Flexwerk bij Arkin

Het Flexbureau van Arkin is de interne flexibele pool en wordt ingezet wanneer er tekort aan personeel ontstaat bij bijvoorbeeld ziekte of verlof. Het Flexbureau bestaat uit twee verschillende disciplines: Zorg en Ondersteuning. De afdeling Zorg ondersteunt de specialismes met onder andere ervaren groepsbegeleiders en verpleegkundigen. De afdeling Ondersteuning, ondersteunt de specialismes in receptiediensten en zorgadministratie.

Als Flexmedewerker ben je in dienst bij Arkin met een oproepcontract en heb je maximale vrijheid. Het aantal ingezette uren per week en de werkplekken bepaal jij in overleg met jouw Flexconsulent. Het Flexbureau biedt ontwikkeling, vrijheid en doorgroeimogelijkheden binnen Arkin.

Functies

Vanuit het Flexbureau is er een aantal functies die ingezet kan worden. Voor de discipline Zorg werken we met de functies van verpleegkundige, verzorgende IG, groepsbegeleider, activiteitenbegeleider en werkbegeleider. Voor de discipline Ondersteuning werken we met receptioniste en medewerker zorgadministratie.

Doorgroeimogelijkheden

​Arkin heeft 12 specialismes en 1 loopbaan. Samen met jouw Flexconsulent bespreek je jouw ontwikkeling, inzet, wensen en doorgroeimogelijkheden. Vanuit je rol als Flexmedewerker kan je meerdere specialismes en afdelingen ontdekken. Dit maakt dat je kan ontdekken wat bij jou past en je je kan ontwikkelen op meerdere gebieden. We denken graag mee en adviseren jou bij jouw keuze. Zo is het ook mogelijk om intern te kunnen doorstromen naar een andere afdeling.

Trainingen/cursussen

Het Flexbureau biedt verschillende trainingen en cursussen aan zodat jij je kan blijven ontwikkelen en je optimaal je werk kan uitoefenen.

Bekijk het interview met Vanity

 

Werken als Flex-arts

Werken als invalarts bij het Flexbureau is zeker een optie. Als Flex-arts zul je vooral ingezet worden in de roosters van de voorwachtdiensten op al onze psychiatrische klinieken. Soms kun je in overleg ingepland worden om voor langere tijd een vaste arts te vervangen.

Actuele vacatures als Flexmedewerker:

Groepsbegeleider Flexpool met ADL ervaring

Vind jij het fijn om regie te hebben over je eigenwerkrooster als groepsbegeleider? Maak kennis met de flexpool van Arkin. Je leert bij ons verschillende afdelingen en specialismen kennen...
Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 40 uur
MBO, HBO € 2.181 - € 3.536

Verpleegkundige Flexpool Arkin hbo-v

Volstrekte vrijheid wanneer en waar jij werkt, ervaring opdoen in de psychiatrie en verslavingszorg, ontdekken bij welke cliëntengroep jouw affiniteit ligt of zelfs; 9 maanden hard...
Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
HBO

Verpleegkundige Flexpool Arkin mbo-v

Volstrekte vrijheid wanneer en waar jij werkt, ervaring opdoen in de psychiatrie en verslavingszorg, ontdekken bij welke cliëntengroep jouw affiniteit ligt of zelfs; 9 maanden hard...
Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO