Stages

Stages zijn een prachtige manier om te ontdekken of een loopbaan binnen de GGZ bij jou past. Wij bieden hoofdzakelijk stageplekken voor zorgfuncties en in mindere mate voor agogische stages.

Let op: Door grote belangstelling kan Arkin tot 1 februari 2021 helaas geen nieuwe stagiaires meer plaatsen voor de verpleegkundige en agogische beroepen.

Verpleegkundige stages
Het gaat hierbij voornamelijk om de verpleegkundige stages, zoals de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) niveau 4/5.

Agogische stages
Hierbij gaat het voornamelijk om stages in het kader van de opleidingen:

  • Maatschappelijke Zorg 4
  • Sociaal Pedagogisch Hulpverlener
  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • Pedagogisch Werk (MBO)

Wil je meer weten over verpleegkundige of agogische stages? Neem contact op met de stagecoördinator, bereikbaar via email: stuur email

WO Psychologie stages
Helaas bestaat binnen Arkin geen centrale plek waar stageplaatsen voor WO studenten psychologie gecoördineerd worden. Ook team recruitment heeft helaas geen overzicht van de huidige stages bij Arkin. Vaak zijn door de diverse afdelingen van Arkin afspraken gemaakt met universiteiten en opleidingen. ​We raden je aan te informeren bij jouw universiteit of dergelijke afspraken met Arkin zijn gemaakt. ​Zo niet, raden we je aan om de contactpersonen die staan vermeld in de Arkin vacatures voor (GZ-)psychologen rechtstreeks te bellen met de vraag of zij momenteel stagiaires zoeken.

Overige stages
Een stageplek kan alleen geboden worden wanneer deze aan een opleiding gekoppeld is. Stages voor ‘niet zorginhoudelijke opleidingen’ komen sporadisch voor. Voor dergelijke opleidingen zijn er op dit moment helaas weinig tot geen stagemogelijkheden.

Er zijn op dit moment geen vacatures binnen dit segment.

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin