Flexwerk

Ons flexbureau wordt ingezet wanneer er op een van de locaties of afdelingen een tekort aan personeel ontstaat wegens bijvoorbeeld verlof of ziekte.
Als flexmedewerker kun je worden ingezet op alle locaties en afdelingen van Arkin. Het flexwerken is dan ook een ideale manier om ons als werkgever te leren kennen of om naast je huidige baan of studie (nieuwe) werkervaring op te doen in de geestelijk gezondheidszorg.

Hoofdzakelijk worden flexmedewerkers in de zorg ingezet als verpleegkundige, (verslavings)arts of psychiater. In de ondersteuning is het mogelijk om te werken als receptionist, administratief medewerker of zorgondersteuner.

Als flexmedewerker ben je in dienst bij Arkin met een oproepcontract en heb je maximale vrijheid. Het aantal ingezette uren per week en de werkplekken bepaal jij in overleg met het flexbureau. Als jij (op korte termijn) beschikbaar bent is er in overleg met het flexbureau werk in te plannen. We vragen een grote mate van flexibiliteit maar bieden veel afwisseling en vrijheid.

Flexwerk als verpleegkundige of groepsbegeleider

Werken als flexverpleegkundige of als flexgroepsbegeleider is boeiend, omdat het iedere dag anders is. Je kunt worden ingezet op alle afdelingen en locaties van ons, zowel in de psychiatrie (onder andere forensisch, acuut of binnen de curatieve zorg) als in de verslavingszorg.

Bekijk het interview met Vanity

 

Flexwerk als arts of psychiater

Werken als invalarts of psychiater bij het flexbureau is boeiend werk. Als flexarts zul je vooral ingezet worden in de roosters van de voorwachtdiensten op al onze psychiatrische klinieken. Soms kun je in overleg ingepland worden om voor langere tijd een vaste arts te vervangen.

Flexwerk als ondersteuner

Ben jij die administratieve ‘duizendpoot’ die zich snel en adequaat op steeds wisselende omstandigheden kunt instellen? Werken als flexmedewerker ondersteuning is afwisselend. Je kunt worden ingezet op alle afdelingen van Arkin,  onder andere als receptionist, administratief medewerker of zorgondersteuner.

Actuele vacatures als Flexmedewerker:

Flex Arts/ANIOS (0/36 uur pwk)

Wil je werken wanneer het jou uitkomt in de regio’s Amsterdam of Utrecht? Wij bieden mogelijkheden binnen de GGZ, verslavingszorg en forensische psychiatrie. Het werk is vaak te combineren met andere activiteiten, zoals een opleiding, een andere baan of opvoeding van kinderen. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met telefoonnummer 020 590 5152.
Opleiding: WO
Max. aantal uren: 36
Locatie: Arkin, Amsterdam en/of Utrecht
Geplaatst op: 26 oktober 2017
Sluitingsdatum: 1 januari 2019
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

Flex Verpleegkundige (MBO en HBO)

Wil jij deze zomer (en misschien ook daarna) extra ervaring op doen in de GGZ, wanneer het jou uitkomt? Je kunt vanuit Arkin’s Flexbureau aan de slag als Groepsbegeleider. Als zomerbaan, of in combinatie met studie, een andere baan of het gezinsleven.
Opleiding: MBO
Locatie: Arkin, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
Geplaatst op: 26 oktober 2017
Sluitingsdatum: 31 december 2018
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

Flex Groepsbegeleider

Wil jij deze zomer (en indien gewenst ook daarna) extra ervaring op doen in de GGZ, wanneer het jou uitkomt? Je kunt vanuit Arkin’s Flexbureau aan de slag als Groepsbegeleider. Als zomerbaan, of in combinatie met studie, een andere baan of het gezinsleven.
Opleiding: HBO
Locatie: Arkin, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
Geplaatst op: 26 oktober 2017
Sluitingsdatum: 31 december 2018
Contracttype: Flexcontract
Bekijk vacature

 

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2018 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin