Aan de slag als agoog

Ben jij die enthousiaste, agoog die houdt van warme zorg en aandacht voor de cliënt? Bij Arkin werk je in multidisciplinaire teams, gelijkwaardig samen aan herstel. Daarbij investeert Arkin steevast in jouw ontwikkeling! Interesse?
Bel met recruitment op 088 – 161 7000.

Groepsbegeleider Veteranen Intensieve Behandel Unit

Het Sinai Centrum zoekt een groepsbegeleider/verpleegkundige voor de kleinschalige VIBU (Veteranen Intensieve Behandel Unit) in Amstelveen. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 36 uur
MBO, HBO

Ambulant werkende FACT Zuidoost

Als Ambulant Werkende werk je als casemanager bij het FACT-team Amsterdam-Zuidoost. Samen met je collega's maak je het verschil voor onze cliënten thuis. Elke dag weer!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 32 uur
HBO

Maatschappelijk Werker

Help als maatschappelijk werker samen met ons behandelteam en cliënten naar wegen om vastgelopen behandelingen vlot te trekken. Jij draagt hieraan bij door hun materiële en sociaaljuridische problemen beheersbaar te maken.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Systeemtherapeut VIBU – Polikliniek

Zoek jij een écht nieuwe uitdaging en wil je met jouw expertise systeemtherapie aan de slag bij? Wil je graag werken met ambulante cliënten met PTSS én veteranen met trauma gerelateerde problemen? Dan is deze baan bij het Sinai Centrum iets voor jou!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 36 uur
HBO, WO

Trajectcoach Participatie

Wij zoeken een coach die mensen begeleidt naar werk of dagactiviteiten én die binnen Amsterdamse wijken zorgt voor verbinding tussen bewoners in kwetsbare omstandigheden, professionals en organisaties op het gebied welzijn en zorg. Je kunt per 1 juli bij ons aan de slag! Vacature ikv zwangerschapsvervanging, tijdelijk van maart tot december 2022 Roads is er voor...

Bekijk vacature

Amsterdam 34 uur
HBO € 2.265 - € 3.755

Alle vacatures voor agogen