Flexwerk

Ons flexbureau wordt ingezet wanneer er op een van de locaties of afdelingen een tekort aan personeel ontstaat wegens bijvoorbeeld verlof of ziekte.
Als flexmedewerker kun je worden ingezet op alle locaties en afdelingen van Arkin. Het flexwerken is dan ook een ideale manier om ons als werkgever te leren kennen of om naast je huidige baan of studie (nieuwe) werkervaring op te doen in de geestelijk gezondheidszorg.

Hoofdzakelijk worden flexmedewerkers in de zorg ingezet als verpleegkundige, (verslavings)arts of psychiater. In de ondersteuning is het mogelijk om te werken als receptionist, administratief medewerker of zorgondersteuner.

Als flexmedewerker ben je in dienst bij Arkin met een oproepcontract en heb je maximale vrijheid. Het aantal ingezette uren per week en de werkplekken bepaal jij in overleg met het flexbureau. Als jij (op korte termijn) beschikbaar bent is er in overleg met het flexbureau werk in te plannen. We vragen een grote mate van flexibiliteit maar bieden veel afwisseling en vrijheid.

Flexwerk als verpleegkundige of groepsbegeleider

Werken als flexverpleegkundige of als flexgroepsbegeleider is boeiend, omdat het iedere dag anders is. Je kunt worden ingezet op alle afdelingen en locaties van ons, zowel in de psychiatrie (onder andere forensisch, acuut of binnen de curatieve zorg) als in de verslavingszorg.

Bekijk het interview met Vanity

 

Flexwerk als arts of psychiater

Werken als invalarts of psychiater bij het flexbureau is boeiend werk. Als flexarts zul je vooral ingezet worden in de roosters van de voorwachtdiensten op al onze psychiatrische klinieken. Soms kun je in overleg ingepland worden om voor langere tijd een vaste arts te vervangen.

Flexwerk als ondersteuner

Ben jij die administratieve ‘duizendpoot’ die zich snel en adequaat op steeds wisselende omstandigheden kunt instellen? Werken als flexmedewerker ondersteuning is afwisselend. Je kunt worden ingezet op alle afdelingen van Arkin, onder anderen als receptionist, administratief medewerker of zorgondersteuner.

Actuele vacatures als Flexmedewerker:

Flex Groepsbegeleider

Wil je werken wanneer het jou uitkomt in de regio’s Amsterdam, Utrecht of Amersfoort? Wij bieden mogelijkheden binnen de forensische psychiatrie, GGZ en verslavingszorg. Het werk is vaak te combineren met andere activiteiten, zoals een opleiding, een andere baan of opvoeding van kinderen. Momenteel werven wij voornamelijk groepsbegeleiders die flexibel inzetbaar zijn op onze forensische afdelingen!
Opleiding: HBO, MBO
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
Geplaatst op: 3 juni 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2019
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

Flex Arts/ANIOS (0-36 uur pwk)

Ben jij tijdelijk, flexibel en/of parttime beschikbaar? Bijvoorbeeld omdat je een specialisatie gaat volgen, naar het buitenland wordt uitgezonden of een promotie onderzoek moet schrijven? Dan hebben wij in de regio’s Amsterdam en Utrecht mogelijkheden binnen de GGZ, verslavingszorg en forensische psychiatrie. Neem direct contact op dan zorgen wij dat je snel aan de slag kunt: 020 590 5087.
Opleiding: WO
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin, Amsterdam en/of Utrecht
Geplaatst op: 10 januari 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2019
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

Verpleegkundige Flexpool (hbo-v/mbo-v)

Het opdoen van nieuwe ervaringen in de psychiatrie en verslavingszorg, ontdekken hoe het is om met verschillende cliënten groepen te werken, het hebben van volstrekte vrijheid in het bepalen wanneer en waar jij werkt. Precies dat houdt het werken als verpleegkundige bij Flexbureau Arkin in!
Opleiding: MBO, HBO
Locatie: Arkin, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
Geplaatst op: 1 januari 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2019
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

 

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin