Ontwikkelmogelijkheden

Wij kennen een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling. Minimaal één keer per jaar heb je een resultaat- en ontwikkelingsgesprek met je leidinggevende over de resultaten en je persoonlijke ontwikkelingswensen.

Daarnaast zijn wij ook een vooraanstaande opleidingsinstelling. Opleiden is een wezenlijk onderdeel van de strategie van Arkin. De zorg verandert voortdurend en opleiden betekent up-to-date zijn en nieuwe ontwikkelingen integreren in het curriculum. Het uitwisselen van kennis en de inhoudelijke interactie met opleidingen bevordert transparantie, reflectie en inspiratie en verhoogt daarmee het werkplezier. Arkin biedt diverse beroepsopleidingen aan. De opleiding wordt in staat gesteld om vakgebieden en werkterreinen te verbinden en wordt betrokken bij innovaties en vernieuwende zorgarrangementen. Arkin kent ruim 200 opleidingsplaatsen.

Daarnaast heeft Arkin een eigen afdeling Leren & Ontwikkelen met een uitgebreid opleidingsaanbod. Wie werkt bij Arkin, krijgt via zijn persoonlijke leerportaal onbeperkt en kosteloos toegang tot de database van ca 100 e-learning-modules van de landelijke GGZ-Ecademy.  Daarnaast vinden  we vraaggericht ontwikkelen en opleiden belangrijk.