GZ-Psycholoog FACT

Wil je herstelgericht werken als GZ-Psycholoog zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit kan bij dé expert in verslavingszorg Jellinek!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist voor LVB cliënten

Werk jij als GZ-Psycholoog of orthopedagoog generalist graag met cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische problematiek? Reageer dan op deze vacature bij Mentrum Trace!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.538 - € 5.553

Staat jouw vacature er niet bij? Meld je aan voor een Job Alert en we mailen je als eerste als er een nieuwe vacature is.

Meld je aan voor een Job Alert

GZ-Psycholoog voor complexe problematiek bij adolescenten – part-time

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog met hart voor jongvolwassen cliënten met complexe problematiek? Wil je onze cliënten ondersteunen in het vergroten van hun zelfvertrouwen en autonomie, en ligt jouw focus op het herstel van het sociaal en maatschappelijk functioneren? Reageer dan snel op deze vacature! Kliniek Jean Desmetstraat van Mentrum biedt zorg...

Bekijk vacature

Amsterdam 24 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ-psycholoog Kliniek Utrecht

Ben je een GZ-Psycholoog die graag ervaring wil opdoen bij dé verslavingsexpert in een klinische setting en is het jouw doel om het inhoudelijke behandelaanbod naar een nog hoger plan te tillen? Laat je inspireren en kom werken bij Jellinek in de Kliniek in Utrecht.

Bekijk vacature

Utrecht 24 - 36 uur
VWO

Ervaren GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog met hart voor complexe problematiek gezocht!

Kom jij als GZ of KP psycholoog/regiebehandelaar het team van het GIT-PD programma (Guidelines Informed Treatment for Personality Disorder) versterken? Reageer dan op deze vacature of neem contact met ons op!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog

Ben jij een generalist die graag in Amsterdam een diverse cliëntpopulatie kortdurend behandelt? Dan pas jij bij ons!

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO, Diversen

GZ-psycholoog – Psychotherapeut – Klinisch psycholoog GIT-PD team

Help jij als psycholoog het team van het Guidelines Informed Treatment for Personality Disorder programma versterken? Reageer dan op deze vacature of neem contact met ons op!

Bekijk vacature

Amersfoort 24 - 36 uur
WO

GZ-psycholoog JOT

Als GZ-psycholoog bij het Jellinek Outreachend Team (JOT) in Amsterdam aan de slag? Het JOT zet zich in om mensen te helpen met het middelgebruik te stoppen of iedergeval te verminderen. Dit doen wij vanuit de CRA methodiek.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist bij Arkin Jeugd en Gezin

Ben jij de nieuwe GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist die houdt van het werken met een crisisgevoelige doelgroep? Als onze nieuwe collega kom je te werken als regiebehandelaar binnen onze poli’s of FACT Jeugd. In verband met Covid heeft deze doelgroep het zwaar en daarom hebben we een speciaal Kortdurend interventie team opgezet. Help je mee?

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog

Ben jij GZ-psycholoog en op zoek naar een werkomgeving die iets biedt voor de ambities die jij hebt? De vraag is niet of, maar hòe we binnen Arkin jouw wensen tot een baan kunnen vormgeven. Laat ons je helpen, bel met recruitment via 020-590 5087

Bekijk vacature

Amsterdam 16 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog FACT Gooi en Vechstreek

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit is jouw kans om ons FACT-team in de Gooi- en Vechtstreek te kunnen versterken! Naast verslavingsproblmatiek behandel je ook co-morbide problematiek.

Bekijk vacature

Hilversum 24 - 32 uur
WO

GZ-Psycholoog FACT Noord

Als GZ-psycholoog een belangrijke rol in het herstelproces van je cliënt én de ontwikkeling van de FACT teams spelen? I.v.m. zwangerschapsvervanging in de periode april - november 2022 zoeken wij een GZ-Psycholoog voor ons team FACT Noord Amsterdam.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 28 uur
WO

GZ-Psycholoog Forensisch Psychiatrische Kliniek

Wij behandelen vanuit verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding. Samen met de cliënt zorgen we voor een veilige terugkeer naar de maatschappij. Naast regiebehandelaarschap heb je zelf cliënten in behandeling, voer je diagnostisch onderzoek uit of leid je Psychologen-in-opleiding op. Er is ruimte om je eigen expertise te ontwikkelen en toe te passen. Wat...

Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog Forensisch Psychiatrische Kliniek (ivm zw.sch.verlof)

Wij zoeken een collega die vanaf nu tot en met juli 2022 ons team kan komen versterken. je kunt bij ons in korte tijd veel ervaring opdoen waar je in jouw verdere loopbaan veel aan kunt hebben en wij denken graag mee met jouw loopbaanwensen, immers Arkin: 12 merken, 1 loopbaan.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO

GZ-Psycholoog Langdurig Intensieve Zorg

Wij zoeken naar nieuwe wegen om de behandeling van vastgelopen cliënten nieuwe richting te geven. Dit doe je bij ons met meer middelen en creatieve ruimte dan je misschien gewend bent. Hierbij is de aanwezige kennis en kunde over behandeling van therapieresistente aandoeningen uniek.

Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog Ondersteuning en Herstel

Als GZ-psycholoog bij Mentrum Ondersteuning en Herstel afdeling Amsterdam Zuidoost ben je zowel regiebehandelaar als behandelaar. Bij ons kun je meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg! Samenwerken met een FACT team? Ook dat is mogelijk!

Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
WO

GZ-Psycholoog Ondersteuning en Herstel

Als GZ-psycholoog bij Mentrum Ondersteuning en Herstel bij afdeling Noord ben je behandelaar en regiebehandelaar. Wil je ook meedenken over teamontwikkeling en de inhoudelijke verbetering van onze zorg? Graag! Samenwerken met een FACT team? Ook dat is mogelijk!

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO

Staat jouw vacature er niet bij? Meld je aan voor een Job Alert en we mailen je als eerste als er een nieuwe vacature is.

Meld je aan voor een Job Alert

GZ-Psycholoog Ouderen

Als GZ Psycholoog bij Arkin Ouderen werk je met de doelgroep waarbij psychische klachten samenvallen met lichamelijke beperkingen of sociaal isolement. Aan jou de uitdaging om als regiebehandelaar deze cliënten tijdig te beoordelen en goed te behandelen.

Bekijk vacature

Amsterdam 32 uur
WO

GZ-Psycholoog behandel- en expertisecentrum Psychotrauma NIEUW polikliniek Amsterdam Noord

Sinai Centrum is een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumazorg en zoekt een collega GZ-psycholoog voor haar nieuw te starten polikliniek in Amsterdam Noord! Lees hieronder meer en reageer op de vacature.

Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 32 uur
WO € 3.538 - € 5.553

GZ psycholoog angst- en stemmingsstoornissen

Ben jij die puzzelende BIG geregistreerd psycholoog die graag individueel of groepen behandelt, samenwerken met collega professionals belangrijk vindt én ook veel invloed wil hebben op het verder ontwikkelen van het behandelprogramma voor mensen met angst- en stemmingsstoornissen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk vacature

Amsterdam, diverse locaties 24 - 36 uur
WO € 3.538 - € 5.553
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2022 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin