Kijk jij verder dan normaal?

MBO Verpleegkundige GGZ

Als verpleegkundige op kliniek Jean Desmetstraat in Amsterdam werk je herstelgericht met jongvolwassen met ernstig psychiatrische aandoeningen.Wij bieden zorg volgens de Active Recovery Triad (ART) methodiek, voor cliënten met psychiatrische problematiek. Uitgangspunt is de samenwerkingsrelatie tussen client, naasten en professional waarbij wij ons richten op zowel...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO € 1.955 - € 3.326

Verpleegkundige methadonpoli

Als verpleegkundige bij de methadonpoli bij Jellinek in Amersfoort ben jij verantwoordelijk voor je eigen caseload en voor de zorgcoördinatie voor al je cliënten. Je wint het vertrouwen van de cliënt en biedt ondersteuning wanneer nodig.

Bekijk vacature

Amersfoort 16 - 24 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Staat jouw vacature er niet bij? Meld je aan voor een Job Alert en we mailen je als eerste als er een nieuwe vacature is.

Meld je aan voor een Job Alert

Verpleegkundige High Care Detox verslavingszorg

''Als verpleegkundige in de verslavingszorg kom je alle facetten van je vak tegen en is de doelgroep heel divers. Dat maakt het werk uitdagend op de High Care Detox'' - Verpleegkundige

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO, MBO € 1.955 - € 3.326

Ambulant HBOV- of SPV, Verpleegkundig Specialist, Orthopedagoog of Master-Psycholoog

Bij het signaleren van risicovol ouderschap heb jij een verbindende rol bij het toeleiden van de ouder(s) naar passende specialistische GGZ of Verslavingszorg van Arkin. Je werkt daarbij intensief samen met Gezinsmanagers van Jeugdbescherming en andere hulpverleners.

Bekijk vacature

Regio Zaanstreek en Waterland 28 - 36 uur
HBO, WO

Ambulant Verpleegkundige | FACT IJburg-Diemen

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum FACT Amsterdam IJburg en Diemen heb je korte lijntjes met de Gezondheidsdienst omdat je vanuit hetzelfde pand aan de IJburglaan werkt. Die samenwerking ondersteunt jou weer om mensen met psychische problemen te ondersteunen in de wijk bij hun herstel.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Verpleegkundige / SPV Dagbehandeling

Als verpleegkundige / SPV van de dagbehandeling werk je met een zeer gevarieerde patiëntengroep, in de gemoedelijke sfeer van Mentrum Centrum Oud-West.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige High Care Detox

Wil jij echt een verschil maken? Blijf jij de mens achter zijn/haar verslaving zien als verpleegkundige?Dat kan met of zonder ervaring in de verslavingszorg. Met een positieve mentaliteit, weet jij in no-time jouw weg te vinden in het gedreven High Care Detox team in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
HBO, MBO

Verpleegkundige verslavingszorg JellinekMinnesota

‘’Het is niet alleen werk, het geeft het gevoel dat je zinvol bezig bent als verpleegkundige’’Wil jij ook zinvol bezig zijn? Ga dan aan de slag als verpleegkundige bij JellinekMinnesota!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO, MBO

Ambulant Verpleegkundige / SPV

Als ambulant Verpleegkundige in het team van Mentrum Ondersteuning & Herstel in Amsterdam Noord is jouw uitdaging o.a. het creëren van holding voor gestabiliseerde chronische cliënten t.b.v. herstel en terugvalpreventie.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
HBO, HBO € 2.218 - € 3.678

Verpleegkundig Specialist BasisGGZ

Als Verpleegkundig Specialist bij Mentrum Ondersteuning en Herstel ben je behandelaar en regiebehandelaar. Wil je ook meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg? Graag! Samenwerken met een FACT team? Ook dat is mogelijk!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 3.465 - € 5.439

Verpleegkundig Specialist FACT Jellinek

Als Verpleegkundig Specialist is jouw inbreng in onze multidisciplinaire FACT wijkteam onontbeerlijk. Je krijgt hiervoor volop de ruimte en samen maken we het verschil voor onze cliënten. Elke dag weer! Werk je mee aan onze herstelvisie?

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
HBO € 3.465 - € 5.439

Ambulant Verpleegkundige | FACT Amsterdam Zuidoost

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van mensen met psychische problemen in de wijk bij hun herstel. De 'smeltkroes' Amsterdam Zuidoost biedt een speciale uitdaging voor jou als Verpleegkundige!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) FACT verslavingszorg

Vind jij het in je werk als SPV’er belangrijk om een bijdrage te leveren aan herstel en stabiliteit op verschillende levensgebieden? Kom dan werken bij Jellinek FACT Team Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 28 - 36 uur
HBO € 2.553 - € 4.131

Verpleegkundig Specialist GGZ Utrecht

Ben je een Verpleegkundig Specialist die graag ervaring wil opdoen bij dé verslavingsexpert?Met jouw talent tilt Jellinek het inhoudelijk behandelaanbod naar een nog hoger plan!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO

Verpleegkundige Medium Care

Jouw verpleegkundige expertise is nodig voor de spoedopname van cliënten die te maken hebben met een Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA+) en met mogelijk een co morbiditeit op het gebied van verslaving, somatiek of een verstandelijke beperking.Parttime of fulltime? Aan jou de keuze!

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige Ouderenkliniek

Als Verpleegkundige in onze ouderenkliniek ondersteun je met geduld ouderen met psychiatrische, somatische en sociale problematieken. Spreekt jou de doelgroep aan? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Amstelveen 24 - 32 uur
MBO € 1.955 - € 3.326

Traineeship Verpleegkundige GGZ (mbo/hbo-v)

Ben jij verpleegkundige en wil jij graag de overstap maken naar de GGz? Arkin biedt hiervoor een uniek traineeship, waarin je in 22 maanden kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

Staat jouw vacature er niet bij? Meld je aan voor een Job Alert en we mailen je als eerste als er een nieuwe vacature is.

Meld je aan voor een Job Alert

Ambulant Verpleegkundige FACT | Amsterdam

Als Ambulant Verpleegkundige bij Mentrum heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van mensen met psychische problemen in de wijk bij hun herstel. Veel onderweg op de fiets en je FACT-collega's om je caseload te bespreken.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Casemanager Forensisch Ambulante Zorg

Ons Forensisch FACT team integreert FACT zorg op een unieke manier met een breed scala aan psychologische interventies. Als casemanager ben je de spil rondom de zorg voor een client in het FACT team. In dit kleine en hechte team is veel ruimte voor creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidieve. Spreekt dit jou aan? Dan gaan we graag met je in...

Bekijk vacature

Amersfoort 32 - 36 uur
HBO € 2.218 - € 3.678

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Sinai

Heb je oog voor ieders achtergrond en levensverhaal? Heb je ervaring met of wil je je ontwikkelen in psychotrauma problematiek? Lees dan deze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
WO

Verpleegkundig Specialist Polikliniek Psychotrauma (Amersfoort)

Bij ons word je expert complex psychotrauma problematiek waarbij je oog hebt voor ieders achtergrond en levensverhaal. Bel voor meer informatie of solliciteer direct!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

Groepsbegeleider/Verpleegkundige Langdurige Zorg

Het Sinai Centrum is een expertise centrum voor psychotraumazorg. Voor onze langdurige zorg locatie zijn wij opzoek naar jou als gedreven groepsbegeleider die in een rustige maar uitdagende omgeving wil werken. Zoek jij een veilige en rustige omgeving maar wil je wel werken met een uitdagende doelgroep in een fijn en stabiel team? Dan is dit de plek voor jou!

Bekijk vacature

Amsterdam 20 - 36 uur
HBO

Verpleegkundige Flexpool Arkin (hbo-v/mbo-v)

Volstrekte vrijheid wanneer en waar jij werkt, ervaring opdoen in de psychiatrie en verslavingszorg, ontdekken bij welke cliëntengroep jouw affiniteit ligt of zelfs; 9 maanden hard werken 3 maanden vakantie. Dit alles kan bij het Flexbureau van Arkin!

Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO, HBO € 1.955 - € 3.326

Verpleegkundige KIB (Kliniek Intensieve Behandeling)

Een pittige baan bij een bijzondere kliniek die op dit moment volop in beweging is! Op de KIB zoeken we verpleegkundigen die meer willen met hun kennis en vaardigheden. Bijvoorbeeld modules geven aan clienten, delen van behandelingen uitvoeren, klinische lessen geven. Een baan dus voor ambitieuze verpleegkundigen die zich verder willen ontwikkelen in de totale behandeling.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
MBO, HBO

Verpleegkundige LIZ (Kliniek Langdurige Intensieve Zorg)

Inforsa zoekt spelers voor de Champions League van de GGZ! De 'LIZ' biedt behandeling aan psychiatrisch cliënten met ernstig ontwrichtende gedragsproblemen, bij wie behandeling in de reguliere ggz niet of niet meer mogelijk is. Onze kennis en kunde op het gebied van behandeling van therapieresistente aandoeningen is uniek. Onze kernwaarden '...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO, HBO

Opleidingsplaatsen: Verpleegkundige in opleiding tot Specialist GGZ (VIOS, 2 opleidingsvarianten)

Arkin biedt jou een unieke kans. Wij zijn op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen die toe zijn aan de volgende stap en de Master opleiding tot Verpleegkundig Specialist (VS-GGZ) willen volgen. We bieden zowel de 2 jarige MANP opleiding bij de Hogeschool Utrecht aan (jaarlijks startend in september) als de 3 jarige opleiding aan Opleidingsinstelling GGZ-VS te Utrecht...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO

Oriëntatietraject van HBO-V tot VS-GGZ

Door deelname aan het oriëntatietraject (voorheen de prémaster) van HBO-V tot VS-GGZ krijg je de kans om naast je werkervaring in de praktijk extra scholing en beroepsoriëntatie te genieten om je ambities waar te maken en je gericht voor te bereiden op de opleiding tot Verpleegkundig Specialist!'Het oriëntatietraject geeft mij de ruimte, tijd en...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO
Kijk jij verder
dan normaal?
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin