Loopbaan

Niets zo complex als de mens. Dat maakt ons vak zo eindeloos boeiend. Als professional bij Arkin in de geestelijke gezondheidszorg ben je dan ook gespecialiseerd in de mens. Want een cliënt is meer dan alleen z’n stoornis. Daarom zoeken we een Filemonoloog. Maar net zo goed een ErikJanoloog, Jetoloog of Eusoloog. Professionals die zich graag ontwikkelen in een innovatieve werkomgeving, maar daarbij nooit vergeten dat het om mensen draait.

In wie ben jij gespecialiseerd? Bekijk hier jouw kansen bij al onze specialismen.

 

Bekijk vacatures

 

Welk specialisme past bij jou?

Doe de test

 

Zie jij de mens achter de eetstoornis?

Zie jij de mens achter de cocaïneverslaving?

Zie jij de mens achter de
rouw?

Zie jij de mens achter de
depressie?

Zie jij de mens achter de
borderline?

Zie jij de mens achter de manisch depressiviteit?

Zie jij de mens achter de gokverslaving?

Zie jij de mens achter het jeugdtrauma?

Zie jij de mens achter de eeuwige onzekerheid?

Zie jij de mens achter de psychosegevoeligheid?

Zie jij de mens achter de autismestoornis?

Zie jij de mens achter de ontwrichte puber?

Zie jij de mens achter de
stoornis?

 

Specialisme Mens, de podcast die de mens achter de stoornis belicht.

In iedere aflevering gaat een bekende Nederlander openhartig in gesprek met een behandelaar van Arkin. Hoe praat oud-voetballer Wim Kieft over zijn cocaïneverslaving? Vindt presentator Filemon Wesselink eigenlijk zelf ook dat hij autisme heeft? En waarom durft kunstenares Ans Markus op hoge leeftijd nog steeds niet langs een druk terras te lopen?
Luister nu alle 13 afleveringen!

 

Presentatrice en kookboeken­schrijf­ster Jet van Nieuwkerk praat open­har­tig over haar eetstoornis. Dat doet ze met Daniela Schlochtermeier, GZ-psycholoog bij Novarum.

De zucht naar cocaïne blijft altijd, maar je leert ermee omgaan. In Specialisme Mens praat oud-topvoetballer Wim Kieft erover met Jelmer Weijs, verslavingsarts bij Jellinek.

Wat doet het met je om publiekelijk te rouwen? Luister naar Isa Hoes in een open gesprek met Jessica Schippers, GZ-psycholoog bij Arkin BasisGGz over haar periode van rouw.

'Nu zorg ik goed voor mezelf' dacht ze bij elk psychiaterbezoek. Presentatrice Sophie van den Enk spreekt met Annelies van Melle, GZ-psycholoog bij PuntP over haar depressie.

Hoe is het om zangeres te zijn en te leven met borderline? En hoe uit dit zich bij haar? Dat bespreekt Lisa Brammer van de band Dakota met Linda Dil, psychiater bij NPI.

Schrijfster Myrthe van der Meer spreekt met Tessy Schut, manager bedrijfsvoering en verpleegkundige bij Mentrum over haar manisch depres­sivi­teit plus haar ándere aandoening.

Gokverslaving: oud-voetballer Glenn Helder heeft het achter zich gelaten. Maar voor Specialisme Mens be­spreekt hij die tijd met Dick Kaasen­brood, IPS trajectcoach bij Roads.

Oud-voetballer Renald Majoor werd als kind misbruikt door zijn trainer. Hoe voelt dat nu hij zelf vader is? Hij praat met Yvonne Merkies, klinisch psycholoog bij Sinai Centrum.

Als ze op een druk terras afloopt, breekt het zweet haar uit. Kunstenares Ans Markus in gesprek met Foka Eekhof, psychiater bij Arkin Ouderen over eeuwige onzekerheid.

Schrijfster Heleen van Royen praat over haar psychosegevoeligheid en bipolariteit met Marijke Josephus Jitta, psychiater bij Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.

Eigenlijk gelooft presentator Filemon Wesselink niet dat hij autisme heeft. Maar Edin Salihovic, psycholoog van Arkin Jeugd & Gezin, brengt hem aan het twijfelen.

Schrijver en presentator Özcan Akyol (Eus) gaat in gesprek met Hommo Folkerts, GZ-psycholoog bij Inforsa. Over zijn tirannieke vader, zijn foute vrienden en ontwrichte jeugd.

Schrijver Erik Jan Harmens drinkt al zes jaar niet meer. Maar sommige bier­reclames blijven moeilijk. Hij spreekt over verslaving met hoogleraar Anneke Goudriaan van Arkin.

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin