Kijk jij verder dan normaal?

Arkin Centrale Diensten

Het hoofdkantoor van Arkin staat in Amsterdam Noord. Hier zijn de Raad van Bestuur en een aantal centrale diensten gevestigd. Deze centrale diensten zijn ondersteunend aan de 12 specialismen van Arkin. Denk hierbij aan Human Resources, Finance, ICT, Training en Ontwikkeling, Marketing en Communicatie, Huisvesting en Facilitaire Diensten, Zorgadministratie en de afdeling Zorg, Onderzoek & Kwaliteit.

Op het hoofdkantoor van Arkin werken circa 300 mensen.

HR Manager Arbeidsvoorwaarden & Vitaliteit

Heb jij visie op actuele HR thema’s en weet jij het HR beleid binnen Arkin naar een hoger plan te tillen?Maak jij met het team arbeidsvoorwaarden & vitaliteit de verbinding tussen strategie en uitvoering? Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

HR Specialist Verzuim- en Re-integratie

Jouw verantwoordelijkheid is alles behalve standaard! Wij Streven naar gezonde en mentaal fitte medewerkers op de best passende duurzame plek, doormiddel van continue verbetering van werkplezier, balans en veiligheid. Dit vraagt vaak om creatief maatwerk. Daarnaast besteed je samen met de direct betrokkenen ook aandacht aan preventie door middel van voorlichting,...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO € 3.026 - € 4.717

Projectleider Vastgoed

“Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen” is het motto van Arkin Vastgoed & Facility Management.We zijn op zoek naar een daadkrachtige nieuwe collega met technische expertise die in staat is dit in de praktijk te brengen op het gebied van projectmanagement en beheer & onderhoud van onze gebouwen.Houd je van vrijheid, werken in een hecht team en een...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Arts / ANIOS (Freelance ZZP of Detachering)

Je kunt bij ons aan de slag in GGZ-opname klinieken en klinieken voor Langdurige- of Intensieve- of Forensische Zorg. Dit kan part- en fulltime en per direct of de komende periode. Interesse? Neem dan contact op! telefoon 088 161 7000.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

ANIOS Psychiatrie of Verslavingszorg Amsterdam (16 / 36 uur)

Wil je werkervaring opdoen in Amsterdam? Wij bieden op verschillende locaties werk met diverse cliëntgroepen en zorgvormen (psychiatrie, verslavingszorg of forensische psychiatrie). Je kunt part- of fulltime per direct of de komende periode bij ons aan de slag! Telefoon 088 161 7000.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Onderzoeksstage Masteropleiding Psychologie of Orthopedagogiek

Zoek je een onderzoeksstage en wil je bijdragen aan klinisch relevant wetenschappelijk onderzoek?Ben je 3 dagen per week beschikbaar vanaf september 2021 tot maart 2022?Reageer dan snel!

Bekijk vacature

Amsterdam West en/of Noord 24 uur
WO

Thesisplaats bij Arkin/Jellinek

Wij zijn op zoek naar een masterstudent voor een onderzoeksproject bij Jellinek in samenwerking met de onderzoeksafdeling van Arkin en de Universiteit van Amsterdam.

Bekijk vacature

Amsterdam 20 - 32 uur
WO

Functioneel Beheerder Zorgapplicaties

Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud van de zorgsystemen binnen Arkin en werken aan de digitale toekomst van de GGZ?

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

HR Business Partner

Ben jij die overtuigende, gedreven & passievolle HR sparringpartner? Solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Medewerker Zorgadministratie (Amsterdam en Utrecht)

Als teamlid van de Zorgadministratie faciliteer je behandelaren en cliënten. Je zorgt voor de administratie, registratie en (financiële) declaraties van de zorg die aan cliënten geboden wordt.Ben jij serviceverlenend? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bekijk vacature

Amsterdam en Utrecht 32 - 36 uur
HBO

Groepsbegeleider Flexpool Arkin

Krachten te kort op de afdeling!Vakanties!Openstaande vacatures met als gevolg dat de vaste medewerkers in de knel komen vanwege onderbezetting!Maar wat nu?Gelukkig! Als groepsbegeleider bij het Arkin Flexbureau sta jij klaar om in deze situaties bij te springen op onze afdelingen.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 40 uur
HBO, MBO € 1.996 - € 3.396

Functioneel Beheerder PSA

De grootste ggz-aanbieder van Amsterdam en Midden-Nederland zoekt een functioneel beheerder PSA die zich speciaal gaat richten op personeelssystemen!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
MBO, HBO

Adviseur cliëntenlogistiek Centraal Bureau Plaatsing (CBP)

In deze rol behandel je vriendelijk en adequaat de opnameverzoeken van verwijzers voor heel Arkin. Is dit op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO

Traineeship Verpleegkundige GGZ (mbo/hbo-v)

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar de GGz? Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship, waarin je in 22 maanden kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

Verpleegkundige Flexpool Arkin (hbo-v/mbo-v)

Volstrekte vrijheid wanneer en waar jij werkt, ervaring opdoen in de psychiatrie en verslavingszorg, ontdekken bij welke cliëntengroep jouw affiniteit ligt of zelfs; 9 maanden hard werken 3 maanden vakantie. Dit alles kan bij het Flexbureau van Arkin!

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO, HBO € 1.996 - € 3.396

GZ-Psycholoog

Ben jij GZ-psycholoog en op zoek naar een werkomgeving die iets biedt voor de ambities die jij hebt? De vraag is niet of, maar hòe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Laat ons je helpen, bel met recruitment via 020-590 5087

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Interim Psychiater (ZZP freelance of arbeidscontract)

Ben jij met regelmaat tijdelijk parttime of fulltime inzetbaar? Dan bespreken wij graag jouw wensen en onze mogelijkheden. Telefoon 020 590 5087.

Bekijk vacature

Amsterdam
WO, WO

Klinisch Psycholoog

Ben jij klinisch psycholoog en op zoek naar een werkomgeving die iets biedt voor de ambities die jij hebt? Met expertisecentra op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek, psychiatrie en meer is niet de vraag of, maar hòe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Laat ons helpen, bel met recruitment via 020-590 5087.

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO € 4.295 - € 6.702

Opleidingsplaats HBO-Verpleegkunde GGZ (3 jaar) voor agogisch opgeleiden.

Heb jij al een HBO-diploma Social Work (SPH, MWD) maar ben je nog niet uitgeleerd? Wil jij iets betekenen voor mensen voor wie het leven soms moeilijk is? Bij Arkin kun je versneld opgeleid worden tot Verpleegkundige in de GGZ. Deze beroepsopleiding start jaarlijks in september en je kunt vanaf nu solliciteren, het hele jaar door.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
HBO € 1.996 - € 3.396

Opleidingsplaatsen: Verpleegkundige in opleiding tot Specialist GGZ (VIOS, 2 opleidingsvarianten)

Arkin biedt jou een unieke kans. Wij zijn op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen die toe zijn aan de volgende stap en de Master opleiding tot Verpleegkundig Specialist (VS-GGZ) willen volgen. We bieden zowel de 2 jarige MANP opleiding bij de Hogeschool Utrecht aan (jaarlijks startend in september) als de 3 jarige opleiding aan Opleidingsinstelling GGZ-VS te Utrecht...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin