - 36 uur
HBO

Ambulant verpleegkundige LVB

Ben jij hbo-Verpleegkundige en wil jij graag werken met cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek (LVB)? Kom dan werken in het ambulante team van Mentrum Trace!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.607 - € 4.218

GZ-Psycholoog voor LVB cliënten

Werk jij als GZ-Psycholoog graag met cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische problematiek? Reageer dan op deze vacature bij Mentrum Trace!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ-Psycholoog voor complexe problematiek bij adolescenten

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog met hart voor jongvolwassen cliënten met complexe problematiek? Wil je onze cliënten ondersteunen in het vergroten van hun zelfvertrouwen en autonomie, en ligt jouw focus op het herstel van het sociaal en maatschappelijk functioneren? Reageer dan snel op deze vacature! Kliniek Jean Desmetstraat van Mentrum biedt zorg...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Ambulant Verpleegkundige FACT | Amsterdam

Als Ambulant verpleegkundige in een van de FACT-teams van Amsterdam ben je veel onderweg op de fiets en werk je intensief samen met je collega's. Wil jij een belangrijke rol spelen in het herstel van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening? Maak kennis met ons!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Verpleegkundige kliniek Sporenburg

Als verpleegkundige in onze kliniek Sporenburg in Amsterdam Zeeburg bied je herstel ondersteunende zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. De samenwerkingsrelatie tussen client, naasten en jij als professional is hierbij het uitgangspunt. Wil jij je richten op zowel de kwetsbaarheid als kracht van de client op verschillende levensgebieden?

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Groepsbegeleider Herstelkliniek Sporenburg

Als groepsbegeleider bij kliniek Sporenburg op Amsterdam Zeeburg bied je herstelondersteunende zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. De samenwerkingsrelatie tussen client, naasten en jij als professional is hierbij het uitgangspunt. Wil jij je richten op zowel de kwetsbaarheid als kracht van de client op verschillende levensgebieden?

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

GZ-Psycholoog Ondersteuning en Herstel

Als GZ-psycholoog bij Mentrum Ondersteuning en Herstel afdeling Amsterdam Zuidoost ben je zowel regiebehandelaar als behandelaar. Bij ons kun je meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg! Samenwerken met een FACT team? Ook dat is mogelijk!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
WO

Psychiater FACT-team

Als psychiater ben je samen met je collega regiebehandelaren, psychiater en GZ psycholoog,verantwoordelijk voor de behandeling en de herstelondersteunende zorg van circa 170 cliënten met veelal langdurige complexe problematiek (EPA). Wij zijn trots op onze FACT zorg. Word jij dat ook?

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 32 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Psychiater Manager Behandelzaken

Werken als Manager Behandelzaken binnen een innovatieve en inhoudelijk interessante organisatie? Midden in een inspirerende Amsterdamse context is dit een uitdagende, zelfstandige positie voor een enthousiaste manager voor onze ambulante teams van FACT Noord Amsterdam. Durf jij als psychiater de uitdaging aan om een leidersrol te hebben in het samen verder bouwen aan...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin