NPI

Het NPI is in Amsterdam een gespecialiseerd centrum voor behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen. Wij werken vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie. Dat betekent dat in de behandelingen veel nadruk ligt op de achtergrond van klachten en problemen die iemand ervaart. Hierdoor kunnen nieuwe manieren gevonden worden om ermee om te gaan.

Het NPI is in Nederland het meest gespecialiseerde centrum voor behandeling van mensen met een persoonlijkheidsproblematiek. De behandelaren van het NPI richten zich op de persoonlijkheid van onze cliënten, met als doel structurele verbetering in het omgaan met intieme relaties en werk. Wij helpen onze cliënten de regie over het leven terug te krijgen, stilstand op te heffen en de persoonlijke groei te bevorderen. Doel is om het functioneren daadwerkelijk en blijvend te verbeteren. Uniek aan het NPI is dat wij langduriger behandelingen kunnen aanbieden. Het NPI heeft meerdere behandellocaties in Amsterdam. Het NPI is gevestigd in Amsterdam en heeft in 2016 voor alle behandelingen het TOPGGz-keurmerk ontvangen.

Sta open voor wat anders is dan normaal

De cliënten van Dick, GZ-psycholoog bij NPI, zijn heel divers. Dat maakt het werk volgens hem juist speciaal. Zo lang je maar open staat voor wat anders is dan normaal. Kijk jij net als Dick ook verder dan ‘normaal’? Bekijk onder de video alle vacatures bij NPI.

GZ-Psycholoog/Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut voor ons MBT-team

Voor de uitbreiding van ons MBT team zoeken wij een ervaren GZ-psycholoog/Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut voor het uitvoeren van individuele- en groepstherapie. Er kunnen ook andere...
Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.760 - € 5.734

Schematherapeut, GZ-Psycholoog, Psychotherapeut en/of Klinisch Psycholoog

Voor de uitbreiding van ons Schematherapie-team zoeken wij een schematherapeut voor het uitvoeren van individuele en groepsschematherapie, voor 24-32 uur.
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO

Senior Schematherapeut, GZ-psycholoog, Psychotherapeut en/of Klinisch Psycholoog

Voor de uitbreiding van ons Schematherapie-team zoeken wij een senior schematherapeut voor het uitvoeren van individuele en groepsschematherapie, voor 24-32 uur.
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO € 3.760 - € 5.734

GZ psycholoog Mentalization Based Treatment

Je bent samen met een klinisch psycholoog/psychotherapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundige en psychiater verantwoordelijk voor één van de behandelgroepen binnen het MBT programma.
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.760 - € 5.734
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin