Jij kunt bij Arkin als verpleegkundige aan de slag in de psychiatrie, verslavingszorg en forensische psychiatrie, in klinieken of ambulante teams.

  • Als verpleegkundige draag je zorg voor de dagelijkse begeleiding van de cliënten overeenkomstig hun behandelplan. Je verricht verpleegkundige handelingen (diagnostiek, somatisch onderzoek, medicatieverstrekking en je geeft psycho-educatie);
  • Als persoonlijk begeleider stel je verpleeg- en begeleidingsplannen, signaleringsplannen en verlofplannen op;
  • Je voert wekelijks gesprekken met jouw cliënten en stelt hen doelen om aan te werken. Je draagt bij aan behandelplanbesprekingen;
  • Je onderhoudt contacten met de naasten van cliënten en andere partijen die betrokken zijn bij de behandeling, en: je participeert in diverse team- en kliniek-overleggen.
bekijk de Verpleegkundige vacatures

Arkin houdt rekening met jouw persoonlijke omstandigheden

Medewerkers zijn ons kapitaal, hun kennis en kunde bepalen direct de kwaliteit van zorg die wij als organisatie onze cliënten kunnen bieden. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers zich bij ons kunnen ontwikkelen met allerlei trainingen, cursussen en opleidingen. Een zo'n traject is het traineeship voor verpleegkundigen; dé manier om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen binnen verschillende specialismen in de GGz.

Bij Arkin werken teamplayers

Je bent onderdeel van een team, je deelt verantwoordelijkheid en kijkt samen naar wat goed is voor een cliënt. De arbeidssfeer met groepsbegeleiders, maatschappelijk werkers, psychologen en psychiaters is collegiaal en je kunt inhoudelijk en qua patiënt bejegening veel met elkaar delen. Omdat je collega's vaak meer ervaring hebben dan jij, kun je veel van hen leren. Professionals waar je mee werkt en jouw leidinggevenden zijn goed bereikbaar en ondersteunen daar waar nodig.

Sparren over verschillende vacatures?

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Arkin? Yasmine helpt je hierbij! Neem contact op met Yasmine Lhassani (recruiter Arkin) via 06 - 11 02 51 62.

Arkin in een notendop

Arkin bestaat uit de volgende 11 merken: Arkin basis GGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Inforsa, Jellinek, Mentrum, NPI, Novarum, PuntP, Roads, Sinai Centrum en Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Veel voorkomende vacatures zijn die van verpleegkundige, groepsbegeleider, GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog, ANIOS en psychiater.

Naar de vacatures

Werken bij Arkin

11 specialismen, 1 loopbaan

Traineeships

Klinisch leiderschap

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Beroepsopleidingen

Samen sterk
in de stad.
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin