Kijk jij verder dan normaal?

Mentrum

Mentrum is er voor Amsterdammers met ernstige psychiatrische klachten. Vaak gaat dat gepaard met verslaving, trauma of een licht verstandelijke beperking.
Wij sluiten niemand uit. Vanuit onze spoedopnameklinieken in hartje Amsterdam, onze herstelondersteunende vervolgklinieken en onze ambulante teams in de wijken van de stad bieden we de best mogelijke zorg. Klinisch als het nodig is, thuis als het kan. In onze zorgprogramma’s staan kwaliteit, ‘thuis waar het kan’ en veiligheid hoog in het vaandel.

Mentrum helpt mensen zo veel mogelijk bij hun herstel. Dat doen we samen met de cliënt, familie en vrienden, met andere onderdelen van Arkin én ons brede netwerk van gespecialiseerde ketenpartners in de stad.

Geen mens is hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. Vaak op een innovatieve manier. Wij hebben meerdere behandellocaties in Amsterdam en FACT teams in alle delen van de stad.

Niemand is echt normaal

‘Niemand is echt normaal’, zegt Beeza, verpleegkundige GGZ bij Mentrum. Hij stapte bewust over van het ziekenhuis naar de psychiatrie en heeft nog geen dag spijt. Kijk jij net als Beeza ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij Mentrum.

Maatschappelijk werker/Sociaal juridisch dienstverlener (Cliënt Service Desk)

Ben je een gedreven maatschappelijk werker of sociaal-juridisch dienstverlener en heb je affiniteit met de doelgroepen psychiatrie en verslaving? Voor de Cliënt Service Desk zoeken wij een enthousiaste toevoeging aan ons team van (momenteel 2) maatschappelijk werkers en 1 sociaal-juridisch dienstverlener.Je werkt voor verschillende merken binnen Arkin. Een flexibele...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
MBO, HBO € 2.218 - € 3.678

Ambulant Verpleegkundige FACT | Amsterdam

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van mensen met psychische problemen in de wijk bij hun herstel. Veel onderweg op de fiets en je FACT-collega's om je caseload te bespreken.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Creatief therapeut

Het vaktherapie-team van de opnamekliniek Eerste Constantijn Huygensstraat zoekt een collega om met cliënten creatief aan hun behandeldoelen te werken.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

MBO Verpleegkundige GGZ

Als verpleegkundige op kliniek Jean Desmetstraat in Amsterdam werk je herstelgericht met jongvolwassen met ernstig psychiatrische aandoeningen.Wij bieden zorg volgens de Active Recovery Triad (ART) methodiek, voor cliënten met psychiatrische problematiek. Uitgangspunt is de samenwerkingsrelatie tussen client, naasten en professional waarbij wij ons richten op zowel...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO € 1.955 - € 3.326

Ambulant Verpleegkundige | FACT IJburg-Diemen

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum FACT Amsterdam IJburg en Diemen heb je korte lijntjes met de Gezondheidsdienst omdat je vanuit hetzelfde pand aan de IJburglaan werkt. Die samenwerking ondersteunt jou weer om mensen met psychische problemen te ondersteunen in de wijk bij hun herstel.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Orthopedagoog/ Psycholoog LVB

Als Orthopedagoog/Psycholoog bij Mentrum Trace Amsterdam heb je de complexe opdracht om de juiste diagnose te stellen bij cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

ANIOS FACT-team Oud-West en Westerpark

Wil jij als ANIOS werken in een FACT-team? Leer de wijk Oud-West of Westerpark en hun diversiteit goed kennen. Je kunt per juni starten. Interesse? Neem dan contact op!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Verpleegkundige / SPV Dagbehandeling

Als verpleegkundige / SPV van de dagbehandeling werk je met een zeer gevarieerde patiëntengroep, in de gemoedelijke sfeer van Mentrum Centrum Oud-West.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO, HBO

Ambulant Verpleegkundige / SPV

Als ambulant Verpleegkundige in het team van Mentrum Ondersteuning & Herstel in Amsterdam Noord is jouw uitdaging o.a. het creëren van holding voor gestabiliseerde chronische cliënten t.b.v. herstel en terugvalpreventie.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
HBO, HBO € 2.218 - € 3.678

Verpleegkundig Specialist BasisGGZ

Als Verpleegkundig Specialist bij Mentrum Ondersteuning en Herstel ben je behandelaar en regiebehandelaar. Wil je ook meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg? Graag! Samenwerken met een FACT team? Ook dat is mogelijk!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 3.465 - € 5.439

Ambulant Verpleegkundige | FACT Amsterdam Zuidoost

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van mensen met psychische problemen in de wijk bij hun herstel. De 'smeltkroes' Amsterdam Zuidoost biedt een speciale uitdaging voor jou als Verpleegkundige!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Groepsbegeleider Medium Care

Als Groepsbegeleider op onze Medium Care afdeling in Kliniek de Nieuwe meer in Amsterdam West werk je met cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Vind jij triple problematiek interessant? Lees dan verder!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO

Verpleegkundige Medium Care

Jouw verpleegkundige expertise is nodig voor de spoedopname van cliënten die te maken hebben met een Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA+) en met mogelijk een co morbiditeit op het gebied van verslaving, somatiek of een verstandelijke beperking.Parttime of fulltime? Aan jou de keuze!

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundig Specialist FACT

Als Verpleegkundig is jouw inbreng in onze multidisciplinaire FACT wijkteam onontbeerlijk. Je krijgt hiervoor volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer. Fiets je graag? Amsterdam Zuidoost is prachtig groen en heeft vrijliggende fietspaden. Wil jij echt het verschil maken in het herstelproces van je cliënt. Dit is je...

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

Arts Verstandelijk Gehandicapten

Wij zijn een acute opname kliniek gespecialiseerd in verslavingspsychiatrie. Onze ambitie is om hét expertise centrum te zijn voor behandeling en diagnostiek van cliënten met een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische aandoening en/of een verslaving. Het multidisciplinaire team werkt met de zelf ontwikkelde 'fase methodiek'. Spreekt dit jou...

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO

Klinisch Psycholoog (FACT team Oost)

Met het werken in een wijkteam leer je Amsterdam goed kennen. Iedere wijk heeft een eigen ‘couleur locale’ en je komt er in aanraking met de grootstedelijke problematiek in al zijn diversiteit. Spreekt jou dit aan? Neem contact op of kom eens meelopen (fietsen)!

Bekijk vacature

Amsterdam 20 - 28 uur
WO

ANIOS (Opnamekliniek De Nieuwe Meer)

Als ANIOS bij Mentrum in ‘de nieuwe kliniek’ lever je in een grootstedelijke omgeving maatwerk aan mensen met psychiatrische problematiek. Onze kliniek is betrokken bij de Arkin beroepsopeiding tot psychiater.Je kunt per maart, april bij ons starten!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

GZ-Psycholoog (kliniek De Nieuwe Meer)

Wij leveren in een grootstedelijke omgeving maatwerk aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. Je kunt per direct of in de komende maanden aan de slag. We maken graag kennis!

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
WO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin