Sinai Centrum

Het Sinai Centrum is een gespecialiseerde GGZ-instelling met een kliniek in Amstelveen en poliklinieken in Amersfoort, Amstelveen en Utrecht. In onze aanpak staat de van oudsher Joodse identiteit van het Sinai Centrum centraal. Dat uit zich in waarden als zorg voor elkaar, saamhorigheid en gastvrijheid.

Al meer dan 50 jaar tonen wij expertise en lef bij complex psychotrauma als gevolg van beroep, intermenselijk geweld en oorlogsgeweld. Dit blijkt o.a. uit de intensieve werkwijze waarmee onze ervaren specialisten de behandelingen uitvoeren en hierbij streven naar een succesvol herstel. Persoonlijke aandacht en oog voor de omgeving van de cliënt kenmerken onze behandelingen. Mede hierdoor voelen onze cliënten zich gehoord, erkend en thuis. Daarnaast zijn wij door onze kleinschaligheid toegankelijk en servicegericht. Verwijzingen worden snel en met zo min mogelijk bureaucratie opgepakt.

GZ-Psycholoog Behandel- en Expertisecentrum Psychotrauma

Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega GZ-psycholoog voor haar nieuwe polikliniek in Amsterdam Noord! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Verpleegkundige Langdurige zorg

Lever bijdrage aan het dagelijks leven van onze cliënten als verpleegkundige bij onze afdeling langdurige zorg van Sinai! Een afdeling waar psychiatrie en somatiek samen komen en als verpleegkundige ondersteunende behandeling geeft.

Bekijk vacature

Amsterdam 20 - 36 uur
HBO € 1.996 - € 3.396

GZ-Psycholoog Systeemtherapeut

Zoek jij een écht nieuwe uitdaging en wil je met jouw expertise als GZ- psycholoog/systeemtherapeut bij ons aan de slag? Wil je graag werken met diverse cliënten en hun naasten met PTSS? Dan is deze baan bij iets voor jou!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Groepsbegeleider Veteranen Intensieve Behandel Unit

Het Sinai Centrum zoekt een groepsbegeleider/verpleegkundige voor de kleinschalige VIBU (Veteranen Intensieve Behandel Unit) in Amstelveen. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundig Specialist GGZ VIBU

Als Verpleegkundig Specialist GGZ op de VIBU werk je samen in het multidiciplinaire team dat als een geoliede machine samenwerkt om in 12 weken intensieve traumabehandeling veteranen zo goed mogelijk te stabiliseren.

Bekijk vacature

Amstelveen 32 - 36 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Masterpsycholoog expertisecentrum psychotrauma polikliniek Amsterdam

Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega master psycholoog als aanvulling op het team van onze nieuwe polikliniek in Amsterdam Noord! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Systeemtherapeut VIBU – Polikliniek

Zoek jij een écht nieuwe uitdaging en wil je met jouw expertise systeemtherapie aan de slag bij? Wil je graag werken met ambulante cliënten met PTSS én veteranen met trauma gerelateerde problemen? Dan is deze baan bij het Sinai Centrum iets voor jou!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 36 uur
HBO, WO

Verpleegkundige Veteranen Intensieve Behandel Unit

Het Sinai Centrum zoekt een verpleegkundige voor de kleinschalige VIBU (Veteranen Intensieve Behandel Unit) in Amstelveen. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 36 uur
MBO, HBO

GZ-Psycholoog Intensieve Behandel Afdeling Expertisecentrum psychotrauma

Sinai Centrum is gespecialiseerd in de behandeling van (complexe) PTSS en zoekt voor de Intensieve Behandel Afdeling een nieuwe collega GZ-psycholoog! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amstelveen 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Klinisch Psycholoog Psychotrauma

Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega Klinisch Psycholoog voor haar polikliniek in Amersfoort.

Bekijk vacature

Amersfoort 16 - 32 uur
WO € 4.295 - € 6.702

GZ-Psycholoog expertisecentrum psychotrauma Amstelveen

Sinai Centrum is een expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een nieuwe collega GZ-psycholoog! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Verpleegkundig Specialist nieuwe polikliniek

Het Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega verpleegkundig specialist voor haar nieuw te starten polikliniek in Amsterdam Noord! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Verpleegkundig specialist Opnamekliniek

Ben jij de nieuwe Verpleegkundig Specialist (VS) van hèt expertisecentrum voor trauma, het Sinai Centrum? Als onze nieuwe collega kom je te werken bij de Opnamekliniek in Amstelveen.

Bekijk vacature

Amstelveen 32 - 36 uur
HBO € 3.538 - € 5.553

Psychiater Psychotrauma polikliniek Amersfoort

Je bewaakt en verbetert de zorg voor cliënten met PTSS en comorbide problematiek in een poliklinische setting. Dat vereist creativiteit, flexibiliteit en een goede samenwerking met collega’s. Is deze mooie uitdaging jou op het lijf geschreven? Of lijkt het je interessant om meer te weten? Wij gaan graag met je in gesprek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489

Verpleegkundig Specialist Polikliniek Psychotrauma

Bij ons word je expert in de complexe psychotrauma problematiek waarbij je oog hebt voor ieders achtergrond en levensverhaal. Bel voor meer informatie of solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amersfoort 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Klinisch Psycholoog behandel- en expertisecentrum psychotrauma NIEUW polikliniek Amsterdam Noord

Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega KP-psycholoog voor haar nieuw te starten polikliniek in Amsterdam Noord! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 4.295 - € 6.702

Psychiater behandel- en expertisecentrum psychotrauma NIEUW polikliniek Amsterdam Noord

Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega psychiater voor haar nieuw te starten polikliniek in Amsterdam Noord! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 5.430 - € 9.489
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin