Sinai Centrum

Het Sinai Centrum is een gespecialiseerde GGZ-instelling met een kliniek in Amstelveen en poliklinieken in Amersfoort, Amstelveen en Amsterdam. In onze aanpak staat de van oudsher Joodse identiteit van het Sinai Centrum centraal. Dat uit zich in waarden als zorg voor elkaar, saamhorigheid en gastvrijheid.

Al meer dan 50 jaar tonen wij expertise en lef bij complex psychotrauma als gevolg van beroep, intermenselijk geweld en oorlogsgeweld. Dit blijkt o.a. uit de intensieve werkwijze waarmee onze ervaren specialisten de behandelingen uitvoeren en hierbij streven naar een succesvol herstel. Persoonlijke aandacht en oog voor de omgeving van de cliënt kenmerken onze behandelingen. Mede hierdoor voelen onze cliënten zich gehoord, erkend en thuis. Daarnaast zijn wij door onze kleinschaligheid toegankelijk en servicegericht. Verwijzingen worden snel en met zo min mogelijk bureaucratie opgepakt.

Bij het Sinai Centrum werken we met innovatieve behandelmethoden als Virtual Reality. Meer weten over werken bij Sinai Centrum? Bekijk de video van Ellen, Klinisch Psycholoog bij Sinai centrum.


GZ-Psycholoog Psychotrauma (Amstelveen of Amersfoort)

Wij zijn een expertise centrum voor psychotraumazorg waar met veel deskundigheid en lef gewerkt wordt: word jij onze nieuwe collega?
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Sinai Centrum, Amstelveen en Amersfoort
Geplaatst op: 30 oktober 2018
Sluitingsdatum: 31 december 2018
Bekijk vacature

GZ-Psycholoog (Persoonlijkheids problematiek & Psychotrauma)

Ben jij de nieuwe GZ-psycholoog van twee expertisecentra in de GGZ? Dit is jouw kans om het beste van twee werelden te combineren en te gaan werken voor zowel het Sinai Centrum als het NPI, specialisten op het gebied van psychotrauma en persoonlijkheidsstoornissen. Bekijk de vacature om meer te lezen!
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Sinai Centrum, Amersfoort
Geplaatst op: 17 oktober 2018
Sluitingsdatum: 31 december 2018
Bekijk vacature

Psycholoog (psychotrauma, Amstelveen)

Wij zijn een expertise centrum voor psychotraumazorg waar met veel deskundigheid en lef gewerkt wordt. Je kunt bij ons werken in de polikliniek en/of kliniek! Word jij onze nieuwe collega?
Opleiding: WO
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Sinai Centrum, Amstelveen
Geplaatst op: 25 mei 2018
Sluitingsdatum: 30 november 2018
Bekijk vacature

Help jij, verpleegkundige, om het nieuwe programma van onze VIBU en/of opnamekliniek vorm te geven?

Het Sinaï Centrum zoekt verpleegkundigen die affiniteit hebben met psychotrauma, ptss, of oorlogsveteranen. Voor drie locaties in Amstelveen zoeken zij nieuwe collega’s: voor de kleinschalige VIBU (Veteranen Intensieve Behandel Unit), de opnamekliniek en de kliniek voor langdurige zorg. Samen kijken we welke zorgvorm, cliëntengroep en locatie het beste bij jou past.
Min. aantal uren: 24
Max. aantal uren: 36
Locatie: Sinai Centrum, Amstelveen, 3 locaties
Geplaatst op: 5 maart 2018
Sluitingsdatum: 31 december 2018
Bekijk vacature

Bekijk het interview met Ellen
 • Jobalert

  Staat jouw ideale baan hier niet tussen? Maak dan een zoekprofiel aan. Vacatures die aan jouw zoekprofiel voldoen worden aan je toegezonden.

  Stel Job Alert in »

 • Open sollicitatie

  Wil je een open sollicitatie sturen? Na beoordeling van deze open sollicitatie kunnen je gegevens voor de duur van 6 maanden in portefeuille opgenomen worden. Op dit moment adviseren we je om ons alleen een open sollicitatie te sturen als je werk zoekt binnen de beroepsgroepen verpleegkundigen, behandelaren, medici en medisch specialisten.

  Stuur open sollicitatie »

 • Samen sterk
  in de stad.
  ISO 9001 HKZ

  Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

  Onderdeel van  Arkin