Kijk jij verder dan normaal?

Sinai Centrum

Het Sinai Centrum is een gespecialiseerde GGZ-instelling met een kliniek in Amstelveen en poliklinieken in Amersfoort, Amstelveen en Utrecht. In onze aanpak staat de van oudsher Joodse identiteit van het Sinai Centrum centraal. Dat uit zich in waarden als zorg voor elkaar, saamhorigheid en gastvrijheid.

Al meer dan 50 jaar tonen wij expertise en lef bij complex psychotrauma als gevolg van beroep, intermenselijk geweld en oorlogsgeweld. Dit blijkt o.a. uit de intensieve werkwijze waarmee onze ervaren specialisten de behandelingen uitvoeren en hierbij streven naar een succesvol herstel. Persoonlijke aandacht en oog voor de omgeving van de cliënt kenmerken onze behandelingen. Mede hierdoor voelen onze cliënten zich gehoord, erkend en thuis. Daarnaast zijn wij door onze kleinschaligheid toegankelijk en servicegericht. Verwijzingen worden snel en met zo min mogelijk bureaucratie opgepakt.

Master Psycholoog (expertisecentrum psychotrauma) Utrecht

Ben je ondernemend en vind je het leuk om samen met collega's nieuwe wegen te bewandelen? Het Sinai Centrum is onlangs een nieuwe polikliniek in Utrecht gestart. Wij zoeken een nieuwe psycholoog voor deze locatie. Lees hieronder meer over de functie.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO € 2.963 - € 4.620

Systeemtherapeut Polikliniek (GZ- of Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut)

Zoek jij een écht nieuwe uitdaging en wil je met jouw expertise als systeemtherapeut bij ons aan de slag? Wil je graag werken met diverse cliënten en hun naasten met PTSS? Dan is deze baan bij iets voor jou!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

ANIOS Sinai

Je werkt als ANIOS binnen het team van Amersfoort waar diverse patiënten behandeld worden met PTSS en comorbide stoornissen. Bij ons word je expert op het gebied van de complexe psychotrauma problematiek. Bel voor meer informatie of solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amersfoort 32 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Manager Behandelzaken (GZ-Psycholoog/ Klinisch Psycholoog/ Psychiater)

Wij zijn een ambitieuze organisatie, waar kennis en kunde hoog in het vaandel staan.Kun jij met enthousiasme inzet tonen voor onze cliënten, het team en de organisatie? Deel en vier jij successen? Dan pas jij bij ons!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 32 uur
WO € 5.318 - € 9.294

Psycholoog met aantekening systeemtherapie (VIBU / polikliniek veteranen)

Zoek jij een écht nieuwe uitdaging en wil je met jouw expertise als psycholoog met aantekening systeemtherapie aan de slag bij de VIBU (veteranen intensieve behandel unit)? Wil je graag werken met veteranen met uitzending gerelateerde problemen? Dan is deze baan bij de VIBU en het ambulante veteranenteam van het Sinai Centrum iets voor jou!

Bekijk vacature

Amstelveen 32 - 36 uur
HBO, WO

HBO behandelaar/ Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Heb je oog voor ieders achtergrond en levensverhaal?Heb je ervaring met of wil je je ontwikkelen in psychotrauma problematiek?Lees dan deze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 32 uur
HBO € 2.553 - € 4.131

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Sinai

Heb je oog voor ieders achtergrond en levensverhaal? Heb je ervaring met of wil je je ontwikkelen in psychotrauma problematiek? Lees dan deze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO

Verpleegkundig Specialist Polikliniek Psychotrauma (Amersfoort)

Bij ons word je expert complex psychotrauma problematiek waarbij je oog hebt voor ieders achtergrond en levensverhaal. Bel voor meer informatie of solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

Groepsbegeleider/Verpleegkundige Langdurige Zorg

Het Sinai Centrum is een expertise centrum voor psychotraumazorg. Voor onze langdurige zorg locatie zijn wij opzoek naar jou als gedreven groepsbegeleider die in een rustige maar uitdagende omgeving wil werken. Zoek jij een veilige en rustige omgeving maar wil je wel werken met een uitdagende doelgroep in een fijn en stabiel team? Dan is dit de plek voor jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 20 - 36 uur
HBO

GZ-psycholoog/ systeemtherapeut

Zoek jij een écht nieuwe uitdaging en wil je met jouw expertise als GZ- psycholoog/systeemtherapeut bij ons aan de slag? Wil je graag werken met diverse clienten en hun naasten met PTSS?Dan is deze baan bij iets voor jou!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

GZ-Psycholoog (expertisecentrum psychotrauma) Amersfoort

Sinai Centrum is een expertise centrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega GZ-psycholoog op de polikliniek in Amersfoort! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog (expertisecentrum psychotrauma) Utrecht

Sinai Centrum is een expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een nieuwe collega GZ-psycholoog voor de nieuwe locatie in Utrecht! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO

Klinisch Psycholoog (Amersfoort of Utrecht)

Ben jij de nieuwe klinisch psycholoog van hèt expertisecentrum voor PTSS, het Sinai Centrum? Wij werken methodisch en passen wetenschappelijk bewezen effectieve traumabehandelingen toe (zoals TF-CGT, EMDR en IRT. Momenteel zoeken we een klinisch psycholoog voor de polikliniek in Utrecht en een voor de polikliniek In Amersfoort.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 32 uur
WO

Psychiater Psychotrauma (Amersfoort)

Op onze polikliniek ga je verantwoordelijkheid dragen voor psychiatrische diagnostiek en behandeling van PTSS (evidence based, zoals EMDR, IE, ImRs en NET).

Bekijk vacature

Amersfoort 32 - 36 uur
WO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin