Kijk jij verder dan normaal?

Arkin Centrale Diensten

Het hoofdkantoor van Arkin staat in Amsterdam Noord. Hier zijn de Raad van Bestuur en een aantal centrale diensten gevestigd. Deze centrale diensten zijn ondersteunend aan de 12 specialismen van Arkin. Denk hierbij aan Human Resources, Finance, ICT, Training en Ontwikkeling, Marketing en Communicatie, Huisvesting en Facilitaire Diensten, Zorgadministratie en de afdeling Zorg, Onderzoek & Kwaliteit.

Op het hoofdkantoor van Arkin werken circa 300 mensen.

Adviseur cliëntenlogistiek Centraal Bureau Plaatsing (CBP)

In deze rol behandel je vriendelijk en adequaat de opnameverzoeken van verwijzers voor heel Arkin. Is dit op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO

Adviseur E-Learning

Als adviseur e-learning heb je een stevige rol in de transformatie van de afdeling Leren en Ontwikkelen. Jouw uitdaging is e-learning op de kaart te zetten en modules te bedenken, te ontwikkelen en te implementeren, waarmee je blended learning een prominente plek geeft in onze organisatie.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO, WO € 2.553 - € 4.131

Adviseur Learning & Development

Als adviseur Learning & Development heb je een stevige rol in de transformatie van de afdeling Leren en Ontwikkelen. Jouw uitdaging is om ons leeraanbod verder te professionaliseren en interne klanten te adviseren. Je brengt daarin kennis en ervaring van innovatieve leermethoden mee.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO, WO € 2.553 - € 4.131

Medewerker Bedrijfsbureau II

“Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen” is het motto van Arkin Vastgoed & Facility Management. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die dit in praktijk brengt op het gebied van data verzameling, -registratie en analyse op de vakgebieden van Vastgoed & Facility Management. Houd je van veel vrijheid, werken in een hecht team en een divers...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Groepsbegeleider Flexpool Arkin

Nieuwsgierig geworden wat het werken in de Flexpool van Arkin jou, als groepsbegeleider, kan bieden? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 40 uur
HBO, MBO € 1.955 - € 3.326

Beleidsmedewerker Bureau Geneesheer Directeur

Ben jij die enthousiaste en initiatiefrijke beginnende of ervaren beleidsmedewerker? Heb jij kennis van de Wet Verplichte GGZ (Wvggz) en voel je je thuis in wet- en regelgeving?Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Coördinator decentrale zorgadministratie

Arkin heeft de ambitie om de cliëntenlogistiek, de administratie en registratie rondom de cliënt zo goed mogelijk te organiseren. Als coördinator werk je mee in het dagelijks proces van de decentrale zorgadministratie en coördineer je het werk van het team, met als doel dat behandelaren, verpleegkundigen en managers zich ondersteund voelen bij het...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Medewerker Zorgadministratie II (Amsterdam en Utrecht)

Als teamlid van de Zorgadministratie faciliteer je behandelaren en cliënten. Je zorgt voor de administratie, registratie en (financiële) declaraties van de zorg die aan cliënten geboden wordt. Ben jij serviceverlenend? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bekijk vacature

Amsterdam en Utrecht 32 - 36 uur
HBO

Manager Zorgontwikkeling & Kwaliteit

Als manager Zorgontwikkeling & Kwaliteit til jij Arkin naar een hoger plan. Met jouw team maak jij verbinding tussen strategie en uitvoering. Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Traineeship Verpleegkundige GGZ (mbo/hbo-v)

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar de GGz? Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship, waarin je in 22 maanden kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

Verpleegkundige Flexpool Arkin (hbo-v/mbo-v)

Volstrekte vrijheid wanneer en waar jij werkt, ervaring opdoen in de psychiatrie en verslavingszorg, ontdekken bij welke cliëntengroep jouw affiniteit ligt of zelfs; 9 maanden hard werken 3 maanden vakantie. Dit alles kan bij het Flexbureau van Arkin!

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

GZ-Psycholoog

Ben jij GZ-psycholoog en op zoek naar een werkomgeving die iets biedt voor de ambities die jij hebt? De vraag is niet of, maar hòe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Laat ons je helpen, bel met recruitment via 020-590 5087

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 3.465 - € 5.439

Interim Psychiater (ZZP freelance of arbeidscontract)

Ben jij met regelmaat tijdelijk parttime of fulltime inzetbaar? Dan bespreken wij graag jouw wensen en onze mogelijkheden. Telefoon 020 590 5087.

Bekijk vacature

Amsterdam
WO, WO

Klinisch Psycholoog

Ben jij klinisch psycholoog en op zoek naar een werkomgeving die iets biedt voor de ambities die jij hebt? Met expertisecentra op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek, psychiatrie en meer is niet de vraag of, maar hòe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Laat ons helpen, bel met recruitment via 020-590 5087.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 4.206 - € 6.564

Opleidingsplaats HBO-Verpleegkunde GGZ (3 jaar) voor agogisch opgeleiden.

Heb jij al een HBO-diploma Social Work (SPH, MWD) maar ben je nog niet uitgeleerd? Wil jij iets betekenen voor mensen voor wie het leven soms moeilijk is? Bij Arkin kun je versneld opgeleid worden tot Verpleegkundige in de GGZ. Deze beroepsopleiding start jaarlijks in september en je kunt vanaf nu solliciteren, het hele jaar door.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO € 1.955 - € 3.326

Opleidingsplaatsen: Verpleegkundige in opleiding tot Specialist GGZ (VIOS, 2 opleidingsvarianten)

Arkin biedt jou een unieke kans. Wij zijn op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen die toe zijn aan de volgende stap en de Master opleiding tot Verpleegkundig Specialist (VS-GGZ) willen volgen. We bieden zowel de 2 jarige MANP opleiding bij de Hogeschool Utrecht aan (jaarlijks startend in september) als de 3 jarige opleiding aan Opleidingsinstelling GGZ-VS te Utrecht...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin